Omdömen om Rut & Ragnars Vandrarhem
2011-02-23
Att bo för 180 kr/natt i centrala Malmö är verkligen inte fy skam. Personalen är verkligen super-serviceminded. Hur mycket jag än ringde och krånglade och ombokade så möttes jag alltid supertrevlig personal som hade förståelse för att jag bokade om hela tiden. Inga sura minner här inte. Bästa vandrarhemmet i Malmö och garanterat det billigaste.
2011-01-31
Ännu en missnöjd
Håller helt med förra omdömet.
Fick ett mycket bra välkomnande med all information som behövdes samt tips på vad som fanns att göra/se/äta i Malmö.
Men tyvärr finns inte ordet hyfs med i vissa gästers ordlista. Toaletter, uppehållsrum och kök hölls inte alls rena och snygga (och det är inte personalens fel). Ett misstag från vandrarhemmets sida med bokning löstes visseligen relativt smidigt. Men att bli väckt 03.30 av brandlarm pga att någon rökt inomhus var droppen som fick bägaren att rinna över!
Synd på något somannars skulle kunna vart ett prisvärt och bra ställe att bo på.
2011-01-12
Missnöjd
Det kunde vara ett av malmös bästa vandrahem om dem hade haft rätt personal som städa och rätt klientel som bodde där.
Jag anser att det är mer ett soc-boende än ett vandrahem det finns folk som inte ens borde bo där synd på dem gäster som kommer ifrån ett annat land eller en annan del av sverige. synd att ägaren inte varje gång får reda på vad som sker på vandrahemmet bara...
Nej NI KAN BÄTTRE R o R
2009-04-13
Eva
Jag hade ett fint rum med TV. Det verkade som om några mer eller mindre bodde där och de hade väl gjort sig lite bekväma, tex så tog de inte bort sina saker ifrån toa och dusch utrymme. Mitt rum låg emot gatan och det var lite stökigt utanför söndag och måndags kvällen. Nära centrum tycker jag. Jag var nöjd.
2009-02-26
Ett utmärkt fräscht och trevligt boeenden, med ett bra och centralt läge i Malmö.
2008-01-20
Per
Jag har bott på Rut & Ragnars vandrahem i två dagar, det är precis som det låter ett rejält ställe. Ett bra boende, med mycket trevlig personal. Vandrarhemmet är nytt (jan 2008), alldeles utanför finns också en liten mataffär omfall man skulle behöva något. När jag bodde där var det en fin och familjär stämmning mellan gäster och personal, jag kan varmt rekommendera Rut och Ragnars vandrarhem.

Mycket positiv och tillmötesgående personal. Bra vandrarhem med bra läge - lätt att hitta dit och nära city. Rent och snyggt, sköna sängar.Bra och lättillgänglig parkering.Gratis kaffe, te och internet. mkt bra o billigt boende....