Omdömen om Varmt & Skönt i Stockholm AB
2012-01-14
Petro Larsson
Väntat 5 månader att få nya hyllor till kylfrysen, "restnoterade, ombeställningar" har det sagt... Enligt Daewoo i Osby dock har de inte ens hört av sig dit... Inte fått ett enda hyllplan genom dessa skojare har vi fått och nu löste vi det på annat sätt, får dom om tre dagar.
"Dålig service och ljumen öl" borde företaget heta...
2011-12-29
A Wickholm
Kan bara hålla med många andra. Fick vänta på installation i 6 veckor med flera ombokningar i sista stund. När pumpen slutligen kom på plats så var det för kallt att mäta upp den. När jag senare ville ha den uppmätt så skickade man en saftig faktura. Att försöka nå dem på telefon ska vi bara inte tala om!! Uruselt rakt igenom! Mycket underligt att ett sånt här företag överlever! De positiva kommentarerna nedan gissar jag är "insiderjobb"!
2011-12-19
Kent Olofsson
Skit företag, har försökt komma i kontakt med dem flertalet ggr och dom svarar aldrig! Har telefon tider ett par timmar om dagen och då är det upptaget. REKOMMENERAS INTE!!! Skulle det gå att sätta en kryssad sol skulle jag göra det
2011-11-28
Tomas Franklin
Det började med ett fläktbyte då lagret skurit (produktionsfel). Då de kom för att byta fläkt hade de inte med sig bytesfläkten. Det löste de genom att "hitta" en annan fläkt i bilen, som det senare visade sig vara en mycket mindre fläktmotor. Den havererade också. Efter det bytet slutade mina manuella fläkthastigheter gå att ställa, gick enbart på en låg konstant fart.
De gjorde felsökning, bytte givare, men felet var kvar. Efter en andra fruktlös felsökning kom VarmtHem, där jag köpt den, och felsökte, hittade felet och åtgärdade det samma. Trots detta så faktureras jag nu för Varmt & Skönts felsökning trots att de inte hittade felet.
Dessutom läckte inomhusdelen vatten vid min första kylkörning, vilket visade vara att installatören monterat inne delen snett!!
Dålig kompetens, dåligt att låta kunden stå (faktureras) för bristande kompetens i felsökningen.
2011-11-26
Lars norberg
Montörerna som kom till oss saknade kunskaper (el) samt att endast den ena var anställd. Vi har haft kontakt med elektriker som dömer ut jobbet samt Hemmabutiken i Barkarby. Butiken i fråga har liten förståelse för våran konflikt med företaget i fråga (dom vill bara sälja). Summa summarum ta reda på vilket företag som monterar pumpen du köper, undvik nämda butik i barkarby, dom är inte sugna på att ta strid med varmt&skönt så du får ta striden själv.
2011-07-26
Emma
Deras telefonservice är usel, de svarar inte på mail man skickar, det har tagit dom 2,5 månader att skicka in reparatörsrapporten till försäkringsbolaget trots 8 påminnande samtal från mig. De misstog sig på felet men hävdar ändå att jag ska betala för bytet av kretskortet (6000 kr) fast det inte var det som var trasigt. Både tekniker o support försöker luras för att få sälja så dyra reservdelar som möjligt. Kommer aldrig någonsin mer att anlita dom.
2011-05-19
tony
går ej att beskriva deras hantering av en service på en pump.....såå jäkla oseriösa....kanske duktiga på att installera men fy faan för servicen.....
2011-04-14
Visst, alla har sina missar, men jämnfört med andra installationsfirmor av värmepumar skulle jag starkt rekomendera varmt och skönt. Jag fick snabb installation och ett fint resultat på min elräkning, dessutom var det en ung, trevlig och väldigt kompitent tekniker, billiga är dom också jämnfört med andra firmor. Bra jobbat och tack så mycket för den fina installationen!
2011-03-17
JE
Snabb service och trevliga människor.
