Hotel John i Filipstad

Omdömen om Hotel John i Filipstad

2012-04-06

Robert

Varning för detta stället

Åt på denna "resturang" 2012-04-05 och kommer aldrig komma tillbaka.
Ofräscht intryck av hela stället, glas som inte är rena, läsk som knappt smakar något, toalett som man inte vill gå in på, salladsbord man inte vågar äta av listan kan göras lång.
Beställde in schnitzel med pomme för 145 SEK som när den kom ut såg ut som något de hade kört i micron.
Samma intryck fick vi av pannbiffen och fläskniosetten.
Kommer garanterat inte att bli fler besök nästa gång vi är på genomresa, om stället överhuvudtaget överlever mycket längre till.

Erik

ALLMÄNHETEN VARNAS

Jag med mina kamrater råkade tyvärr ämna detta "sk" värdshus med ett besök på väg hem från fjällen ! Med en påträngande kyla o mat som inte ens hade platsat i krig vill jag avråda alla från denna katastrof.
Tack för mig

Niclas

KATASTROF vore snallt sagt.

Ska man behöva äta med skoteroverall. Ska man behöva utföra sina behov utan dörr till toaletten.
Önskar det fanns något positivt att skriva, men tyvärr!

Skidåkarn

Värsta

Vi åkte ifrån fjällen o såg att det va wärdshus! Vi klev in o möttesav en konstig odör, men ändå gick vi in o anmärkte att alla hade jacka på sig?! O det va väldigt kallt. Det beställdes fisk och potatis men fisken såg typ micro tinad o va ingen fantastisk upplevelse. Inget mer

Hemvändare från fjällen

VARNING!

En smärre kattastrof, 14 grader i restaurangen en otinad fisk och överkokt potatis för 105 kr.

Efterföljande besök på statoil, där pesonalen kände igen problemet.

2011-12-30

Anders

Välj annat

Stanna till här på vägen hem från fjällen.
En av toaletterna saknade dörr...
Låg en slängd öl i urinoaren och allmänt ofräscht inne på toaletten.
Restaurangen var tråkigt inredd och maten var för dyr med tanke på vad man fick.
105 kr för lite pyttipanna är inte prisvärt.
Inget direkt fel på maten men absolut ingen smaksensation. Finns nog bättre ställen i Filipstad.

2011-11-23

Mikael

Mycket bra service

Har läst tidigare att det skulle vara kallt på rummen men upplevde inte att så var fallet. Efter att ha pratat med personalen och fick veta att detta var åtgärdat. Rummet var väldigt bra och varmt och personalen trevlig. Bodde på hotellet 21-22/11. Kommer garanterat att övernatta där fler gånger.

Nöjd gäst

2011-03-02

B. A

Mycket nöjda och återkommande gäster

Vi är ett par som både har övernattat och ätit på hotellet under flera år och känner inte igen oss i det många har skrivit. Under de här åren har vi ätit av frukosten när vi har övernattat. Vi har även ätit lunch, middag och av de gudomliga pizzorna och vi har inget att anmärka på, tvärtom vi har alltid varit mycket nöjda!

Finner mycket av det som står vara icke trovärdigt. Maten är god, personalen är trevliga och alltid hjälpsamma.

2011-02-12

Sälen turist

Varning!

Fruktansvärt dålig service i restaurangen. Porslin, glas och bestick var smutsiga, maten under all kritik och toaletterna var riktigt äckliga. Undvik!

Svar från Hotel John i Filipstad
2011-02-22

Hej Sälen turist!

Vi ser allvarligt på all negativ kritik som vi får till oss. Din kritik hade hjälpt oss mer om du/ni hade kommit till oss direkt. Vi hade kunnat bemöta din kritik på bästa sätt. Nu vidare till dina påståenden. Under fjällturistemen har vi över 1000 matgäster per dag och majoriteten är återkommande gäster, det innbär att man är nöjd! Att glasen, besticken etc inte hinner torka innebär det inte att de är smutsiga. Gällande toaletterna gör vi ständiga kontroller under de hektiska dagarna men vi har tyvärr inte någon möjlighet att ha en toalettvakt på heltid.

Som sagt vi tar all kritik på högsta allvar och uppskattar det. Ni är välkomna att ringa eller maila oss.

Mvh Personal ansvarig på Hotel John

2011-01-28

Tacksam

TACK!

Vi hade bokat på ett annat hotell men trots att vi inte hade talat om för dem att vi skulle anlända sent fanns ingen personal och dörren var låst. Vi ringde Hotell John cirka 04:00 på morgonen och de tog emot oss trots att det va så sent. Tack för ett vänligt bemötande.

2011-01-27

förbannad

förra veckan torsd den 20/1 hadde vi bokat 5 rum på john i filipstad drots att ni försäkrat oss om att det skulle finnas personal där på kvällen när vi kom fanns där ingen och det var stängt telefonnummret som ni har utanför är avstängt hur kan ni strandsätta resenärer på detta vis?? nu blev det 6 mil till karlstad för oss så tack för inget ting hotell john ni suger vad gäller omdömme är jag tvungen att sätta en sol men vill ge er -6 solar

Svar från Hotel John i Filipstad
2011-02-22

Hej less kund!

Vi har tittat igenom alla våra bokningar och tyvärr har vi inga bokningar som matchar det du säger. Gällande bemanningen finns vi alltid på plats även om dörren är låst. Numret som du hänvisar till är i bruk och vi checkar in vid alla tider. Vi har inte heller fått några telefonsamtal om någon missad incheckning dagen efter. Men du får gärna ringa eller maila oss.

Personalansvarig på Hotel John

2010-11-30

Monica och Leif

Bedrövligt

Dåligt bemötande. Usel service. Rumsstandard ok, dock för dyrt. Maten urusel för att inte nämna den vedervärdiga frukosten.Varning för totalt okunnig och ointresserad personal.

2010-07-06

Väldigt nöjd

Nöjd Kund

Fick ett helt annat bemötande än vad jag har läst här. Vi var ett sällskap på 5 personer som både åt och sov på hotellet, alla var väldigt nöjda. Fick väldigt god mat och bra service. Det kanske var annan personal som jobbade då.

2010-03-29

Under all kritik!

Absolut den sämsta mat vi någonsin ätit. Att spaghetti o köttfärsås resp hamburgare kan smaka så illa är en fullständig gåta!

2010-03-25

ej nöjd

VARNING !!!!

Hemskt service. Dålig mat. TOg 45 min för att få korv och pomme. På tallriken fanns varken tomat gurka sallad. Den sk salladsbaren var ohygienisk.
Flera andra gäster lurades med fel sorts kött än beställt. Ät inte här. Inget intresse av kunden.

Fler företag i Filipstad