Golex pizzeria & gatukök

svarar inte

har ringt 3 gånger och de svarar aldrig. orkar inte bry mig mer

2012-01-14

Snuggles

Usla Pizzor! Otrevlig personal!

Var ska jag börja? Flottiga pizzor som inte är färdig gräddade (för mycket fyllning?). Ni Eslövsbor som gillar dessa pizzor, jag är ledsen men detta borde inte få kallas pizza. Personalen ser allmänt nonchalanta ut och det verkar nästan som att de tycker man borde be om ursäkt för att man beställer.

2012-01-17

Vi ville meddela våra kunder att de här klagomålen är inte framförda hus oss som personer påstår i kommentarerna, de är påhittade från personer som inte gillar oss och vår verksamhet. Vi är alltid lyhörda om det finns klagomål och tar det väldigt seriöst.

2012-01-09

Martin Svensson

Äckligt!!!

Jag beställde en pizza och fick massa med rå tomater över pizzan och det rann tomat vatten överallt. Jag bad om att byta pizzan, men de hittade bara på ursäkter så jag lämnade pizzan och gick iväg!

2012-01-02

Jonas Lindqvist

Varning!

Det är väldigt otrevliga personal på pizzerian. Maten är kass, jag beställde en kebab pizza och fick en hårstrå på pizzan. Akta er för de!

2011-01-09

Dyrt.....

Gott gott

Överpris på nyår-enda stället öppet(i know) men över hundra spänn för en kebab käkar jag hellre hemma;)

2011-01-01

bäst!!!

mycket god mat, spc kebaben!! mumms

2010-11-20

bästa maten

golex är bäst på mat och prisvärt, tänker på kundens tillfredställande mer än någon annan.

2010-10-17

BELÅTEN MAGE

bästa bea såsen, bästa milda såsen, superb kebbab, just love it golex, dock borde ni skaffa större resturang !!!

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001211;Pizzerior