Omdömen om Gattostretto
2011-09-14
Mattias
Absolut bästa Restaurang/kafét i Lund! Var där igår och åt pasta och en chokladmousse med rosmarin! Mums....
2011-06-01
Läget är bra. Lugn sidogata. Spännande titthål i golvet. Maten var av hög klass och mycket prisvärd. Som Italien, fast utan att dyra sideorders man inte beställt. Kommer gå hot igen.
2011-02-23
Miss Moa
Har besökt Gattostretto många gånger och alltid blivit riktigt nöjd och mätt. Riktig italiensk mat och dryck. GÅ!
2011-02-04
hejdu
Förrätt och vin utmärkta. Huvudrätt och dessert helt ok men inget speciellt. En god middag, även om det finns bättre för de pengarna. Sen är det något med stället som får mig att känna mig stressad att äta upp fort.
2010-09-18
Lundabo
Enligt min mening Lunds bästa och trevligaste restaurang, god mat & soft miljö. Önskar vi hade fler restauranger av denna kaliber i vår stad.
2010-08-26
Lovisa
Mycket trevlig restaurang, trivsam och behaglig personal med gediget kunnande om mat & dryck.
Mitt nya favoritställe!
2010-08-23
Mattias
Utan tvekan Lunds bästa restaurang. Grym lunchpasta, riktigt bra kvällsmeny, goda desserter och fantastiskt kaffe!
2010-03-24
En äkta italiensk restaurang, med utmärkt mat och en trevlig och kunnig personal i en personlig atmosfär. Vi var ett sällskap på sex personer som åt à la carte. Alla var helnöjda! Med en mycket rimlig prisnivå blir det en 5:a. Rekommenderas!
2009-10-11
M
Trevlig personal, god mat och ok priser men för högsta betyg krävs lite mer, det är lite för oinspirerat för att nå ända dit.
2009-05-23
Micke
Bästa stället jag vet för kaffe, pasta och fika, allt i bästa italienska stil.
2008-12-15
Annie
Underbart trevlig personal, känner mig alltid välkommen här! Bra lunchmat, mysig fika och bra lokal med fräsch toalett.
2008-11-12
Flego
En bit av Italien har kommit till Sverige! Ett litet kafe/resturang där majoriteten pratar italienska, anställda likväl som besökare. Smaklig italiensk mat och gott kaffe. De har en lunchspecial varje dag och många panini och ciabattas att välja på. Utmärkt ställe för en lunch och en kaffe till rimliga priser som alla har råd med.

Som nyinflyttad har detta blivit mitt nya favoritställe, man känner sig alltid välkommen och efterrätterna är verkligen riktigt utsökta, mums!