Kategori: Hotell, pensionat Konferenslokaler
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Sankt Jörgen Park Resort
2011-10-24
Magnus
Gav flickvännen en övernattning söndag-måndag i present. Heldag på inne på spaet på söndagen med toppenbehandlingar. Har varit på ett par olika spa men detta var det absolut fräschaste och bästa. Eldrummet samt de nya "rullande" fåtöljerna på övervåningen var helt magiska. God mat på kvällen. Fick byta ut min fisk mot oxfilé vilket var generöst. Kanonrum och en avslutande god hotellfrukost på måndag morgon. En bra start på arbetsveckan! Kommer snart tillbaka till er!
Underbart sätt att avsluta helgen på! Bra start på nya veckan! Tack för det fina omdömet!
2011-03-05
David
Överraskade min tjej med en natt på Sankt Jörgen. Valde "Get away spa"-paketet vilket var prisvärt. En övernattning i lite lyxigt stort rum, hade Golfview. Allt är nytt och fräsht. 3 rätters middag med god mat. Spa-upplevelse där man själv får välja på 3 paket (lugnande, energi och så var det en till) och genomföra dem själv via en guide. Sen en trevlig bar med goda drinkar. Rekommenderar detta starkt.
Fin present till din flickvän! Detta paket är vårt signaturpaket! Roligt att du gillade det! Varmt välkomna tillbaka!
2011-01-02
Underbara lokaler. God mat. Mysig spa avdelning. Lite dyrt. Bra personal.
Härligt att ni hade det gott på er vistelse hos oss! Vi hoppas att det var värt pengarna. Ett tips är att hålla utkik på vår hemsida - där kan man "fynda" med jämna mellanrum! Varmr välkomna tillbaka!
2010-06-29
Jag fick en spa-helg av min flickvän i födelsedagspresent. Det var något sommarerbjudande ni hade. Otroliga rum, otrolig spa-avdelning, otroligt bra mat och världsklass på personalen som alltid strålade av lycka när man ville något! Det enda jag har att klaga på är att det inte fanns riktigt kaffe på kvällen till en Irish Coffee men det är knappast något som drar ner betyget ;)
Hej Christian!
Härligt att ni gillar oss! Vi har efter ditt inlägg sett över kaffet i baen och nya fina maskiner är på ingång! Tack för tipset o¨ch varmt välkommen tillbaka!
2010-06-10
Johanna
Firade vår 1-års dag här. Fick superbra service ända från bokningstillfället till avresa. Underbara rum, superhärligt spa, rekommenderas starkt! Det kommer absolut bli fler besök :)
Hej Johanna!
Välkommen tillbaka på 2-års dagen!
2010-05-12
Hade en fantastisk helg i underbar miljö med kanongod mat och ypperlig vinlista. Personalen var mycket kunnig och seviceminded från ankomst till avresa. Vi gjorde två behandlingar var på deras jättefina spa som också överträffade våra förväntningar. Rekommenderar varmt deras softpack samt signaturbehandlingen. Å så skönt, den ultimata lyxen!
Hej Maria!
Tack för dina fina ord! Softpacken är verkligen fantastisk! Nu har vi byggt ut spaavdelningen och upplevelsen har blivit ännu lite bättre! Varmt välkommen tillbaka!
2010-02-04
Spamaniac
Högsta betyg till de spa behandlingar och terapeuten vi fick.
Högsta betyg till hotellet och dess personal
Restaurangen får dock mindre bra omdöme och sänker därmed till tre då utbudet inte tilltalade oss alls och de vi fick beställa fick göras om samt att en del av maten både aptitretaren och en del av kötträtten smakade grymt mycket buljong. Vinerna var fantastiska.
Servicen var inte heller så bra, vi ville byta bord och fick bära våra egna saker då detta besvärade servitrisen...
