Bohlins i Järbo AB

Omdömen om Bohlins i Järbo AB

2012-02-23

mats hansson

snickare

jag har handlat där flera gånger och har alltid blivit bra bemött om dom inte har haft sakerna hemma så har dom bästält sakerna o dom har alltid kommit i tid så jag kann bara tala gott om bolins

2011-12-29

Skidoo

Köp inte av dom!

Jag har beställt delar till min skoter men har alltid fått fel grejor. Har åkt till butiken ett fler tal gånger för att hämta en grej. Har nu gått ett par månader, har ej fått nåt än. Första gången tog dom dubbelt betalt också. Det är bara katastrof på det där stället.!

2011-07-26

Anders

Anders

Vi hade våran sea-doo där på service och vart mer än nöjda.snabb service och trevlig personal.

2011-05-25

HANDLA ALDRIG AV BOHLIN I JÄRBO

Du kan förvänta dig den sämsta möjliga service. Efter affären så kan du glömma mer hjälp. Han lovar och lovar och ingenting händer.
Sen svarar dom aldrig i telefonen.
Vet hur många som helst som har samma dåliga erfarenhet.

2011-04-06

Stefan

VARNING

VARNING VARNING VARNING
Köp inget här..
Betalade allt kontant när jag hämtade fyrhjulingen.
då hade ej alla tillbehör kommit trots att stefan lovade detta. Åkte ca 20 mil. När han fått betalt försvan intresset totalt för affären.
Fel tillbehör levererade ett antal gånger, KATASTROF.
Flera månader har nu gått, har fortfarande ej fått alla tillbehör KATASTROF.
Omöjligt att komma fram på telefon, ringt över 100 samtal till denna firma.
Jag har aldrig varit med om något liknande tidigare. Skall lämna in en anmälan, Om inget händer denna vecka.

2011-02-27

Tobias

Köp ingenting där. Går inte att komma fram på telefonen och när man väl kommer fram så blir man runt skickad av en massa otrevliga människor. får vänta i över en månad på delarna som är fel beställda och sen en månad till på nästa del som man inte ens har fått. Kan säga att hela skotersäsongen är över innan man fått delarna. katastrof

Bil, båt och motor
R1001330;Snöskotrar