Vald plats Göteborg Välj ort

Omdömen om Skatås Kök & Bar

2012-02-02

diana

Alla pizzor 60 kr

I skatås kök & bar alla pizzor 60 kr ink. dricka vid avhämtning,servering 60 kr exl.dricka jag rekommendera till alla kom och testa

2012-01-28

herre Gud

jag bor i Malmö .jag besökt skatås kök & bar.dem bästa hamburgere.jag rekommendera alla som ska besöka Göteborg

2012-01-18

Godaste maten

2012-01-18

Annika

suverän

Ni är bästa i stan.väldigt fina och krispiga pizzor och väldig bra varor

2012-01-14

thomas

grymt

Jag rycker at ni at grymt

2012-01-07

jorgen

värde

Jag beställde på fredag ??för att få pizza, var jag tvungen att vänta 50 minuter,men pizzan väldigt gott.tack

2012-01-05

putte

Måste hålla med föregående skrivare.Vad var det som gått fel? Min kompis och jag hade oxå beställt mat,fick visserligen "bara" vänta 1timma och en kvart.

2012-01-05

krister

väntetid!!!!!!

Beställde pizza och fick vänta 1,5 timma ! JA ni såg rätt,vissa fick vänta 1/2 timma på en öl, minst sagt bedrövligt.Tyvärr hade jag betalt innan jag fick pizzorna,annars hade jag gått! Och det som förvånade mej mest var att det var bara 9 personer i restaurangen.NEJ! Morsning och god bye!

2012-01-01

berfo

chiliburger

ni har världen bästa hamburgar

2011-12-25

abdulla

JÄTTE GOD MAT

TREVLIG PERSONAL OCH JÄTTE GOD MAT

2011-12-24

Anna Lena

Mycketbra!

Maten är så god! Dom lagar otroligt god mat,trevliga personaler,mycket fräscha toaletter och område

2011-12-24

Meral

Ni är bäst

2011-12-20

ingemar

vi ses

tack för det trevlig ikväll

2011-12-16

Patricia

Bäst!

Väldigt god mat och trevlig personal. Mycket gott att välja mellan, jag rekommenderar en väldigt god förrätt som heter Chévre cheese!

2011-11-03

utbi

It is best

tack för trevlig ikväll.Ni är bäst.

2011-10-31

bra mat

bra mat ,bra servis

2011-10-17

fawaz

Bästa Skatås!

Käker här ofta, med mina vänner och ibland ensam också jag tycker att den här restaurangen är den bästa restu... i hela Göteborg och till och med hela Sverige.. deras mat är väldigt gott, de har mycket vänliga servitörer och personaler!

2011-10-05

Maza

Segt!

Käkar här då och då men tycker tyvärr att det har blivit sämre och sämre. När vi var där idag fick vi varsin mycket seg Schnitzel. Den goda Pizzasalladen har försvunnit och ersatts med några små skålar med sallad, fetaost och ett tråkigt smörpaket av konsument typ!

2011-09-25

anna galvez

jättr god mat fräscha toaletter , mycket trevliga personaler , helt klart de bästa i hela sverige

2011-09-25

jorgen

ni är bäst

maten är verkligen god och trevliga personel.

Lora

Klockrent ställe!

Underbar service, bra bemötande, riktigt god mat och BILLIGA priser. Jag kommer nog besöka er väldigt ofta ;)

Rozah

Världens godaste/trevligaste restaurang

Mat-Perfekt
Service-Perfekt
Sittplatser-Perfekt
Väntetid på mat/beställning-Perfekt
Stämning-Perfekt

Alltså ett underbart ställe att käka på, eller bara ta en drink och slappa. Helt enkelt skönaste stället i stan!

sweet

Bra ställe

Bra ställe med gott mat och bra service. Har jätte goda pizzor!

2011-09-06

salong romio

vi är jätte nöjda

jag bjudet kompisar till middag i skatås kök bar och vi är alla var jätte nöjda,tack

2011-07-25

"Vana uteätare"

Urdålig service och för salt mat...

