Fyrislund Katt & Hund

Omdömen om Fyrislund Katt & Hund

2011-11-25

Lotta

Toppendagis!

Det är första gången jag lämnar mina hundar på dagis då jag tidigare har haft förmånen att kunna ha med mig dem på dagarna. Jag har även haft dagmatte under en kortare tid innan jag fick plats.
Det här är världens bästa ställe för mina hundar, trevlig personal och en bra dag/aktivitet för min hund. Jag vet att mina hundar får bästa tänkbara omvårdnad och jag kan i lugn och ro fokusera på mitt jobb till 110% under dagarna.
TACK Gabriel, Yrsa, Malin och alla ni andra underbara personal för allt ni gör på dagarna

2011-05-30

Susanne

Uppsalas bästa hunddagis!!

Bra och god omvårdnad! Duktig personal! Min hund har varit där sedan han var 6 månader och de öppnade, och han stormtrivs!! Det viktigaste av allt är att de som jobbar där inklusive ägaren är engagerade i både hundar,mattar och hussar. De vill verkligen att just din hund ska trivas! Man får även många goda råd av mkt kunnig personal!

2011-04-20

LL

Mycket nöjda!

Vi är ganska kräsna hundägare som själva väljer och värdesätter ett aktivt hundliv.
Hunddagiset Fyrislund Petcenter är lite av en förlängning av vårt eget liv med vår hund, som innefattar träning och mental stimulans, promenader, lek och att se till hunden som individ.
Vår hund ska inte behöva vara utan detta för att vi är tvungna att vara på jobbet och därför passar Fyrislund Petcenter oss mycket bra! Utbildad, kunnig, samt alltid hjälpsam och trevlig personal gör även att matte och husse känner sig väl bemötta!
Ett genuint intresse hos personalen att förstå och bemöta den individuella hunden gör även att vår hund stormtrivs, vilket egentligen är det viktigaste betyget för oss!

2011-04-08

JS

Kvalitet!

På Fyrislund hunddagis får hundarna det som är nödvändigt - fysisk och mental stimulans! Dessutom är det lugnt och kärvänligt. Allt detta märks på våra hundar i form av välbefinnande.
Jag vill varmt rekommendera Fyrislunds hunddagis (Petcenter) till alla som funderar på ett dagis till sin hund.

2011-01-20

Annika Björklund

Dagiset

Jag har haft min hund på ett annat dagis som ligger alldeles i närheten men var mycket missnöjd då min hund var alldeles understimulerad och dessutom var personalen/ägarna mycket otrevliga och jag tror att de egentligen inte tycker om varken hundar eller människor, så när vi hörde att Fyrislund Katt och Hund skulle öppna dagis så skrev vi in oss redan innan de öppnat.

Jag är supernöjd med dagiset. Min hund är alltid lika trött när hon kommer hem och hon älskar personalen som jobbar där. Dessutom är man serviceminded och mycket kompetenta. På Fyrislund är dagiset inte bara förvaring med enstaka kisspauser, man jobbar verkligen AKTIVT med hundarna och stimulerar dem både fysiskt och mentalt. Ett stort plus är också att man när som helst kan logga in sig på deras hemsida och titta på sin hund när den leker i aktivitetsrummet. På min hunds gamla dagis var man inte ens välkommen att titta runt för att se var de förvarade hundarna. Jag kan verkligen rekommendera detta dagis!

2011-01-18

Sandra

Hunddagis

Både jag och min hund är jättenöjda efter varje dag han varit på dagiset. Han verkar få de behov han behöver, och är helt slut när han kommer hem. Mycket trevlig och kunnig personal som ger många bra tips och råd. 1000 tummar upp för erat arbete =)

2010-10-08

Hunddagis