Hällberga Bilservice AB

Omdömen om Hällberga Bilservice AB

2011-10-26

Fia

Måna om sina kunder

Ringde dem på eftermiddagen på måndagen, då min bil dött mitt på vägen. De sa att de hade mycket att göra och egentligen fullbokade, men att de skulle försöka hinna med att titta på den. På onsdagen samma vecka ringer de och meddelar att bilen är klar. Då månar man om sina kunder.
Dessutom är de väldigt trevliga.

2011-10-04

Martin

Jag litar på dom

Jag hade problem med kondens i oljan och de hittade omgående problemet och fixade det. De tog bara betalt för oljan i bilen som inte var dyrare än om jag köpt den själv. De andra 2 besöken har också barit snabba smidiga och billiga med bra resultat.

2011-07-06

Maiken

Bäst och prisvärd

Helt klart bäst i Etuna samt mest prisvärda och vilken kundservice helt fantastisk man får hjälp på en gång och servicetid så fort de bara har en ledig tid är väldigt nöjd med Hällberga Bilservice, kekommenderar den varmt.

2011-04-04

JL

Bäst i etuna

Helt klart bäst i Etuna och grym kundservice!

2010-02-02

TPT

Mycket nöjd.

Jag är beroende av en väl fungerande bil då jag dagspendlar en längre sträcka. Jag har alltid (i många år) varit nöjd med denna firma. Serviceinriktade, flexibla och säkerligen kunniga. De har alltid fixat min bil på tider som passar mig och mitt arbete - dessutom har det hittils alltid kostat mindre än vad jag vågat tro.

Jag tar hellre ut en semesterdag för att lämna bilen till Hällberga bilsevice än att lämna den till en firma i den stad jag jobbar i, vilket vore betydligt enklare. Rekomenderar denna firma till alla jag känner.

Fler företag i Eskilstuna