Fler träffar Konferensarrangörer Malmö
Tel 040 - 680 32 80, Ö. Förstadsg. 32, 212 12 MALMÖ10 omdömen för Big Bowl:
RSS2009-05-17
Carl
Otrevlig personal
Fruktansvärt otrevlig och snäsig personal. Vill ni ha trevligt rekommenderar jag att gå någon annanstans.
2009-05-15
Lars
Barpersonal
Först fick jag vänta i minst 10 minuter för att få beställa min första öl för kvällen. Macho nissen bakom baren prioriterade tjejer som kom och gick och sina vänner framför för mig och några andra. Till slut kom han fram utan att ens säga hej och liksom tittade på mig som " jaa vad vill du ha? " Jag ler och säger " En öl tar jag gärna om du hinner " han mummlar för sig själv medans han slår upp min öl och tar hundralappen ur handen på mig i princip utan att säga vad det kosta, får man det ens? Nej de blev inga fler öl där! Riktigt trist, men annars bra bowling och bra mat!
2008-11-26
Stoffe
Kass parkering och lång väntetid
Man kunde tro att Bigbowl som är så stort kunde ta ansvar för sina ''kunder'' och få de att må bra. Men det ska man inte tro! När jag och min familj skulle leta efter en parkeringsplats så fick vi åka igenom malmö i 20-30 minuter för att hitta en enda plats. När man väl har kommit fram till bigbowl måste man vänta i 15 minuter för att lämna in sina kläder till personen som står där. Ofta är det gratis att lämna in ytterkläderna. När man har gjort det så tar det 10-13 minuter innan man kan spela, dels för att där knappt fins skor i rätt storlek och för att personalen bara står och pratar med varandra när man vill ha hjälp. Sen får man spela lika länge som man har väntat för att börja. När man har spelat klart och har lämnat banan och ska hämta sina ytterkläder, så kostar det pengar!! När man lämnar in sina kläder är det gratis men när man ska ta ut sina ytterkläder kostar det ca.15-20 kr! Det är riktigt kasst av de. De borde fixa bättre service och fler parkeringsplatser. //Christoffer
2008-11-07
Jonas
fantastiskt
Big Bowls mat är helt fantastisk. Det nybakade brödet i kombination med soppan i den orientaliska buffén är beroendeframkallande. Utbudet i bufféerna är stort, varierande och spännande. Här finns små delikata maträtter från alla världens hörn. Minus för den lite tråkiga restaurangen som skulle behöva ett litet lyft i form av ny inredning. Personalens trevliga sätt pressar dock upp större delen av det minuset! Bowlinghallen är välskött och väldig snygg. Nära banorna finns både en välfylld bar och ett rökrum för den som vill ta en paus från spelandet. Big bowl är en bowlinghall som lyckats kombinera god mat med aktivitet och som skapat en miljö som passar både gamla och unga, beroende på vilken tid på dygnet man väljer att göra ett besök. Tummen upp!
2008-10-25
SEX GRÖNA INSEKTER I MATEN - FY VA ÄCKLIGT !!!!!
När jag och 14 barn hade nästa ätit färdigt våra hamburgare hittade jag insekter i min sallad!!!Det var sex gröna insekter! Jag blev illamående och kräkte på BigBowl Vad gjorde personalen då? Jo, ignorerade saken och flinade åt oss och sa "ni hade ätit upp nästan allting, så ni har inga bevis". Tack BigBowl !!! Jag trodde att ni hade bättre affärssinne än så. Badwill..vet ni vad det är? Nöjda kunder..framgångsfaktor nr 1! Nu har alla som har varit på kalaset och alla våra vänner och bekanta och även era kunder som läser det här omdömet fått reda på att ni hade insekter i maten. Hade det inte varit bättre om ni fick oss att gå därifrån mindre missnöjda? Tala om ohygien och okompetent personal. Hade jag varit ägaren så hade verkligen tänkt efter..Är personalen rädd om mitt företag? Har jag rätt man på rätt plats? Jag är besviken på er !! Jag trodde hygien var viktig för er !! ALDRIG MER !!!!!!!!!!!!!!
2008-10-18
Ronny
Trevligt ställe
Jag har varit där flera gånger i olika sammanhang, både i jobb och privat, julbord och vanlig buffet. Det har alltid varit bra med bra bowling, god mat och trevlig personal.
2008-09-21
Alex
En riktig BLÄ! upplevelse.
Bowlingen är bra, likaså maten. MEN personalen i bowling hallen är K.A.T.A.S.T.R.O.F Denna eviga väntan när man står i baren *suck* Ingen som helst organisation. Man tar lite här och lite där, precis som man själv känner för. Vissa kan vänta i upp till 20-30 för att få de dem ska ha eller att överhuvudtaget få någon hjälp alls. Och då är det inte mycket folk i baren heller (Som ska beställa). Och sen hjälper det inte att man blir bemött av en otrevlig bartender utan på allt, eller jag vet inte om jag vill kalla dem bartenders ens. (Lite Samhall varning på personalen) Nä charmkurs till dem i julklapp som personalvård hade nog inte varit fel. Och det är alltid samma vissa gång på gång på gång, blir ingen förbättring heller. SKÄRPNING! Nä det var sista gången jag gick till Big bowl, finns fler och mycket bättre ställa att bowla på.
2006-07-04
Andreas
Bowling-cheferna
Personalen, banorna och stämningen på Bigbowl är jättebra och bör ha betyget 5. Dock är deras högsta chefer korkade emotgående människor som möter sina kunder högst otrevligt. Priserna på dryck är något i överkant. Deras internet-bokning gäller det att göra rätt på första gången, råkar du välja en bana för fullpris när det även finns halvpris på samma dag så har du ingen möjlighet att ringa och ändra till halvpris. Därför får stället betyget 4.
ccccccccccccccccccccooooooooooooooooolllllllllllll
jättefint ställe.