På Gina hittar jag alltid något snyggt både till fest och vardag till ett bra pris. Tyvärr har jag några gånger råkat ut för att en tröja gått hål på eller som i veckan då mitt örhänge var helt trasigt efter en kväll. Det bästa är att de alltid fixar det på något vis, jag blir alltid nöjd i slutändan. Trasiga tröjor skickas till sömerskan, smutsiga plagg ges det rabatt på och det trasiga örhänget fick jag tillbaka pengarna för helt utan problem! Det gäller ju att vara bäst när saker inte riktigt går som man väntat, och det lyckas Gina med!
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2008-11-01
tess
trevlig personal
Trevlig personal och fina kläder
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2007-05-28
Lotus Älva
Världens bästa butik
Dom har otroligt snygga kläder och blandat, brukar handla där då och då, men det är en av dom bästa butikerna på min lista:D