Hade ett "familjerum", 2 sängar och en bäddsoffa. Inget arbetsbord, dåligt. Frukost OK men personalen käkar med gästerna. Har nog inte bott mindre någonstans utom i New York. Blir inte mer än 2 solar pga mycket litet rum/högt pris.
Svar från Best Western City Hotel
2009-11-06
Våra familjrum är tyvärr ganska små men dock välplanerade. Priset däremot är det nog inte många som kan slå, speciellt inte paketpriset; 1030 för 2 vuxna och 2 barn inklusive inträde till Gustavsvik eller Lek & Buslandet... Då är det kanske värt att bo lite mindre en natt?
Vår personal sätter sig alltid och äter frukost på ett och samma bord i frukostmatsalen, det stämmer. Å andra sidan är detta alltid efter att frukosten har stängt varför det inte brukar vara så många gäster kvar. Av de få som faktiskt är kvar väljer vi hellre att låta de sitta en stund till framför at schasa iväg dem bara så att personalen kan äta, för det tror vi uppskattas mer.
mvh Personalen
Anmäl
2008-07-14
kerstin
boende
Det är en lisa för själen att ha fått bo på de här hemtrevliga hotellet med personlig service.
Företaget svarar
2008-07-05
Thomas
Korrekt
Precis som ett hotell ska vara! Rent, trevlig personal, fint rum och prisvärt. Kanon! Jag kommer tillbaka.
Företaget svarar
Anmäl omdöme
Visa bara de två senaste åren (1)Visa alla omdömen (3)
mvh Personalen