Vedervärdig service!! Killarna som jobbar där är ytterst otrevliga.
Pizzan var för salt och såsen till hamburgaren var sur.

2011-07-20

berfo

hurra

stans bästa hamburgare!!!!!!!

2011-06-19

Viktor E

God hamburgare!

Blev positivt överraskad av hamburgaren, godaste jag ätit på länge!!! Smidigt o ta med också.

2011-06-12

Mats O

Nja?

ölen var god, men resten inte mycket att hurra för....

2011-01-20

Patrik Eriksson

Riktigt bra

Vi brukar alltid rekommendera våra gäster ner till er. Dom är alltid nöjda, vi har själva varit där och njutit av er mat.
Torpet Mon Hotel - Delsjön

2011-01-03

krille

Bra mat,men vart tog Deniz och Ellen vägen? GOTT NYTT ÅR!

2010-11-08

Sofi och Peter

Bäst!!

Stans bästa kvarters krog och maten är den absolut finaste och godaste du kan hitta,Mannerström släng dig i väggen.

Svar från Skatås Kök & Bar
2010-11-30

hjärtlig välkommen äter

2010-10-14

BadLuckGuy

Otur?

Bra: Mysig stämning, normala priser, God hamburgertallrik, men...
Dåligt: Tyckte servicen va sådär. Det låglaktosa pastaalternativet visade sig ge riktiga magsmärtor för den laktosintolleranta i sällskapet.
Jag själv tyckte hamburgaren va god, men i mitten av den fick jag en Aluminiumbit liknande den som sitter på nya ketchupflaskor, jag struntade i det och fortsatte äta, då hittar jag en "Friterad Pinne" bland mina pommes!! Jag sa naturligtvis till och kocken tog in tallriken i köket och de beslutade att ja skulle få en ny burgare.
Men med tanke på att alla i sällskapet hade så gott som ätit klart (förutom den laktosintolleranta som inte kunde äta mer), så ville ja inte ha en ny och slapp då istället betala för min maträtt.
Maten var god, men det är helheten som räknas!

2010-09-30

Matglad!

Supergött!

En jättegod pizza men otrevlig personal...åtminstone han som hjälpte mig!

2010-08-28

krister

"Görgott"

Tack för er underbara mat och ert trevliga bemötande. Mig ser ni defenitivt fler gånger!

2010-07-14

BW

Kan inte bli bättre!!

Fan va grymma ni e! suveräna hamburgare och kötträtter. Jävligt snygg uteservering med, bra gjort!

2010-05-08

Sofia

Fantastiskt!

Skippa de svindyra resturangerna i stan där köttet är segt som tugummi, alla dessa trötta potatisgratängerna och svindyra viner!
Denna rest. har underbart härlig, vällagad mat där man lagt mkt hjärta i genomförandet!
Fantastisk personal och kock som absolut kan anpassa sig efter gästen och skräddasy en rätt enligt ditt tycke!!
Testa och detta blir ditt nya favvo ställe!!
Tack för en underbar kväll, en välfylld mage och glada smaklökar!! =D

2010-03-04

TS

Mycket bra!!

Mycket bra ställe med god mat och kanon service. vi går alltid hit när vi är i Göteborg!!

2010-03-04

Alexander

Topklass

Trevlig personal och maten är verkligen jättegod. Rekommenderas varmt.

Carina och Arne

Bäst i stan!

Hit går vi ofta och äter gott! Här hade vi även vår bröllopsfest och vi kan varmt rekommendera deras mat och service! De gjorde dagen oförglömlig!
Men det kan bli trångt, så ring och boka!!

Emma Wikensjö

Deniz is the man!!

Mys! Fin och bra musik! Maten är mumsis, otroligt goda pommes! :) Kanske lite för dyrt, men de e ju gött!!

CB

Alltid lika trevligt.

Stilren och mysig restaurang, har provat det mesta och allt smaker underbart. absolut prisvärt!

Hotrod

Hemtrevligt med mysig atmosfär!