Nu är en fungerande värmepump igen:-)
2011-03-16
pelle
blev vidarebefodrad av bauhaus till varmt o skönt för hjälp med reparation, måste säga att jag blev grundlurad, har anmält dom till allmäna reklamationsnämden, fattar inte att bauhaus rek dom, sista gg jag gick till bauhaus, varning!!!!!
2011-03-09
Aldrig mer varmt&skönt
Efter montering anser installatören att pumpen inte ger förväntad effekt så han rekommenderar mig att felanmäla den. När så servicetekniker kommer på plats är det för kallt för att med säkerhet mäta upp pumpen så han rekommenderar mig att själv kontrollera pumpen vid varmare väderlek. Jag får sedan faktura på drygt 2000 för felsökningen!
2011-03-09
lp
Hur kunde Bauhaus anliter denna företag begriper jag inte.De har svårt att komma i kontakt med , ingen respons från företaget. Vänta fortfarande för service sedan okt 2010!!!
Fy fan..
2011-02-19
börje
dom tog in pumpen i november fick tilllbaka den i februari full med löv och skit... ska stämma dom på extra utgifter på el. lägg ner företaget
2011-02-18
uppgiven
V&S reparerade min pump, det tog 3 mån (vintertid) innan jag fick tillbaka pumpen, faktura på 6000:-. Efter 2 månaders drift var det dax igen. Dom hävdade att det var ett nytt fel och fakturerade ytterligare 4000:-. Nu 3 mån senare är pumpen trasig igen... Varning för detta företag, dom svarar varken på telefon eller mail kring detta ärende.
2011-01-21
Gnesta
Luftvärmepumpen installerades april 2009. Det blev många kontakter med Värmt och Skönt, nya mjuka "fötter" på ytterdelen blev monterat, men resultatet blev under 2010 vibrationsskador, vattenskada och mögel. Det var inga dräneringsproblem innan montering av luftvärmepumpen.
Hur kan de till och med även göra en förfrågan till en beställning?
Nu blir det kontakt med försäkringsbolaget.
Fy och fy.
2010-11-30
Eva W
dålig service, har anmält fel 3/11 kommer inte före 3/12, dom är och ragga nya kunder! istället för att ta hand om oss som redan är kund, snacka om service i den här tackten kommer dom att konka igen! Det finns skola om service !
2010-11-28
pal
dålig service gentemot kund,,har skickat många email men inte ett svar,,totalt ointreserade efter dom sålt produkt,,
skärp er kunder är viktiga för företag,,,,
orsak,min luftvärmepump panasonic har aldrig fungerat som den ska,fick bråka länge med den jag köpte av 5 år men då gick panasonic in själva och böt hela ytterdelen och varmt och skönt kom och bytte den nu fungerar den ännu sämre och dom vill inte höra av sig,,,,dåligt mycket dåligt,,,
2010-11-12
LASSE
Dålig SERVICE dålig kundkontakt Ingen respons angående utlovad kontakt om service från varmt o skönt! VAD HÅLLER NI PÅ MED! Jo tjänar pengar på alla missnöjda kunder som ringer ert 0771 nr!
2010-10-28
Ger bara tummen upp till detta företag.Installatörerna är snabba samt gör jättefina
jobb.Kommer anlita dom igen utan tvekan..
2010-10-23
missnöjd
... grattis till er
men var tar alla vi onöjda vägen Flera oktober-inlägg som jag läst (inkl mitt eget) har försvunnit från sidan
Efter 2år.. lagom tills jag erbjöds Kundserviceavtal (som ju inte ska behövas om man följer tillverkarens rengöringsråd) hade allt köldmedium läckt ut.
2010-10-22
John
Har sju pumpar och har haft mycket med Varmt och Skönt att göra och är bara nöjd.
2010-09-07
Roger / Anita
Vi fick vår luftvärmepump installerad efter 1 vecka, Hemma butiken i Norrtälje gjorde ett bra jobb trevliga och bra att ha och göra med. Kom 2 st tekniker och monterade upp maskinen vilket de gjorde på ett utmärkt arbete med. 10 rosor till alla.
2010-08-10
Kaj
två killar gjorde installationen i vårt sommarhus. trevliga killar. vi är riktigt nöjda och kommer använda dem igen.
