Vald plats Örebro Välj ort

Omdömen om Pizza Expressen

2011-07-22

Mian

Riktigt dålig pizza!

degigt och blött, dålig service USCH

2011-06-03

Sven

Bäst i Slottsstaden

Härliga Gourmepizzor med mozzarella o pesto grillad kyckling

2011-05-27

Madeleine

Otroligt goda pizzor igen

Skär färska ingredienser. Otroligt urval av vegetariska pizzor.

2011-05-27

Pizzaexperten

Pizza Expressen

Nu är de gamla ägarna tillbaka. Världsklass .
Bästa pizzorna i Malmö

2011-04-02

Jamie

Bortkastade pengar!

Minsta pizzorna jag sett, dåliga ingredienser sten hård deg! Aldrig mer!!

2011-02-27

Papagallo

Första och sista gången

Mitt ordinarie hak var stängt pga sjukdom så jag fick testa nått nytt men detta var sämre än en frysskadad lidel pizza.

2010-10-11

Jenny

Pizza?

Skall detta kallas pizza! beställde hem 4 st pizzor med vänner och det tog 1 tim och 45 min, pizzerna var det tråkigaste vi sett, oaptiligt!

2010-08-17

Macke

riktigt dåligt!

man fick ju inte vad som står på menyn, degig botten och dåliga ingredienser. aldrig mer!

2010-07-09

traxen

Pizza konosör

Helt ok ställe. Inte mycket att häcka i då det är sparsamt möblerat. Namnet säger ju förvisso expressen, så fokus ligger inte på butiken. De tar inte kort men det finns en ICA butik en liten bit bort för uttag. Personalen var jättetrevlig och mycket sympatisk. Fick med mig en extra sås som verkligen satte pricken över i:et på den mumsiga vegetariska pizzan. Det var mycket färska grönsaker som det står på menyn. Är jag i krokarna så kommer jag hit igen.

2010-04-19

Pelle

inte gott

sämsta pizzan jag ätit, degig botten och det stämmer inte med vad som står på menyn vad man får på den.

2010-04-16

Lotti

Oätligt

verkligen en besvikelse, man blir ju lurad, man får inte det som det står på menyn. Skäms på er!

2010-03-19

Marie

uruselt

de sa att det skulle ta 30 min, väntade i 90 min. Beställde gourmepizzor med tigerräkor, fanns inga på den, bara småfrysta räkor, pizzabotten var degig och vi tog en tugga och slängde resten, inte gott. Dessutom blev vi lurade på 10 kronor. vill ni ha en god pizza så beställ den inte här. Urk!