Hyrde en bil igår från Statoil Norra Promenaden och blev tvungen att betala en självrisk på 2500 kr, trots att jag inte gjort någon skada.
Skadan var två millimeter liten bakom dragkroken, med all sannolikhet redan där innan, men omöjlig att se när jag besiktigade bilen inför färd. Helt klart att detta är satt i system hos denna Statoil som en extra inkomst.
Om ni hyr bil här, var då otroligt noggranna så att ni inte blir lurade att betala ett överpris. Eller hyr bil någon annan stans!
I övrigt trevlig personal, men vad gör det när man blir falskt anklagad för att ha repat en bil.
Svar från Statoil Norra Promenaden
2010-09-14
Tack för ditt omdömme! Vi påstår inte att Du gjort en skada men däremot har skadan uppkommit när Du hyrt bilen o eftersom Du har annsvaret mot oss måste Du betala skadan.När Du hämtade bilen gick vi igenom alla skador för att Du skulle veta vad som fanns innan Du hyrde bilen.Trots den lilla skadan på kofångaren så får vi betala en mycket högre kostnad än Du så någon affär för oss är det inte. Du säger att vi satt något i system ? vad vet jag inte, men vi har ett system o de är att de skador som uppkommer när en kund skadar ett fordon de betalar kunden självrisk på och vi resten .Jag förstår om Du är besviken men vi måste ta betalt för det som skadas under hyrestiden. Jag hoppas att Du inte råkar ut för någon skada vid fler tillfällen och vill hälsa Dej välkommen igen att hyra. STATOIL Norra promenaden Berthold Franzèn
Anmäl
2009-07-23
mimmsan
MYCKET TREVLIG PERSONAL!!
Alltid glada o trevliga (dom flesta ialla fall)!!!! Kommer GÄRNA tillbaka om o om igen!! ;-)
Företaget svarar
2009-07-07
inkabo
Snabb service
Förklarade i växeln mitt något kluriga ärende. Blev kopplad rätt, på en gång. Allt löste sig inom ett par minuter.
Företaget svarar
Anmäl omdöme
Visa bara de två senaste åren (1)Visa alla omdömen (3)
STATOIL Norra promenaden
Berthold Franzèn