OBS OBS OBS!!! Varning för väldigt stora firmafester och konferensbesökare på vardagar, tycker att de borde skilja på dessa två kundgrupper, vi hamnade mitt i en enorm firmafest vilket ledde till att man drog sig från att gå till baren då den var full av fulla mellanchefer.
Tack för ditt omdöme! Vi är ledsna över att ni inte uppskattade vårt utbud i restaurangen. Menyn byts ca 5 gånger per år - så förhoppningsvis får vi möjlighet att överraska er vid ett annat tillfälle. Haltande service är inte acceptabelt och vi lovar att detta bemötande inte är vår standard. Vårt motto är att alla gäster ska få fin och personlig service på samtliga våra avdelningar. Vi hoppas att vi får chansen att imponer på er vid ett annat tillfälle! Varmt välkomna tillbaka!
2010-01-28
Ville göra en reklamation, kanon service av receptionspersonalen men sedan när ärendet togs över av "högre" uppsatta hände ingenting. De ignorerade mig. Jag har fortfarande inte hört ngt trots flertal mail och telesamtal. Oerhört besviken.
Det känns tråkigt att du har upplevt ditt reklamationsärende hos på detta vis. Då ärendet inte är helt självklart har vi valt att avvakta svar från våra jurister och har för avsikt att återkomma med en lösning så snart vi har den. Vissa ärenden kan tyvärr inte lösas omedelbart även om såväl kunden som vi önskar detta. Vi hoppas givetvis att du ska bli lika nöjd som våra övriga gäster.
2009-09-13
Nöjd gäst
Rena rama drömhelgen! Vilket snyggt ställe, grym arkitektur, snygg inredning och framförallt supertrevlig personal! Vi tillbringade två hela dagar på spa. Världsklass! Har sett mycket men detta slår det mesta. Maten var i samma klass som allt annat. Kommer garanterat tillbaka.
2009-08-13
Jakob
Bemötande, boende, mat och spaavdelning var förstklassigt rakt igenom. Finns en anledning till att alla ger 5 av 5 vilket dom absolut förtjänar.
2009-04-23
Ingegerd
Vår konferensgrupp fick den bästa service man kan önska sig, hög flexibilitet, jättegod mat som serverades snabbt. Afternoon tea gav godisnassarna så de teg - endast tårtpappret kvar.
Himmelriket måste upplevas: 40 grader varm pool och 10 grader varmt dopp växelvis - det laddar!
Hoppas vi kan övernatta nästa gång...
2009-02-10
Bme
Helt underbart. Fantatisk personal, ljuvliga rum och mat som bara får smaklökarna till att hoppa jämfota av fröjd. Rekommenderas å det varmaste
2008-11-12
Ewa
En mycket serviceorienterad personal som gör att du känner dig välkommen. Ett spa, som heter Himmelriktet är hela behållningen. Här finns något för alla smaker, kristallbastu, caledarium, kneippbad, kallbad, varma källor upplevelseduschar, auf-geuss bastu, ett underbart bassängområde. Allt är mycket fint inramat med vackra detaljer och ett utsökt färgval.
2008-11-12
stefan.c.ö
trevligt bemötande av personal. Mycket hög standard i rum & lokaler. Mycket bra frukostbuffe med färska råvaror. Väl värt ett besök i spa & sport avdelningen med 5 stjärnor i kanten. Mycket bra in & ut checknings tider.Man får ut mycket mer av en helg tack vare dessa tider . Mycket bra förbindelse till centrum här ifrån.Så ska ni till göteborg och bo så välj med fördel detta hotell .

Att det blir bokningsfel ibland kan man inte hjälpa. Men att ni inte ens kan kompensera detta på ett bra sätt för att era kunder ändå ska bli nöjda på sitt besök är skamligt! Och sedan efter besöket bara skiter i det och lossas som att inget har hänt. läste en kommentar nedan (men sedan när ärendet togs över av "högre" uppsatta hände ingenting. De ignorerade mig.) Detta kan jag styrka och det är...HELT OCH HÅLLET SANT!!!!