2010-07-28
Roger
Efter viss tveksamhet med hänsyn till vad som skrivits så köpte jag installation av min l/l värmepump. Resultatet är att jag blev jätte nöjd allt från köp (K-rauta) till information om mottagning av order, bokning etc. med hänsyn till min tveksamhet så frågade jag deras support hur det kan komma sig att det varit en del negativ kritik. De hanterar ca 15.000 ärenden / år så i vissa fall så kan det gå fel och i andra fall så får de ta en hel del kritik för tex. vilka garantier som distrubitören har dvs. om det är ett garanti ärende eller ej. ´med hänsyn till min tidigare tveksamhet jag hade så vill jag dra mitt strå till stacken och berömma företaget. Bra gjort.
2010-07-28
Stina
Jag tycker att ansvaret ligger på butiker och tillverkare som förmedlar dessa kalleanka installatörer/repratörer. K Rauta, Bauhaus, Hemma, Elgiganten, Coopbygg, Svensk fastighetsförmedling osv. Man kan ju börja undra hur seriösa då dessa är. Jag fick till slut kontakta en riktig installatör för att få ordning.
2010-07-17
Nöjd kund
Vi har blivit väl behandlade och fått snabb hjälp när vår värmepump slutade att fungera. Många omdömen på varmt & skönt kan jag inte direkt se att de använt företaget.. trodde det var hela meningen med siten att man skall delge av sina erfarenheter inte att använda det på detta sätt. verkar inte ens som dessa är kunder.
2010-07-16
krauta
Bluffföretaget varmt och skönt eller biffen som företaget heter har blåst av. Alla kunder som har haft dessa som installatörer kan glömma någon som helst garanti. Dessutom har dom 10 mille i skulder. Se upp, dessa har tydligen startat om för att köra en ny vända på ett par år, sen är det dax igen- kk.
2010-07-07
"Anonym"
Efter att man gått i konkurs så har det kommit in positivt omdöme, snacka om fejk från tidigare Varmt o Skönt.
2010-07-06
Vi hade väldigt svettigt i vårt hus.
köpte en värmepump på Hemma i norrtälje och 4 dagar senare var den installerad:-)
Nu har vi en återigen trevlig inomhus miljö.
2010-07-06
Illa behandlad
Med tanke på hur man behandlat sina kunder så är det inte så konstigt att dom nu gått i konkurs.
2010-06-15
Fick fel på värmepumpen efter 3 dagar blev det varmt igen. tack
2010-06-04
Ulf Karlsson
Vi har dåliga erfarenheter av Varmt o Skönt samt installation + bristande service på vår Värmepump. Om du skulle råka få kontakt med dem kommer säkert även du att få löften eller utfästelser som sedan inte kommer att hållas! Vi är idag mycket tveksamma till deras kompetens och vilja att verka som ett seriöst bolag. Efter kontakt med Konsumentverket vet vi att det är många som har samma tråkiga erfarenheter och bekymmer. Så de VARNINGAR som finns för ett oseriöst bolag, som är hopplösa att få tag på är befogade!
Utan tvekan är de otroligt positiva inläggen här helt Fejkade omdömen!
Helt normalt söker den som är missnöjd stöd för sin egen bedrövan och missnöje, medans den som är nöjd oftast tycker att det är helt normalt och därför näppeligen skulle ta sig tiden att skriva upprepade positiva omdömen här.
NEJ ÖVERTYGA DIG SJÄLV genom att kontakta Konsumentverket och vill du kontrollera Varmt o Skönt tillgänglighet via telefon kan du själv ringa till bolaget på 08-7151640.
Ulf Karlsson
2010-05-23
Fälth
Köpte min värmepump på BAuhaus länna och jag är super nöjd över hur snabbt och effektivt allt har fungerat. Tänk om alla serviceföretag kunde vara så!!
2010-05-01
Vi köpte vår värmepump från ett lokalt företag som hade problem med sin installatör. Då tog de in varmt & skönt och installationen var utfört snabbt och blev riktigt bra.
