Bussgods

Kategori: Transporter, frakt

Omdömen om Bussgods

2012-02-17

SÄMST

Ringt 20 gånger idag, ingen jävel svarar. Borde finnas betyg lägre än 1..

2012-02-13

Mårten

Helt värdelösa

Lång leveranstid, har nu ett pkt som ligger i Jönköping och har legat där i 2 veckor, förra gången tog de 3,5 veckor på sig för ett inrikespaket.

2011-08-03

Ingen svarar i Göteborg eller Halmstad.

Ringt 20 ggr. Ingen svarar telefonen eller så upp de det och lägga den igen på en gång. Samma sak i Halmstad. Vilket skämt. Vi har fått tips av en kund att vi kan skicka MC till ett hyfsad pris men vi skulle aldrig litar på de om den kan inte ens ta upp telefonen. Tänk om något hande till godsen under transport. Vem vänder vi till då?

2011-07-15

Anders K Anders K

40 samtal

Vad händer ringt 3 dagar ca 40 samtal per dag under deras telefontid. INGEN SVARAR

2011-01-07

Kalle

Tråkigt lång leveranstid!

Tråkigt lång leveranstid för transporter som bussgods svarar för. Ett dåligt val!

2010-12-30

G K Kjøniksen

varene som ingen vet hvor er

varer bestilt i tyskland kom til Gøteborg 20-12 ble borte. De skulle vider til Strømstad. Frakt nr 5088931736. Har etterlyst varene flere ganger,de sier de ikke kan spore pakken.De skulle ringe tilbake flere ganger men det gjør de ikke.

2010-12-03

En som kan kundbemötande!

Otrevliga!

Var där och skickade paket när han som jobbar där skäller ut kunden för att denne inte kan skriva ut en fraktsedel på deras datorer.. kallas detta kundbemötande? Har vart där flertalet gånger efter att nedanstående kommentarer skrivits men verkar då inte bli någon förbättring! Inte heller frågar de om legitimation vid uthämtning av paket, vem som helst kan alltså hämta ut ett paket bara man har fraktsedelnummret *VARNING* Tacka vet jag Schenker!

2010-11-04

Angie

Mycket bra bemötande

En eloge till Åsa för hennes sätt att bemöta stressade kunder och hon lyckas lösa det mesta. Bussgods håller vad de lovar.

2010-10-30

Angie

Paket på villovägar och de vet inte vart det finns

Jag skickade ett paket 6 oktober med tavlor till en utställning i Köpenhamn 4 november. Blev lovad 4 dagars leverans. Idag 30 oktober vet de inte vart paketet är - de håller på att letar. I fredags satt jag hela eftermiddagen med luren i örat till stängingsdax. Kom aldrig fram. Jag har skickat mail till dem - inget svar. Slarvig och lat personal i terminalen i Göteborg. Önskar idag att jag hade anlitat Posten istället.

2010-09-02

Svarar inte

Instämmer med tidigare, svarar inte på telefon.
Detta gäller i alla fall Göteborg.

2010-07-16

c.m

Urusel service

Har förgäves försökt få kontakt/tel

2010-04-14

Henrik

Omöjligt att ringa

Har ringt runt 10 gånger på två dagar för att försöka få reda på när paketet kommer. Men inget svar, inte ens en telefonsvarare.

2010-03-02

gamern

Otroligt tråkigt bemötande

Häromdagen skickade jag datordelar med Bussgods då mottagaren föreslog företaget, något jag ångrar. Bemötandet var mycket undermåligt (av två grabbar i 25-årsåldern som aldrig kan ha hört talas om kundbemötande) och de insisterade på att jag skulle skicka de ömtåliga delarna i kuvert istället för låda "då grejerna annars kommer flyga runt i lådan". Med andra ord fanns ingen som helst vilja att fylla upp lådan med bubbelplast eller liknande. De påstod även att det absolut inte var någon risk att sakerna skulle gå sönder, trots att de nu skickats iväg med ett lager bubbelplast som jag råkade ha hemma och i ett tunt pappkuvert. Vi får väl se hur sakerna ser ut när de kommer fram, ångrar att jag inte bara vände och gick till Schenker eller Posten istället...

2010-02-18

Lite att göra och inte orka svara i telefon !!!!!!

Jag har aldrig sett att det har varit nån större rush nån gång jag har varit och skickat eller hämtat.
Allt jag sett är nåra slöa grabbar som ser sega och oengagerade ut.
OBS !! Traderafolk SCHENKER har mycket bättre service och priser !!!

2010-01-18

Hette

Fortfarande upptaget 8 månader senare

Nu har jag ringt 4 gånger idag på blanndade tider. Bara svarare som inte kan ta meddelande.

Svar från Bussgods
2010-01-18

Hej Hette
Tråkigt att höra att du inte kommer fram.
Innan jul har vi alltid jättemycket att göra och därav kan det vara svårt att nå oss.
Prova gärna att skicka oss ett e-post så svarar vi så snart vi har möjlighet.

Industri och transport
R1001424;Transporter, frakt