Taxiverket i Malmö AB

2011-04-29

pålitlig

2011-03-09

Marianne

Det bästa bolaget jag har åkt med någonsin, dom tar emot beställningem snabbt o effektivt. Man behöver inte vänta på linjen för att få besked. Telefonisterna kan sitt jobb och är trevliga.

2010-11-30

skydiver

Snab,bilig efektiv

Snab - bilig - efektiv
Man behöver vel inte förklara mer

2010-10-16

mormor

lite väl på en höft

häromdagen blev jag tvungen att " ge tips" då jag inte hade växelpengar
utan motsvarande service tillbaka

2010-09-17

Nobelvägen

Okej

Jag brukar åka med det för att det är det billiga företaget. Telefonväxeln är värst. Det är sällan man hör en trevlig serviceminded röst där. Vissa chaufförer är lite knepiga men så finns det dem som är jättegulliga. Det är lite blandat så det blir ett medelbetyg från mig. Prisvärt.

2010-07-25

MALMÖS STOLTHET HJÄRTAN AV GULD

Jag hade lyckats och glömma min väska med min iphone och cirka 2900 kronor i kontanter kamera och en massa saker natten till söndagen. För 10 minuter sen knackade på min dörr och jag fick väskan jag trodde jag drömde och jag tror det fortfarande. Såna chaufförer får en och få ett nytt hopp på att det verkligen finns bra männsikor kvar. TUSEN TACK SKA ALLTID ÅKA MED ER

2010-06-17

Världsklass

En underbar chaufför, min mamma hade tappat bort sin mobil och pengar i någon taxi men minns inte vilket bolag eftersom hon aldrig brukar åka taxi Men en chaufför sökte upp henne själv och kom och lämna dom.
helt underbara på detta bolag. Var tvungen och berömma stort tack

2010-06-02

Hasse

För fort!

Är kravet på en anställd hos företaget att köra för fort?

2010-03-23

Nattkunden

Helt ok.

Har åkt mycket med 23:orna, enstaka missöden men generellt det bästa taxiföretaget med bekväma bilar.

2010-03-22

Jag

Jag

Pro växel,bil till tiden,proffsiga chaffisar,bra pris....Förventar man något mer från en kanon bra taxibolag? Inte jag iaf, jag är extrem nöjd.

2010-03-21

Carsten Roselius

Finns alltid två sidor av myntet...

Har läst kritiken mot Taxiverket, och måste kommentera kritiken. Det finns alltid två sidor av konflikter, annars hade de aldrig uppstått. Tyvärr missbrukas ordet "service", det är lätt att missbruka det ordet när man inte får som man vill. Då är det plötsligt "dålig service". Detta fenomen förekommer i alla branscher, speciellt i resebranschen. Man är snabb med att döma och baktala, men när man upplever något postitvt berömmer man sällan. Man ska inte förglömma att taxibranschen är uppbyggd av flera tusen chaufförer, och EN människas handlande därför inte avspeglar ett HELT företag. Om man råkat ut för en dålig polis, anser man väl inte att hela poliskåren är dålig... Inom alla branscher förekommer "ruttna ägg", i alla instanser, bolag och föreningar. Med detta menar jag att man inte bör yttra obefogad kritik som nedvärderar en hel kår. Stå på er Taxiverket, ni är utan tvekan ett fantastiskt taxibolag som jag kommer att nyttja även i fortsättningen! Mycket Ros!

2010-03-20

Martin

Smidiga lösningar

Jag åker taxi dagligen och har skaffat ett debiteringskort hos Taxiverket. Hur smidigt som helst plus rabatter för fakturakunder.

2010-03-19

Kan inte bli bättre

Har sett att många har skrivit mycket kritik om taxiverket i malmö! Den kritiken köper jag inte alls, för att som det ser ut så har dessa omdömmen kommit efter helgen där dom flesta säkert har varit väldigt berusade och själva startat konflikt med chauffören och då förstår jag chauffören till 100 %. Kan kan inte svälja alla ord han får höra från sådana kunder för 50 eller 60 kronor... Jag åker själv med taxiverket ca 4 eller 5 gånger om dagen och jag har verkligen ALDRIG blivit otrevligt behandlad, tvärtom faktiskt, det är väldigt erfarna chaufförer som både ger bra service och respekt... Jag är väldigt nöjd med taxiverket och kommer inte att byta bolag... Jag hoppas att Ni som har läst all kritik tänker om för det där stämmer inte alls...

