Best Western City Hotel

Omdömen om Best Western City Hotel

2009-09-23

Guldkort

Små rum

Hade ett "familjerum", 2 sängar och en bäddsoffa. Inget arbetsbord, dåligt. Frukost OK men personalen käkar med gästerna. Har nog inte bott mindre någonstans utom i New York. Blir inte mer än 2 solar pga mycket litet rum/högt pris.

Svar från Best Western City Hotel
2009-11-06

Våra familjrum är tyvärr ganska små men dock välplanerade. Priset däremot är det nog inte många som kan slå, speciellt inte paketpriset;
1030 för 2 vuxna och 2 barn inklusive inträde till Gustavsvik eller Lek & Buslandet... Då är det kanske värt att bo lite mindre en natt?

Vår personal sätter sig alltid och äter frukost på ett och samma bord i frukostmatsalen, det stämmer. Å andra sidan är detta alltid efter att frukosten har stängt varför det inte brukar vara så många gäster kvar. Av de få som faktiskt är kvar väljer vi hellre att låta de sitta en stund till framför at schasa iväg dem bara så att personalen kan äta, för det tror vi uppskattas mer.

mvh Personalen

Hotell, resor och turism