Pinocchio Pizzeria

Kategori: Pizzerior

Omdömen om Pinocchio Pizzeria

2011-05-16

fruktansvärt bemötande!

Otrevligaste ställen någonsin!! Otroligt orimligt pris på en lunch och extra pålägg. Otrevlig personal!! Med en "kebabspecial" fick jag kebab och champinjoner,destuom konserverade champinjoner i 5st. Jalapenos är inte en grönsak och därför togs det 10kr extra när deras prislista inte angav detta!! Pizzan var kall när jag gick och hämtade ,serverade mig själv.
En gäst lämnade kvar sin tallrik kvar på bordet,vi sköt undan för att sätta oss vid bordet. När vi väl skulle gå skrek i princip personalen åt oss att plocka undan tallrikarna! Vad fasiken var det där tänkte jag med ilska! Inte ens på McDonalds har jag blivit bemött sådär...inte ens hemma! Eller av någon annan människa! är förvånad över att de ens finns kvar i stan. En läxa på 100kr efter en skriven tenta var INTE värt!! Aldrig igen!! Det var inte mat jag stoppade i mig,det var ilska och illa bemötande!

2011-04-27

Arg kund

Skit!!!

Var idag och åt med mina vänner. Sur personal och när min kompis ville ha jalapeÑos på sin pizza så fick hon betala 10 kr extra. På affishen står det att extra grönsaker kostar 5 kr. När hon sa detta fick hon till svar att jalapeÑos är en dyrare grönsak. Gå inte dit! Pizzorna är för degiga och personalen där är otrevliga.

2011-01-04

Joanna

Gott!

Stora pizzor, goda rullar vi äter där ofta helt klart prisvärt! Klart att de kanske kunde vara lite gladare ibland men vem skulle orka vara positiv med de arbetstider som de har???

2010-12-21

Oskar

Otrevliga

Båda gånger jag har varit där har personalen varit otrevlig. En annan kund överraskades av väldigt finstil text som talar om att dela pizza på två kostar extra. Min falafeltallrik badade i alldeles för mycket sås.

Underlig incident: jag och en polare beställde pizza en gång och fick de väldigt brända. "Kocken är ur form idag" sade servitören utan att erbjuda ny pizza eller rabatterat pris. Vi var helt chockade och åt upp och drog hem för att skriva detta omdöme.

2010-07-21

Frida L Frida L

Fruktansvärt matställe

Detta är det absolut sämsta matställe jag ätit på någonsinn. De har fruktansvärt dålig service och otrevlig personal. Vi tvingades att betala med samma kort i vårt sällskap för att ens få handla där. När maten efter en mycket lång stund var färdig så kom det ner en man från kassan och bad oss komma och hämta maten på ovanvåningen. Detta är utan tvekan helt oacceptabelt.
Pizzan hade väldigt lite pålägg och mycket deg.
Gör man en billig, skräppizza skall man inte ta ut normalpriser.
De tvingar kunderna att anpassa sig efter dem när det skall vara tvärtom. Det är kunderna som betalar deras löner så jag tycker skarpt att de lägga sitt fokus på att få sina kunder nöjda istället för att köra med dem som de vore serveringspersonal.
Hoppas ni gör som jag och bojkottar detta ställe. De förtjänar inte våra pengar!

2010-04-29

Daniel

Sämst i Sverige

Skrämmande att detta ställe fortfarande kan få bra betyg. För 10 år sedan var stället kanon, men nu... nej. Otrevlig personal, snålt med fyllning, bara mycket deg.. Sorry inga fler chanser.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001211;Pizzerior