2008-12-02
mio
I helgen va det dags för södrabeget och Wallmans jul show. och Wallmans är lika bra som vanligt.. fick en riktig jul stämmning och underbar jul mat. sarvering och personal var utmärkt, bästa starten på jul man kan få. Så jag rekomenderar varmt Södrabeget och Wallmans jul show, för att komma in i årets jul stämmning. Tack för en underbar kväll!
2008-11-10
GLC
På Hotell Södra berget känner man sig verkligen uppskattad som gäst. Fina rum, underbar utsikt och maten, jag säger bara maten. Kunnig och tillmötesgående personal i en restaurant som levererar en vy av Sundsvall i 180 grader. Ett måste för finsmakaren!
2008-05-01
nöjd
Helt klart bästa stället i stan med mycket proffsig service speciellt i barerna
2007-06-27
Micke
Trevligt hotell, bra mat och suverän föreställning med Kalle Moreus & Bengan när jag var där.
2007-02-26
Besviken
Varit på två konferenser genom jobbet och då var inte maten till belåtenhet. En gången i fjol vintras och andra gången nu i vår.
Vi var på Wallmans i helgen och vårt sällskap hade 3 sviter.
På Lö em när vi skulle göra oss klar för kvällen, fanns inget varmvatten. Enligt receptionen var dom inte förvånade, eftersom det var 300 gäster som skulle duscha samtidigt. På Söndag morgon fanns varmvatten i kranen, men inte i duschen. I en av dom andra sviterna fungerade det, men inte i två. Som kompensation skulle vi få presentkort på en show.
Men hallå !
Om vi ska dit igen kostar det resa, hotell och mat.
Det är väl ingen kompesation.