044 - 777 70 10, Elg. 6, 289 33 Knislinge

Omdömen om Comne Work AB

2012-05-15

En som står på pall

Efter betalning händer inget

Fick gjort vid mitt badrum i Jan/Feb. Inget fel på jobbet som utfördes. Men spegeln var uppsatt så högt att jag knappt kan se i den och behöver ett intyg till föreningen att arbetet har utförts. Har nog ringt 10 gånger ang spegeln och 4 gånger ang sertifikatet. Får bara som svar att de ska fixa det. Men forfarande inger som har hänt. Riktigt dåligt!

2012-02-16

Nicklas Westergren

Felfritt!

Fixade till mitt kakel i köket, en sliten vägg samt el i kök och resterande rum i lägenheten.Gjorde precis det som skulle göras utan problem t.o.m en dag snabbare än förväntat! Trevlig personal som värdesätter sitt jobb och vill göra sitt yttersta för att det ska vara rätt. Plattsättaren som fixade kaklet i köket upptäckte att mitt badrum var ett fuskbygge och tackar tusen gånger för detta annars hade det kunna bli en dyr historia för mig då jag ska sälja lägenheten inom kort.

2012-01-29

Sjöberg

Varmt i vinter

Fått installerat två värmepumpar och hjälp med el. Trevliga killar, jobbade snabbt och effektivt. Fick det precis som jag ville ha det, mycket nöjd!

2011-12-23

Utan tvättställ

Värdelöst

Dök ej upp på avtalad tid, ringde ca en kvart senare och sa att "det kört ihop sig". Lovade återkomma följande dag för att bestämma ny tid men hörde inte av sig. Vill man ha jobbet gjort ska man alltså inte vända sig till detta företag.

2012-01-13

Hej Kunder

Säger samma sak här, tråkigt när det inte går som det är tänkt. Tyvärr får vi hantverkare utstå onödigt mycket skit när vi hela tiden gör vårt bästa. Vi skulle vara hos denna kunden men tyvärr drog det ut på tiden hos kunden innan. Men vad gör man? Vi var hos en kund som fått stora problem med sin värmepump och vi kunden inget annat än att hjälpa honom. Dessutom var denna kunden handikapad och vi vill inte lämna honom utan varmvatten och värme under hela julhelgen. Vi löste detta uppdraget även om det tog extra tid, men hans jul var räddad men tyvärr hann vi inte montera ett tvättställ. Vi är ledsna för detta men hjälper er gärna.

Comne Work

2011-11-21

Karl och Louise

Oproffsigt, otrevligt och oetiskt

Vi anlitade Comne Work AB i september 2011 för renovering av badrum. Detta var inte den första renoveringen vi gjort med hjälp av hantverkare, men den första vi gjort i vår lägenhet i Lund varför vi behövde hitta något företag som skulle kunna hjälpa oss. Vi beskrev detaljerat vilka uppgifter vi behövde hjälp med och fick vad jag från början tyckte var proffsig hjälp. Fick veta att inga andra kostnader än hantverkarens timarvode och kostnad för material skulle tillkomma. Inom några dagar kom en hantverkare hem till oss och när jag förklarade för honom vad som skulle göras berättade han att han inte hade kompetens för alla områdena, detta trots att killen jag pratat med i telefon några dagar tidigare sagt att det inte skulle vara några problem. Hantverkaren sa då att någon från företaget skulle kontakta oss för att fixa de sista sakerna. Detta skedde inte, utan en månad senare fick vi själva kontakta företaget igen, varpå vi på nytt fick höra att ingen riktigt hade någon koll utan att de skulle återkomma. Detta skedde inte förrän ytterligare en månad senare, men då hade vi redan insett att vi inte ville ha mer med Comne Work att göra.

Fakturan kom slutligen hem till oss (två och en halv månad efter att jobbet utförts!) och innehöll då ett antal fel. Dessa var bland annat extra avgifter som ingen berättat om, trots att jag uttryckligen frågat efter detta då jag valde Comne Work för jobbet, samt att de hade debiterat för 20% längre tid än vad hantverkaren faktiskt vari

2012-01-13

Hej Kunder

Det är tråkigt för oss när ett sådant inlägg kommer. Vi utför ca 500-600 st jobb varje år och tyvärr kan vi inte göra alla helt nöjda även om vi vill. Det tråkiga är att kunden inte berättar hela sanningen. En vvs montör skickades ut till detta jobbet och vi utförde detta utan några problem. Kund vill också ha hjälp med ventilation men detta visade sig vara att byta fläkt och ändra el installationen och detta får inte vår vvs montör utföra utan vi var tvungen att skicka ut en elektriker för att lösa detta. Vi försökte få en tid men när vi kunde så fanns inte tid för kunden och tvärtom. Vi försökte och tiden gick och tro inte att kunden försökte hitta en tid hos oss utan det var vi som ringde kund varje gång. Tråkigt när kunderna inte förstår, det är alltid fel på hantverkarna.

Comne Work

2011-10-13

J Lundberg

Problemfritt!

Vi bytte luftvärmepump för knappt två år sen, och Comne Works gjorde ett mycket bra jobb. Det gick snabbt och det har inte några problem efteråt. Det var lätt att få kontakt med dem då i alla fall.
Hemsidan har blivit snyggare men med mindre information om produkterna.

2011-08-30

missnöjd

noll support

Svarar inte i telefon,på email,sms. Och tar evigheter på sig att fixa fel.

2011-08-31

Tyvärr har vi upptäckt att vi inte hinner med att svara på alla samtal och vi försöker hitta lösning på detta. Vi vill hjälpa alla.

2011-02-23

john

Säger bara DÅLIGT

Säger bara slarvigt .
Är inte nöjd . När man ringer till dom så svarar dom inte man mailar svarar dom inte mycket tradigt känner mig LURAD

2011-08-31

Hej

Om du inte fått hjälp än så ring oss igen.

2010-06-09

Christian

Kanon!

Haft helentreprenad under min renovering, EL/VVS/Värme. Flexibla snabba och hjälpsamma dessutom till ett riktigt bra pris.Min första kontakt med "bygg"-branchen och har inget att klaga på. Riktigt skönt att kunna ha allt på samma ställe så man slipper planeringen/timingen med olika hantverkare.

R1000398;VVS-arbeten