2010-03-13

fremanil

Kanon service

Vilken bra service och trevliga chaufförer. Taxiverket har demodernaste och renaste taxibilarna. Deras priser slår alla. Bästa taxibolaget i Malmö.

2010-03-09

Bästa bolaget

Har aldrig varit så nöjd med ett bolag som detta bolaget. Deras debiteringskort system är det bästa som finns. Man slipper och betala kontant utan får en räkning i slutet av månaden

2010-03-08

*G*

VARNING!!!!!!!!!!!

Deras slogan gör de inte rättvisa. ( åk tryggt och säkert) = det var det sista jag kände att jag gjorde.
Då denna chaufför denna natt var rent av otrevlig, hotade oss då vi inte ville betala mer än överenskommit pris...(då kan man inte sätta fasst i heller) utan köra på taxameter om man inte har bättre koll på var man ska köra, vilket jag tycker att man borde ha som taxichaufför.
Men man släppte därav av oss mitt i natten i 10 minus för att själv ta sig hem till fots. Och ett körkort som tappades i bilen vägrade han lämnade tillbaka om inte vi betalade honom mer...Sååå detta bolag é fruktansvärt obehagliga och otrevliga och borde anmälas, vilket jag fortfarande överväger. När man ringer dagen efter för att få tillbaka körkortet lägger dem luren i örat på en. Verkligen ett fint bemötande!!.......ABSOLUT INTE ETT BOLAG ATT REKOMMENDERA!!

2010-03-05

WG

Inte gratis.

Ni som tar Taxi, tror ni det är gratis??? Man tar taxi för att det är bekvämt och när man har bråttom, det är värt lite extra, ta bussen om ni gnäller så jävla mycket, billigt men inte lika bekvämt. Skärp er!

2010-01-28

Sarah

Dom lurar en på pengar!!!

Ringde deras växel för att boka en bil, fick veta priset för taxametern. Jag räknade ut att det skulle bli ca 90 kr. När jag hoppat in i bilen börjar vi prata om priset och jag nämner "min" summa. "Du glömde en hundralapp", sa chaffisen. VA?! 200 j*vla spänn för att åka från Bulltofta till Slottsstaden?! Jag frågade hur han kunde få det priset och han sa att förutom en fast summa + 10kr/km så ska man även betala 5kr/min. Jag blev förbannad och sa att det hade minsann inte hon i växeln berättat för mig. Jag får svaret att "det ringer så mycket kunder så man kan inte berätta alla regler för alla kunder". Jag sitter själv i reception och berättar minsann ALLA regler för ALLA ALLTID! Jag sa att jag hellre går hem i snöovädret än betalar 200 för en resa som egentligen kostar 79kr. Inte nog med det så fick jag betala för resan mellan Kabingatan och nerlagda Optimera - 50 kr. Jag sa att jag aldrig mer skulle åka med dom, hoppade ut och smällde igen dörren så hårt jag kunde! ALDRIG IGEN!!!

2010-01-20

Mattias

Livsfarligt!

Taxichaufförer är inte mest kända för att ta det lugnt men 232323 blir man rädd av att åka med. De är farliga för andra trafikanter också, idag blev jag omkörd på höger sida av en 232323, sedan körde han om två bilar till inkl en buss! Då körde vi i vänsterfil för att lämna plats vid en påfart i halkan.

Om man ser en taxi bete sig illa är det nästan alltid 232323. Förarna är mer vildar än yrkesmän.

2009-12-12

tomas

doktor

taxi 232323 är svart taxi, samtliga bila är svarttaxi stra söjare ge inte kunder kvitto, katastrof ,du som åker med232323 du stödjer kriminel verksamhet för dena taxi skall man inte ringa, ring skåe eller andra,171717 det är likadana katastrof

2009-10-25

Annika

"Dit kan ni gå"

Stötte på en av Taxiverkets bilar vid Lund Central och frågade vad han tog för att köra till Klostergården. Fick svaret: "Klostergården, det är ju bara där borta, dit kan ni gå."
Ja, och man kan går från Lund - Malmö också om man är road av det. Inte särskilt service minded. Är man inte intresserad av körningen kan man säga det på ett annat sätt. Men det är lugnt, Taxiverket kommer inte att behöva vara trevliga mot mig nånsin igen, varken i Malmö eller någon annan stans.

Industri och transport
R1001391;Taxi