Omdömen om SAAB SPECIALISTEN
2011-12-24
Vi har lämnat in våran bil ett antal gånger till denna verkstad. Vi har varit mycket nöjda med Freddi och hans arbetare. Bra priser och bra service samt goda råd.
2009-11-26
Nej tack!
...hade bilen andra fel... och dom visste inte hur man fixade dom nya felen, inte heller vile dom erkänna att det är deras ansvar om nya fel uppstår på verkstaden. Suck. Det var billigt till att börja medmen.... att behöva gå till en annan verkstad är inte kul efter en reparation...
Blir nån annan stans nästa gång. Lite dyrare men med kull.
2009-11-07
Nöjd kund
Har lämnat bilen hos Freddy i ca 10 år,han är pålitlig,snabb och billig. En gång höll inte urtrampningslagret han bytt,då bytte han det igen utan problem. KANON verkstad.
2009-10-24
Aldrig mer
Fick vxllådan (manuell) bytt av 'specialisten'. Fick först ett pris, men efter några veckor ett annat (2.500:- högre). Eftersom jag ville få jobbet gjort så lät jag 'specialisten' lösa det. Hämtade bilen med ny koppling och utbytt (begagnad) vxllåda, och den kändes som den fått 200 hästkrafter till. De hade satt in helt fel lådtyp! Testade ändå bilen, och efter ca 3 mil rasade lådan och jag blev stående. Tog bärgare tillbaka till 'specialisten' som hörde av sig och var sur dagen efter för att bilen stod i vägen. Jag vägrade hämta den innan de fixat lådan, så de fick byta till en annan. Den första lådan skulle ha gått ca 10.000 mil (den som rasade). Den jag fick istället vet jag inte något om, men den verkar i.a.f vara av rätt typ eftersom bilen går som den ska. Sista gången jag lämnade bilen dit! Undvik dem!!!
Jag har en gammal bil som behövt fixas lite här och där de senaste åren. Har alltid fått snabb, bra och billig hjälp från Freddie. Sedan i höstas har dock firman ny ägare. Håller tummarna att han är lika bra!