Gattostretto

Omdömen om Gattostretto

2011-11-03

Lollo

Mums!

Som nyinflyttad har detta blivit mitt nya favoritställe, man känner sig alltid välkommen och efterrätterna är verkligen riktigt utsökta, mums!

2011-09-14

Mattias

Bästa

Absolut bästa Restaurang/kafét i Lund! Var där igår och åt pasta och en chokladmousse med rosmarin! Mums....

2011-06-01

Johan N Johan N

Nästan bättre än Italien

Läget är bra. Lugn sidogata. Spännande titthål i golvet. Maten var av hög klass och mycket prisvärd. Som Italien, fast utan att dyra sideorders man inte beställt. Kommer gå hot igen.

2011-02-23

Miss Moa

Vällagat.

Har besökt Gattostretto många gånger och alltid blivit riktigt nöjd och mätt. Riktig italiensk mat och dryck. GÅ!

2011-02-04

hejdu

Gott

Förrätt och vin utmärkta. Huvudrätt och dessert helt ok men inget speciellt. En god middag, även om det finns bättre för de pengarna. Sen är det något med stället som får mig att känna mig stressad att äta upp fort.

2011-01-31

Madde

Toppklass

Bästa italienaren i Sverige!

2010-09-18

Lundabo

Lunds bästa ställe!

Enligt min mening Lunds bästa och trevligaste restaurang, god mat & soft miljö. Önskar vi hade fler restauranger av denna kaliber i vår stad.

2010-08-26

Lovisa

Mycket Bra.

Mycket trevlig restaurang, trivsam och behaglig personal med gediget kunnande om mat & dryck.
Mitt nya favoritställe!

2010-08-23

Mattias

Lunds bästa restaurang!

Utan tvekan Lunds bästa restaurang. Grym lunchpasta, riktigt bra kvällsmeny, goda desserter och fantastiskt kaffe!

2010-03-24

Conny

Mycket bra!

Går från klarhet till klarhet!

2010-03-24

Rekommenderas!

En äkta italiensk restaurang, med utmärkt mat och en trevlig och kunnig personal i en personlig atmosfär. Vi var ett sällskap på sex personer som åt à la carte. Alla var helnöjda! Med en mycket rimlig prisnivå blir det en 5:a. Rekommenderas!

2010-01-20

JaHe