Omdömen om Yesprint AB
2010-04-17
Tacksam
Jag fick mina trycksaker dagen efter att jag beställde de! 5000 foldrar levererade och klara på mindre än 24 timmar, vad ska man säga?
Stort tack till den trevliga personalen som hjälpte till med mina filer och som såg till att ta hand om mina filer lång efter arbetstiden!
Tacksam!
2009-12-21
Simon S.
Mycket bra utbud och ännu bättre service. Priserna är även bra. Tummen upp!
2009-12-11
BA i Stlm
Har haft kontakt med YesPrint några gånger, men de är ortoligt efterhängsna så jag vill bara bryta vår affärsrelation. Undvik.
Hej BA,
Det är mycket tråkigt att du uppfattar oss som efterhängsna. Det låter främst märkligt då vi inte har någon uppsökande verksamhet. Vi har inga säljare som aktivt söker upp företag och erbjuder våra tjänster.
Med Vänliga Hälsningar
YesPrint AB
2009-05-04
Pär
Bra service och bra priser och snabbt går det också. Nu trycker vi stora affischer till alla våra helger och inte kostar det mycket heller.
/Pär med personalen
2009-03-29
Albin
Efter att ha haft med olika tryckerier att göra under många år så blev vi vana med att stå ut med vissa saker som tex bristfällig service, noll flexibilitet, höga priser mm. Nu har vi bytt helt till Yesprint och vi är mer än nöjda! Servicen är fantastisk och man känner sig verkligen priviligerad som kund. Sedan så är de mycket billigare än andra alternativ samt att flexibiliteten är närmast oändlig. Vi får våra trycksaker snabbt och de hjälper oss numera med design också. Nu blev det mycket text men är man nöjd så är man! Mer service och bättre priser till folket, klarar man av det ska man ha ros annars är det bara ris som gäller!
Jag beställde affischer och visitkort till en av mina kunder. Allt gick bra tills min kund hörde av sig och sa att alla färger var helt fel! VAD GÖRA?! Jag ringde till Yesprint och skällde ut de ORDENTLIGT! Under samtalet berättade den trevliga säljaren för mig att trycket blev rätt alltså helt enligt materialet jag skickade för tryck. Jag kollade upp detta och såg att JAG hade skickat in helt fel version av filerna för tryck. Jag skämdes otroligt mycket, bad om ursäkt och som svar så fick jag ett "ingen fara" och dessutom fick jag rabatt på omtrycket. De tyckte inte att jag själv skulle stå för hela notan! FANTASTISKT!
Tack så otroligt mycket! I detta nu gör jag en ny order, tack tack ::)
Linea