2010-04-29
en blåst kund
Varmt och skönts affärside är att inte betala för .Bara blåsa folk. vill man ha problem ska man ringa varmt och skönt
2010-04-29
Mats
har tekniker som inte kan något..delar kommer inte.har man fel på sin värmepump och får ut en tekniker från varmt och skönt får man mer fel..ETT SÅ RUTET FÖRETAG.
2010-04-17
Riktigt bra utfört arbete och trevlig tekniker.
2010-04-16
Förbannad
Vilka nötter det jobbar där. Jag har nu väntat sen dec -09 på att de ska laga min pelletskamin.
5-6ggr har jag ringt och felanmält, de första 4ggr hävdade dom att de inte sålde kaminer!!! Men likt förbannat så stod det en i mitt vardagsrum!! Usel Support. I detta fall skyller dom på underleverantörer. Tekniker som inte hör av sig, har inga grejjer med sig..... Listan kan göras hur lång som helst. Kaminen lev. okt -08 och installerades Jan -09!!! ALDRIG JAG KOMMER KÖPA NGT FRÅN DESSA OSERIÖSA MÄNNISKOR!!
För övrigt så står kaminen som en snygg dekoration i v-rummet nu, men någon värme kommer det inte!! Det var tänkt som en primär värmekälla, men vi fick köpa en massa konvektorelement för att få varmt hemma. Och det synns på elräkningarna.
2010-04-15
Roger
Från bokning till utförd installation av min värmepump tog det 5 dagar, trevliga dessutom:-) Riktigt bra gjort.
2010-04-06
Snabb service och mycket bra komunikation. Toppen bra.
2010-03-22
Järfälla
Vår Whirlpool spishäll krånglade, de var snabba med servicen och väldigt trevliga. Mycket tack.
2010-03-12
Vi har problem med en varmluftspump som helt isar igen när det närmar sig 0-gradigt och måste därför stängas av för upptining vilket gör att vi inte kan använda den under hela vinterhalvåret. Varm&Skönt har flera gånger kommit och hittat fel som vi fått betala med samma resultat dvs att pumpen ser ut som en igloo och går inte att använda. Inget svar får vi på våra mail och dom är omöjliga att nå per telefon. Nu sitter vi här igen med en ny faktura efter att dom skickat en tekniker som "hittat felet" och en pump som inte fungerar. Helt klart har dom rätt i vad dom skriver i sin presentation, att det kommer att påverka din ekonomi, kontakten med Varmt&Skönt har kostat oss många 1000-lappar och vi har fortfarande ingen fungerande pump. Senaste felanmälan gjordes i dec 09 & är fortfarande inte åtgärdad tre månader senare. Mycket illa!
2010-03-11
Norrland
ser haär alla kommentarer ang firma Varmt & Skönt. de vi i vår familj fick ta del av var följande att de två killar som gjorde jbbet va enormt duktiga på sin sak vad det gäller vår nyinköpta luftvatten aläggning så kan jag säga vi blev grundlurade av säljaren, vi skäms nu att vi gick på ett sånt uselt försäljningsargument. När vi va tvugna att kontakta de som installerat f och de kunde komma ut till oss, fick vi bra konkreta svar att den helt enkelt inte räcker till för vår familj
2010-03-08
lurad
Har egen jättedålig erfarenhet av Varmt o Skönt dom kan inte sina saker håller inte vad de lovar och är hopplösa att få tag på. Jag är förvånad över att omdömena här antingen är urdåliga eller jättebra. Går företaget själv in och lägger in positiva omdömen efter varje dåligt betyg? Verkar misstänkt
2010-03-06
Med en trasig tvätt blir man rätt stressad. dagen efter var de på plats och maskinen lagad.
Stor eloge till tekniker john.
Världsklass.
2010-03-06
Mårten
köpte värmepump på Hemma i barkby, i samma veva vi köpte den fick vi ett sms med all kontakt info och ärendenr så vi vet vart vi skall vända oss, 2 timmar senare fick vi ett samtal med bokningstid 2 dagar senare, dagen innan fick vi ett påminelse sms så man inte skulle glömma tiden... sanslöst bra nu hinner vi spara pengar :-) Stort + för väldigt bra information.
