Sofiagatans fotvård är förmodligen den bästa fotkliniken i stan! Jättemysig med gammaldags inredning o jättetrevliga möbler, vill bara sitta kvar o inte gå därifrån. Pia är den bästa fotterapeuten här i stan. flytta inte!
Anmäl omdöme
Svar från Sofiagatans Fotvård - Drömfoten
2011-06-24
oj! tack så hemskt mycket! underbart att höra. :) jag försöker bara vara mig själv och göra ett så bra jobb som möjligt! tack Rigmor o välkommen när du vill
Anmäl
2011-06-21
underbart!
Hej Pia, tack för den underbara spabehandlingen som jag fått i morsdag present. Det var helt underbart skönt o avkopplande. Jag kommer snart igen!
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2010-02-19
nageltrånget
kanonbra
jag var där på fotvård och det var kanonbra, trevlig lokal och väldigt mysigt. fick till och med kaffe och choklad. proffsigt och trevligt.