Salong Aquarius

Omdömen om Salong Aquarius

2012-03-06

Hårbollen

Rekommenderas varm!

Supernöjd! Upplevde dem som väldigt kunniga och noggranna. Skönt med någon som har egna tips och idéer när man själv är rådvill. Tack!

2011-10-11

klara

WOWWW

Bara så himla nöjd, tack:-)

2011-09-15

kattis

Bara så bra?

Jag blev skitsnygg:-)

2011-08-01

Lotta

så snygg!

Kund sedan 2 år. Varför? Därför:
In: Ett oregerligt hår, en trasselsudd med egen vilja.
Ut: Wow! Så snygg jag blev. Igen.

2011-03-28

Alltid mycket nöjd!

2010-10-10

E.L.

Inte bra.

Var där för en tid sedan och det blev inte alls som jag tänkt. Slarvigt och fult...tyvärr.

2010-08-28

Leif

Varmaste Rekomendationen!

Är hel nöjd var gång jag har varit där!
Tack för kanon klippning & framförallt att ni lyssnar på vad jag som kund vill ha!
Tack!!!

2010-08-25

Johanna

Rekomenderas helt klart!

Grymt bra salong! Trevlig personal och jag blir nöjd varenda gång. Tack Lina :)

2010-08-22

Ewa

Rekomenderas!

Hittade hit för första gången i våras, har blivit 3 besök sedan dess, kommer definitivt att bli många många fler. Tack Lina för att du gör mig så fin.

"Bettan"

Helt suveräna är ni!!!

Kan bara ge toppen betyg på denna salong!!!Spelar ingen roll vad jag ger för utmaningar, med mitt hår som har sitt eget liv. Så är det alltid helt dunder efter jag lämnat salongen! Tack Katta som jag har som favorit på stället :) Du är en sol var gång jag har dykt upp, ringt för att boka tid.

Kinde jag ge er fler solar hade jag md lätthe gjort detta!

B.A

Fantastisk Salong!

En riktigt mysig Salong! Mycket bra människor som jobbar där. Har klippt mig där ett X antal gånger och har aldrig varit missnöjd med frisyren. Salong Aquarius är det bästa som har hänt mig och mitt hår.

Mikael

Kan det blir bättre?

Har aldrig varit riktigt nöjd innan när jag klippt mig på andra ställen. Nu är det exakt så som jag vill ha det!
Stort plus för trevlig personal :)

2010-08-17

HUR BRA SOM HELST

Jag har bara en sak att säga : BÄST!!!!!!!!

2010-07-25

Claes

Jättebra

Alltid professionellt arbete och ett härligt bemötande. Jag är kund sedan flera år.

2010-07-06

När man har ett speciellt hår tar det tid.Tacksam att trevlig personal av sätter det.Rekommenderar aquarius av hela mitt hjärta ur duktig personal.Tack

2010-04-10

A-MM

SUPER BRA!!!!

Vill rekommendera Salong Aquarius på det varmaste! Jag är helnöjd! Urtjusig frisyr och trevligt bemötande. Kommer absolut tillbaka igen, stort tack Katarina!

2010-03-16

Sara

Grymt

Jag kan bara säga en sak, gud vad snygg jag är i håret, TACK SÅ MYCKET

2010-02-21

Utmärkt!

Blev supernöjd! Mycket trevlig och duktig personal. Rekommenderas varmt!

2010-02-07

Kanon

Jag blev kanonnöjd med min frisyr och bemötandet jag fick på den fina salongen,jag kommer mer än gärna att återkomma igen!

2010-02-07

Lena

Det var nog det bästa stället jag har varit på någonsin, mycket trevlig och duktig personal,jag är mycket nöjd och kan rekomendera alla att gå dit!

2009-12-03

Missnöjd

Dålig barnklippning

Min 6-årige son blev mycket dåligt klippt. Olika långt på sidorna, hackigt och ojämnt. Att ta fullt betalt när en uppenbarligen inte fullärd frisör klipper är dåligt.

Svar från Salong Aquarius
2009-12-08

Är oerhört ledsen att ni inte blev nöjda,önskar att ni kom tillbaks så att vi kan åtgärda felet

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård