Britta & Lennarts Nära Kött

Omdömen om Britta & Lennarts Nära Kött

2011-07-29

Undin

Lurad

Blev lurad att köpa över 1 kg kött när jag bara ville ha 700 gram. Av det kilot fick jag skära bort 300 gram för det var bara slamsor av den utskurna biffen och så hade de mage att ta 299 kr/kg.

Men köttet var inte dåligt och värd en stjärna.

2011-07-11

Joachim

urusel service och medioker mat

Vi besökte B&L förra veckan och är förvånade över hur dålig servicen var. Det började med att vi fick fråga efter menyer 2ggr. Så fortsatte det hela 3-rätters måltiden. Pricken över i:et kom då vi fick gammal mjölk till kaffet. Vi påpekade detta och personalen började då argumentera med oss att de faktiskt fått leverans av mjölk samma vecka. Trots det var bästföre datumet passerat nästan ett halvår, något nytt kaffe kom aldrig heller. När vi sedan skulle betala föreslog vi att vi inte skulle betala kaffet vilket var långt ifrån självklart. Utsikten och maten i övrigt var 3 stjärnor. Efterrätten 2 stjärnor.

2010-12-30

Mr Meat

Gott & mört kött!

Kött i världsklass!
En butik där man kan kolla på köttet som hänger och möras extra länge. Goda korvar - framför allt deras falukorv med 81% kött.
Åker ni någon gång mellan Linköping och Norrköping är det väl värt ett besök. :)

Fler företag i Norsholm