Forever Träning & Hälsa

016 - 51 11 88, Kungsgatan / Stenmansgatan 57, 632 21 Eskilstuna

Kategori: Gym, träningsanläggningar

Omdömen om Forever Träning & Hälsa

2009-07-27

Kan inte annat än att hålla med alla andra som har gett omdömen om Forever. Så himla bra träningsanläggning. Träning känns riktigt kul när man går hit.

2008-11-04

alexandra

Sveriges bästa

Sveriges bästa friskvårdsanläggning har: kunnig och trevlig personal som har god kontakt med sina medlemmar, utveckling, fräscha lokaler, härlig sammanhållning mellan personal och medlemmar, stort utbud till bra priser. Ja, allt du kan tänka dig finns hos Forever träning och hälsa!

2008-02-06

Här trivs jag!!

Var tveksam när jag skulle byta träningsanläggning om Forever var rätt för mig. Men idag ser jag det som det bästa beslut jag tagit. Här finns allt man kan begära och lite till. Underbar träningsanläggning och värt varje öre!!

2008-01-16

Caroline

Bästa träningsanläggningen i stan!

Klart den bästa anläggningen i stan. Jag har varit på dem flesta, men Forever har det bästa utbudet och den trevligaste personalen. Hit är det alltid lika kul att gå och träna.

2007-08-02

super bra

bra träning,trevlig personal,bra lokaler

2007-06-13

latmask

Bästa träningen som finns om...

Absolut bästa stället att träna på om man skulle ta sig dit oftare, nu ska jag flytta granne med lokalen och då har jag för sjutton inget att skylla på längre!!

2007-06-08

JL

TOPPENBRA TRÄNINGSANLÄGGNING

Går flera gånger i veckan och tränar på Forever. Känner mig lika lycklig varje gång jag går därifrån. Dels pga av företagets utmärkta utbud inom träning, dels pga personalens underbara service!

2007-05-14

/Sjärnan

En Stjärna*

Helt super bäst träning! Specielt aerobicen, den är så klockren att dom får en att känna sig som en riktigt Aerobic Stjärna! Ett för fina gymmet också,och ett STORT för instruktörerna!

2006-04-18

AK