Trevlig och hjälpsam service, maten är perfekt tillagad med rena smaker och bra råvaror. Lagom väntetid och absulut prisvärt med tanke på kvalitén!

2010-01-30

william

väldigt mätt

Började med en förrätt tzatsiki med vitlöksbröd mycket prisvärd ,som en hel pizza, görgott!! Fortsatte med en 200gr sirlionsteak med potatisgratäng,avslutade med en kaffe .Jag har aldrig varit så mätt!! dit går jag garanterat fler gånger.tack !

2010-01-24

Nora

Toppen Toppen mat

Underbar restaurang med bra service, och god mat, och väldigt prisvärt jämnfört med restaurangerna inne i stan. Värt att testa

Tack för en underbar kväll...

2009-11-03

Toppklass!

Maten är superb och pizzerna är lika fantastiska som i Småland. Kocken är oerhört tillmötesgående och hjältpe oss med tips inför en bjudning vi skulle ha hemma. Servicen är i toppklass!

2009-11-03

Eksjö

FRÅN SMÅLAND

Fantastisk mat och trevlig personal. Vi åker alltid hit när vi är i Götet.

2009-11-02

Meja

Tips!

Bästa pizzan ever, Siciliana!
Keep up the good work!

2009-10-30

krille

Varför har ni ingen hemsida med meny?
Ni måste visa att ni har gudomlig mat!

Svar från Skatås Kök & Bar
2009-11-02

Den är på gång Krille! Håll ut!

2009-10-27

Ny gäst

Mysig kvartersrestaurang!

verkligen bra mat! nu har jag testat er lunch och kvällsmeny, och ni får verkligen en femma!
kan hålla med om utsidan på restaurangen som RK skrev, men det är väl förmodligen inte erat ansvar utan fastighetsägare! För väl inne är det ju super fint och mysigt!! Jag kommer snart igen!!

2009-10-24

kp

Skatås Kök & Bar

good quality/price, good food, good crew, nice welcome.

RK

Bättre än förväntad

Jätte fin och mysig restuarang. Maten är jätte god och pizzorna är gudomliga. Dock måste ni få utsidan av restuarangen finare.

tjoppe

Älskar

Älskar er mat!!!!

Linnea

Kanongott!

När vi vill äta något gott så är det er vi ringer det kan ni ge er på!!!
Pizzorna är kanongoda, här snålas det inte!
Rekomenderas starkt! plus mkt prisvärda!!
Ni är guld!

2009-10-13

Äwa

Görgött!!!

När jag vill äta något gott (och min man inte vill stå vid spisen) är valet lätt - på Skatås Kök & Bar är maten alltid vällagad, görgo och prisvärd. Dessutom är personalen kanontrevlig!
Rekommenderas varmt.
Lycka till

Birol

MAT MED STIL + MYCKET BRA RÅVAROR

Jag älskar deras pizzor och deras varmmat! Man känner och ser att de använder bästa råvarorna i maten! INGEN SNABB MAT!! Jättegoda Oliver från ECE( EGE food).
Fortsätt så!! Kanon bra peronal
lycka till!

Julia

Kanon BRA MAT!!

Bästa maten i stan, kanon bra mat! Bästa råvarorna i maten och jättegod lunch + jättegod Al acarte. Ni måste bara prova denne mysiga stället!! Trevlig personal, toppen!!

LCK

Utsökt!

Upptäckte denna lilla guldgruva för inte så längesedan. Lite utanför centrum men väl värt besöket! God mat och trevlig personal. Man kände att maten lagats på bästa råvarorna. Tack för att ni gjorde min födelsdag oförglömlig!

Ny stammis

Suverän mat och utbud

Bästa maten i stan allt från stans goadaste pizza till helt sjuky god mat. Bra priser passar alla, Men maten e kanon, bra service och mysig stämmning. Även gott vin

2009-08-17

jamie

kock

när man är kock då vet man hur det smakar med maten.mycket bra kryddat,fina råvaror .sen väldigt fina och krispiga pizzor det samma väldigt bra rå varor.forsätt med det grabbar.

R1001257;Restauranger