Omdömen om Returvaruhuset
Nästa jul finns dom
förmodligen inte kvar.
Deras fastighet är
eftertraktad.
Men vi är starka och tror på rättvisa-
det lär vara andra som får stryka på foten
Gundel Hedlund
2009-09-25
Grymt irriterande att priserna sätts hur som helst och dessutom olika beroende på VEM som handlar. Nä, prismärk direkt så blir det inget tjafs!
På grund av en hög varugenomströmning, hinner vi tyvärr inte med att att prissätta och märka upp. Det är inte ovanligt att attraktiva varor är sålda innan de är uppställda. Vi försöker därför i görligaste månatt kompensera detta genom att hålla en mycket moderat prisbild på våra varor.
mvh Returvaruhuset
2009-08-09
Henånborna
Jättetrevlig och hjälpsam personal och bra priser.
Vi kommer igen !!!
2009-03-02
Kungsbacka
Fint uppställda saker. Bra saker i butiken. Synd bara att utställningen med 50
Det fanns önskemål att utställningen 0m 1950 & 1960 talen borde nå fler.
Då öppnade Föreningen Kretsloppet en filial i Göteborg:
Nostalgicum Museum i Gamlestan.
Välkomna
www.nostalgicum.se
2008-12-04
Jag är glad över att kunna lämna bra men utrensade saker till Returvaruhuset. Har inte handlat så mycket själv. Bra bemötande av personalen. Fantastisk 50-talsutställning!
Du tar med en vän till vår filial Nostalgicum på
byfogdegatan 3 i Gamlestan i Göteborg,
www,nostalgicum.se
där kommer ni in gratis(hälsn Gundel)
ett ljuvligt museum
2008-01-25
Farmor.
Veckans ris till de två damerna som jobbade den 24-10-08 när jag var där med mina barnbarn.
2007-08-10
Kund
det är exakt som om de vill inte ha några kunder överhuvudtaget och mest är skräp ofta för dyrt eller de tänker att detta är antikviteter (haha). Mycket bättre är det på andra SH i Stenungsund. MVH FD kund.
2007-06-06
Mattias
På Returvaruhuset kan du göra fynd ibland om du har tur, men minst lika ofta så hittar du bara rent SKRÄP där..... Sen är det många varor som inte är prismärkta och personalen verkar ha helt olika uppfattningar om hur mycket dom skall ta betalt för dessa icke prismärkta varor.... Personalen är INTE speciellt serviceinriktade.... Dom är inte otrevliga heller, men dom ser alldeles för ofta ut som om dom INTE trivs med sitt jobb, om man säger så....
Returvaruhuset är en sysselsättningsverksamhet.
Vi erbjuder en praktikplats för personer som saknar arbete.I dagens samhälle är det troligen
30% som står utan arbete. Tillfälliga åtgärder
betraktas som arbete i den traditionella statistiken.Därför ser arbetslöshetssiffrorna lite
annorlunda ut. De som finns i och runt Returvaruhuset gör så gott de kan. Prismärkning är ett svårt och stort problem. Vi kan inte ha ett
enhetligt pris på alla varor. Omsättningen på
försäljare är stor.
Är verkligen glad att vi har ett så fint returvaruhus i Stenungsund. Köper alltid något varje gång jag lämnar saker. Just att det finns möbler och större saker att köpa är jättebra.