Helens Rehab Massage & Kroppsterapi

Omdömen om Helens Rehab Massage & Kroppsterapi

2012-03-18

Stefan

Pedagog

Fri från ryggbesvär på 30 min! Klarar mig tack vare övningar jag fick!

2012-03-14

Carina

Proffsig och kunnig! Har hjälpt mig med saker som ingen annan lyckats med.

Alla som jobbar på Helens Rehab är välutbildade

Ett minimikrav är att alla som arbetar på Helens Rehab är medlem i KY

2011-08-18

Dettea är en självklarhet.
Att vara medlem i KY är det minsta kravet som du ska ställa på din Terapeut.Kompetenshöjande fortbildning på detta är naturligtvis ännu bättre

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Alla som jobbar på mHelens Rehab är med i KY

2011-05-26

Jonas R.

Min husgudinna!
Har hjälpt mig med ryggproblem som sjukvården inte bryr sig om alt. inte vet något om.
Hopplösheten man känner gentemot sjukvården försvinner när man kommer till Helen, som på ett mycket seriöst sätt tar sig an dina problem och försöker komma med kreativa lösningar för att slippa komma tillbaka till henne ;-)
Och det faktum att orsaken till problemet åtgärdas hos Helen och inte som med konventionell sjukvård - dämpa problemen - gör inte det hela sämre.
Jag har rekomenderat Helen till ett stort antal kollegor som har problem med nackar och ryggar bl.a.

2011-06-09

Tack!! Vad annat kan man säga???/ kram

2011-02-26

Malin

Helens rehab

Helen är en helt underbar människa,så ärlig och empatisk...man mår bra både i kropp och själ efter ett besök hos henne.Prövat allt för min trasiga kropp (sjukgymnastik,vattengympa,mediciner,operationer mm) you name it,inget har hjälpt.Hade nästan tappat hoppet när jag började gå hos Helen!Hon får min kropp att må så bra det bara går,hon gör min vardag mkt lättare att leva i.Hon är verkligen en gåva till oss sjuka som inte har blivit hjälpta nån annanstans...älskar denna människa och hoppas verkligen att hon vet hur omtyckt och uppskattad hon är för det hon gör varje dag!Tack Helen *Kram*

2011-03-06

Tack Malin! Vad mer kan man säga??? Stor,varm kram!

2011-02-25

Marie

Världsklass!

Helen är bäst! Hon är ärlig och är en fena på att fixa allt från spänningshuvudvärk till ryggont. Dessutom känner jag alltid att hon vill MITT bästa och kommer också med tips/ideér för att jag skall "slippa" komma tillbax ;-)

2011-02-26

Tack för de fina orden Marie :-)

2011-02-25

Ida

Ida

Den mest kompetenta kroppsterapeuten .Mycket seriös med goda resultat enligt mig själv och många vänner som rekommenderat detta ställe.

ryggont

Rekommenderas

Stans bästa massage!

ryggont

Rekommenderas

Verkligen stans bästa massör!

cissi

Kanon!

Blev hjälpt med mitt ryggskott efter 20 min behandling .
Kom till Helens Rehab på kryckor och dansade därifrån.
Helt suveränt.
Enormt seröst bemötande.

2010-08-04

Världsklass!

Hit kan du gå vare sig du har ryggskott eller bara lite spänningar i musklerna- och nästan garanterat få hjälp! Helen är välutbildad och pålitlig, samt ärlig. Kan hon inte hjälpa dig så tipsar hon om någon som faktiskt kan ge den behandling som behövs, i stället för att fortsätta suga pengar ur en... Allt som oftast behövs det förstås ingen annan. Har hört massor som gått med smärtor i flera år och blivit hjälpta av Helen! Helt sant. Även läkare går till henne. Fyra tummar upp, helt enkelt!

2010-08-02

K.H