Omdömen om Annelies Hud & Kroppsvård
2011-06-16
Alexandra
Jag kan inte hålla med föregående inlägg på någon punkt. Lugn fin atmosfär, behandlingen gav ett mkt bra resultat och jag kommer att rekomendera denna salong till mina vänner och själv återkomma.
2011-02-18
Eva
Dyrt! Stressande behandling, känndes inte proffsigt. Ville faktiskt bara komma därifrån. Har hittat ett nytt Spa i Malmö som sätter kunden främst!!
Hej Eva!
Vad ledsen jag blir när jag läser detta!
Min filosofi och arbetsmoral är att aldrig vara stressad i en behandling. Därför gör det mig väldigt ont att läsa detta.Och varför säger man ingenting på salongen? Då har man ju en chans att rätta till det, om man fått en dålig upplevelse.
Mvh
Annelie
Varför säger man ingenting när man är på salongen?
2010-11-26
Detta var det sämsta jag upplevt i "spaväg" någonsin! Slarvigt genomförd ansiktsbehandling, kvinnan som tog min behandling slafsade på krämerna och arbetade inte med några lätta, mjuka tag utan det var hårt och forcerat. Pratade dessutom vid mer än ett tillfälle under min behandling privat samtal. Aldrig mer detta ställe!
2009-10-27
lollipop
jag var där hos annlie så sent som idag! och fick en ansiktsbehandling, jag är super nöjd och min hud känns redan bra, den som klaga på att de gör ont när man trycker pormaskar måste inse att var man än går gör det ont att trycka pormaskar. Som sagt är jag himla nöjd med min behandling och har inget att klaga på.
2009-09-04
Ärret
Som förstagångs besökare (manlig) på en skönhetssalong hade jag turen att välja Annelies!
Jag kommer att rekommendera min manliga vänner om den upplevelse som jag fick, och vill samtidigt än en gång tacka Annelie för den utförliga informationen jag fick angående min hy. De produkter du rekommenderade har hjälpt mig på det bästa möjliga sätt.
2009-07-28
S
Måste opponera mig mot kunden ovan. Är du säker att vi talar om samma salong? Jag har enbart blivit mycket väl behandlad av båda anställda som besitter goda kunskaper inom hud- och kroppsvård. Hade presentkort i våras och fick behandling samt vägledning av en ung flicka. Magiska fingrar får jag nästan säga och jag har aldrig fått sina fina ögonbryn nån annanstans förr. Jag köpte hela kitet med produkter som hon ställde fram till mig och min hud har därefter blivit avsevärt bättre. Tack för det! Trevligt och glatt bemötande. Ja, de vill sälja, vilket märks. Men är det inte det som är syftet med att ha en skönhetssalong? Att få kunderna att använda produkterna och komma på behandling? Jag går gärna dit igen.
2009-07-15
kann varmt rekomendera detta, har provat många ställen...behagliga lokaler , lugnt och harmoniskt, skön behandling av kunnig personal, en lyxig känsla! Prova!
2009-07-02
Petra
Jag gick på en lyxbehandling med massage från topp till tå, ansiktsbehandling, manikyr och make-up och jag blev MYCKET nöjd! Annelie var väldigt duktig, kompetent och trevlig! Jag kan verkligen rekommendera alla att gå dit! Dessutom var det väldigt fräscha och rofyllda lokaler. Jag kommer definitivt att gå dit igen.
Har läst alla negativa omdömen och förstår ingenting. Jag har gått hos Annelie i mer än ett år och är supernöjd med mina behandlingar. En lugn, skön och avslappnande atmosfär och en proffsigt utförd ansiktsbehandling. Har aldrig upplevt stress, tvärtom, eller något som helst slarv. Jag kommer definitivt att fortsätta mina behandlingar hos Annelie