2010-03-05
Vi har vid upprepade tillfällen suttit och väntat på att servicetekniker ska dyka upp som aldrig kommer och som aldrig hör av sig, trots bokad tid. Dessutom hör de inte av sig per telefon när man ringer och lämnar meddelande. Se över upp med när de säger att det går på garantin, trots det fick vi en faktura på utbytta delar på totalt 6.158kr inkl övertid??? Jag vill varna alla för denna oseriösa firma ANLITA INTE varmt och skönt.
2010-02-27
MM
Fick min CTC l/v installerad köpt från Varmt hem, det gick snabbt, trevliga klillar och blev mycket bra. En stor stjärna till dem.
2010-02-26
Robert
Vi ringde in ett service ärende och fick vår disk maskin lagad dagen efter. det kallar jag service.
2010-02-26
Fryser Ännu
Efter 4 bokade tider per post så har den här firman Varmt&Skönt fortfarande inte dykt upp.Nu senast hade dom skickat reservdelen till Umeå när vi bor södra Sverige.Stabilt.Kommer aldrig mer att ha göra med detta oseriösa företag.
Ett stort skämt.AKTA ER FÖR VARMT&SKÖNT
2010-02-18
kunde inte dröma om att det skulle vara så smidigt att köpa en värmepump, gruvat mig i flera år... full pott.
2010-02-18
Rolle
Superb information och snabbt på plats, inget att klaga på tvärtom:-)
2010-02-16
Hoppas också på konkurs
Det finns kurser i hur man driver företag, en rekomendation till varmt & skönt.
Har ingen tro på denna firma, samt de företag som anlitar dom.
EN VARNING UTFÄRDAS!!!!
2010-02-14
Hoppas på snar konkurs.
De här nötterna svarar varken på mail eller i telefon. De tappar bort reservdelar och lämnar återbud när de ska komma och serva, eller så kommer de utan delar och kan således inte göra något alls.
2010-02-06
RC
maskinen gick sönder vilket jag anmälde, dagen efter fick jag en tid:-) nu har jag varmt & skönt. Speciellt tack till bokningen .
2010-02-04
IRRITERAD
Har fått 3st datum per post,men dem har fortfarande inte kommit. Pumpen gick i sönder i början på december.Passar ER för detta företag om ni vill ha värme eller kyla.Vilket USELT företag detta är,kan inte fatta att dom driver ett seriöst företag enligt dem själva.
2010-02-04
Kall och frusen
Riktigt dålig service, under all kritik. Har inte haft en fungerande värmepump sen i november, fått mer än 3 inställda service tider och det är vi själva som har fått ringa och jaga dem. Vi fryser fortfarande
2010-02-03
trevliga och enkla att ha och göra med. upplever dem proffsig. rekomenderas.
2010-02-01
Bankrutt
Köpte en luftvärmepump i feb2009. Den fungerar fortfarande inte. Långa telefonköer, blir ofta bortkopplad. De tappar bort anmälningar, man anmäler igen och de kan inte se nån historik.
Nä fy för såna företag.
Fattar inte att panasonic i det här fallet har kvar dem.
2010-01-24
Rolf Järfälla
Från det att vi anmält arbetet till det var klart tog det mindre än 3 dagar:-) Bra och enkelt att vara i kontakt med företaget.
2010-01-22
Inget har blivit bättre men fakturan dök upp och bara resekostnaden var 856 spänn.
2010-01-18
PK
Fick sitta i telefonkö nästa 10 minuter men mötes av en vänlig och hjälpsam support.. konstaterade att det inte var fel på värmepumpen utan att man faktiskt behöver tillsats värme när det är som kallast.
2010-01-12
Iskallt
Svårt att komma i kontakt med företaget. Serviceteknikerna lyckas inte laga felen på luftvärmepumpen, trots massa besök. Ringde annan firma och de fixade felen på nolltid! De upptäckte dessutom att pumpen var felinstallerad. Företaget hör inte av sig och teknikerna kommer inte trots bokad tid.
