Omdömen om Larssons Bröd & Salladsbar
2011-08-16
Det här är stans bästa salladsbar! Maten är fräsch och fantastisk god! Rikligt med mat och mycket prisvärd. Personalen är alltid lika vänliga och ger personlig service! Man får anpassa sig efter deras öppetider, svårare än så är det inte. Tack för att ni finns!
Vi i personalen på Larssons, vill bara ta tillfället i akt att tacka er alla, underbart vänliga Kunder, som tar sig tid att lämna de här smickrande omdömena.... Vi är såå glada och tacksamma att ni gillar det vi gör!!!... TACK!!
2011-06-29
Jens
Bra mat men det spelar ingen roll för det är alltid stängt, måste gå dit lunch tid annars blir man utan och då är kön hur lång som helst.
2011-05-30
Erica
perfekta lunchen eller till middag på kvällen WOOHOOOO. synd med öppettiderna bara!
2011-05-09
Erik
Hur bra som helst. Har ätit där under flera år. Det är bra priser. Stora portioner och bra stämning. Maten håller alltid bra kvalitet. Tack Larssons
2010-06-04
adam
Jag tycker ni är kanon. Jättefina och goda mackor såväl som sallader. Besöker er ofta.
2010-05-25
jenny
jag gillar era sallader och mackor. Ni serverar alltid fräsch mat.
2010-05-13
Clary
Nu är ni ännu bättre, nu när jag kan ta en latte efter maten, då är faktiskt min lunch komplett!
God é den också! Tack! Lova att ni fortsätter i samma stil! Kram på er
2010-05-13
Clary
som vanligt mycket gott! och nu när man kan få en gooood latte efter maten,så är min lunch verkligen komplett!! Tack! lova att köra på i samma stil!
2010-03-22
Malin
Hit går jag när jag vill äta sallad! Eftersom det är okomplicerat (jag vet vad jag äter)... smakar mycket gott och fräscht, dessutom väldigt blygsamma priser. Personalen är alltid mycket vänlig. :))
2010-02-02
je
mycket gott! Med fullkornspastan, alla fräscha grönsaker och de goda fyllningarna lyckas de bra.
2008-12-26
Stammis
Här får jag en riktigt god och nyttig sallad som är fräsch o krispig=) Går gärna hit flera ggr i veckan. =)
2008-12-23
Stammisar
Kvalité, rejäla portioner, fräscht och nyttigt. dessutom mycket gott och prisvärt. Vi går gärna dit flera ggr i veckan. Heja Larssons:)
2008-12-01
PS
Goda, fina, fräscha sallader och smörgåsar som dessutom mättar! Här vet man vad man får! Mycket prisvärt!! Bra personal.
2008-09-11
totte
Gott, smakrikt, mättande! Med andra ord jätte-toppen! Hit ska jag gå många ggr!Personalen jätte-gullig, månar om kunden.
2007-05-15
Nilam
Väldigt goda baguetter och sallader... Ibland kan det vara lång kö, men de är det värt ;).. Spelar ingen roll när man kommer, personalen är alltid lika trevlig. Ett super ställe :)
2007-05-07
MN
Mycket trevlig personal som serverar goda baguetter och sallader i en hemtrevlig miljö.
2007-04-16
Robin
Man märker verkligen att personalen lägger ned mycket kärlek och möda på den mat de serverar! Här hittar man Malmös absolut godaste hemgjorda sallader!

Gott och med bra priser!