Omdömen om Pizza Expressen
2011-06-03
Sven
Härliga Gourmepizzor med mozzarella o pesto grillad kyckling
2011-05-27
Madeleine
Skär färska ingredienser. Otroligt urval av vegetariska pizzor.
2011-05-27
Pizzaexperten
Nu är de gamla ägarna tillbaka. Världsklass .
Bästa pizzorna i Malmö
2011-04-02
Jamie
Minsta pizzorna jag sett, dåliga ingredienser sten hård deg! Aldrig mer!!
2011-02-27
Papagallo
Mitt ordinarie hak var stängt pga sjukdom så jag fick testa nått nytt men detta var sämre än en frysskadad lidel pizza.
2010-10-11
Jenny
Skall detta kallas pizza! beställde hem 4 st pizzor med vänner och det tog 1 tim och 45 min, pizzerna var det tråkigaste vi sett, oaptiligt!
2010-08-17
Macke
man fick ju inte vad som står på menyn, degig botten och dåliga ingredienser. aldrig mer!
2010-07-09
traxen
Helt ok ställe. Inte mycket att häcka i då det är sparsamt möblerat. Namnet säger ju förvisso expressen, så fokus ligger inte på butiken. De tar inte kort men det finns en ICA butik en liten bit bort för uttag. Personalen var jättetrevlig och mycket sympatisk. Fick med mig en extra sås som verkligen satte pricken över i:et på den mumsiga vegetariska pizzan. Det var mycket färska grönsaker som det står på menyn. Är jag i krokarna så kommer jag hit igen.
2010-04-19
Pelle
sämsta pizzan jag ätit, degig botten och det stämmer inte med vad som står på menyn vad man får på den.
2010-04-16
Lotti
verkligen en besvikelse, man blir ju lurad, man får inte det som det står på menyn. Skäms på er!
2010-03-19
Marie
de sa att det skulle ta 30 min, väntade i 90 min. Beställde gourmepizzor med tigerräkor, fanns inga på den, bara småfrysta räkor, pizzabotten var degig och vi tog en tugga och slängde resten, inte gott. Dessutom blev vi lurade på 10 kronor. vill ni ha en god pizza så beställ den inte här. Urk!
2009-06-20
olaeva
Goda pizzor men katasrof när det gäller hemlörning. Ska inte ta 1 1/2 timma! hämta själva
2008-08-24
James W
Mycke goda pizzor. Vill ni ha leverans sa far ni bastalla i tid, de har mycket att gora
2008-05-06
Goda stora pizzor f 50 kronor. Kanon. gratis hemkorning
2008-04-19
Jimmi
Hej igen. malmos basta pizzor finns har
2007-04-05
Carina
Bäst i stan. Stort urval av pizzor. Har alla möjliga plus så ingår läsk till varje pizza man beställer. Gratis hemkörning. Bäst
2007-03-26
Leif
Inte en av stans bästa UTAN "MALMÖS BÄSTA PIZZOR" hittar ni här gott folk. Här har de allt : 1. Vanliga pizzor 2.Gourme pizzor 3. Vegetariska ( en hel lista inte bara 2 st som vanliga pizzerior) 4.Amerikanska pizzor som är mycket billigare än hos Pizza Hut och dessutom mycket godare. 5. Sallader Sen kan man faktiskt ringa och beställa gratis hemkörning.
2007-03-25
grekos
Det är underbart o se er i aktion.Härlig Gyros pizza sist. Jag håller med resten ni är bäst. Fick reda på att ni öppnat igen av grannen.
2007-03-22
Sofie
Det var jätte goda pizzor. Vi komer att beställa igen. Var så säker på det.
2007-03-21
Emil
Vilka pizzor. Bra priser också, läsk ingår vid avhämtning. Kanon. Bäst i Malmö
2007-03-18
T.o
Pizzerian nr 1 i Malmö igen. De bästa Vegetariska pizzorna i Sverige. Jag har ätit pizzor överallt. Här smakar de bäst. Toppbetyg.
2007-03-16
Mats
Bäst i stan. Lagom tunna,goda råvaror,fyllda med råvaror,trevlig personal.
t.k
läsk ingår igen vid avhämtning samt goda pizzor.ni kommer som nr 1 enligt mig.
fam.anders
vi har saknat era pizzor. kul att ni öppnat igen. Skall berätta för alla grannarna.
Gerrardfan
the best. im an scouser who loves lfc too.go pizza expressen.
Lasse
Bäst i stan på gourme pizzor enligt mig.Kvalite nr 1
Pizzafan
vilka gudomliga pizzor. mozzarella parmaskinka ,pesto. Ni måste prova deras pizzor. KVALITE AV HÖGSTA GRAD
Stammis
stackars era konkurrenter. Lätt bästa pizzorna i stan. Ok pizzorna är inte så stora men de är riktigt fyllda... sen ingår det läsk vid avhämtning. Hoppas det går bra för er
2007-03-10
Älskar era pizzor. Speciellt de amerikanska med mozzarella på toppen. Dessutom så är ni inte så tokiga heller, personalen.
Per
jag har ätit en gång på pompei. Ingen här i stan gör lika goda pizzor som ni Expressen.
2007-03-10
härliga o goda pizzor. jag har inte ätit pizza sen hur länge som helst. Välkomna tillbaka grabbar vi har saknat er.
Bossen
Vi beställde 17 pizzor förra veckan. Det var de godaste pizzorna vi nånsin har ätit.
degigt och blött, dålig service USCH