2010-01-02
RS
Trevliga, snabba och fenomenal personal som ordnade fram en installations tid dagen innan jul, pannan hade havererat 8 timmar senare var det på plats. TACK
2009-12-29
JW
Usel service! 4 gånger har dom varit hos oss och felet är inte åtgärdat. Det har blivit fler fel istället! Har hållit på sen januari 2009 och nu är det tydligen inte garanti längre?! Akta er för Varmt o skönt eller ska det va kallt o oskönt!
2009-12-15
Nöjd kund
Vi köpte en luftvatten värmepump och fick den installerad av Varmt & skönt, allt var inte igenomtänkt vid införsäljningen men det löste installatörerna på ett fantastiskt sätt. Medalj till Kenny och elektrikerna som tillbringade hela kvällen hos oss super tack
2009-12-11
nöjd kund
köpte en service av min värmepump, det kom en trevlig och service minded kille och gjorde en grundlig service. toppklass
2009-12-11
Ingemar
Ett riktigt skitföretag! Har varit hemma hos mig 4ggr för att fixa en ugnslucka, utan att det blir bra. Undvik Varmt och Skönt!
2009-12-03
ST
Vi fick problem med vår tvätt och hade dem hos odd på 36 timmar .. super bra och service vänliga.
2009-10-31
RD
Trevliga och tillmötesgående personer.
Bra gjort.
2009-07-01
Nöjdoglad!
Fel på ytterdelen. Snabb service från Västerås-kontoret, reparatören på plats i tid (!) - inget att klaga på!
2009-03-16
Besviken
Felanmälde våran värmepump 1 oktober 2008, 13 januari 2009 reparerades värmepumpen.
enligt varmt
2009-02-05
Fd kund
De har extremt lång telefonkö, trots köplats nr 1 i över 1 timme så svarade de inte. Hör aldrig av sig... Har försökt att ringa dem i flera veckor utan att lyckats. Mycket dåligt!
2009-01-13
Fryser
Nu har vår värmepump gått sönder igen! Anlitade ett annat företag och dem upptäckte att pumpen var fel monterad. "varmt och skönt" hade fuskat med installationen!
2009-01-09
En som fry
Kattastrofal service.
Bokar tid men dyker inte upp
2009-01-08
Kallt
Nu har det gått 3 ½ månad sen jag ringde och felanmälde och ingenting har hänt. Jag fick ett brev med datum och tid när de skulle komma, satt och väntade, väntade och väntade... men de dök aldrig upp. De har inte ens ringt och bett om ursäkt eller förklarat sig. Mitt råd är enkelt, anlita inte dem!
2009-01-07
Köp inga produkter som har service från detta företag. Lång väntetid och hantering. Dålig service mot sina kunder. Mycket strul innan allt till slut blir klart.
2008-12-27
Jag har bara haft problem med detta företag. lång vänte tid på montör samt verkar dom inte ha koll inne på bokningen, tappar bort felanmälan flera gånger. fakturerar rep. fast det är garanti jobb.
2008-12-25
Matte
Den sämsta service jag varit med om. Anlita inte detta företag. Ha bara varit strul och lååånga väntetider.
2008-12-22
Kristofer
Vi beställde service, första gången kom inte tekniker in pga intern kommunikationsmiss, andra gången kom ingen tekniker alls. 3:e gången gillt men 2 månader försenat. De är omöjliga att nå via mail, telefon funkar, men de återkommer ogärna. Fick nu till slut en något snål kompensation.
2008-11-21
Hanna
Anlita inte detta företag om du vill spara både tid och pengar! Vi anlitade detta företag när vi köpte en värme pump och det har bara varit problem första början.
Akta er för det här företaget, teknikerna har inte kompetensen som krävs, de gör fel o jag som kunde får betala för varje felaktigt försök de gör. Att ringa till dom är bara att glömma, supporten är väldigt trevlig men riktiga snackfördärvare som pratar omkull en.
Aldrig mer Varm o Skönt