Kategori: Frisörer, hårvård Kroppsterapeuter
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Studio West AB
2011-01-02
En mycket besviken kund.
Det var den sämsta klippning jag varit med om. När jag ringer till salongen dagen efter för att jag inte är nöjd och vill att hon justerar den så kallade frisyren så ifrågasätter hon det! Jag ringde till en annan salong, jag fick komma direkt och hon rättade till håret så gott det gick, hon var trevlig och klippningen var billigare också. Jag går aldrig till Studio West någon mer gång och jag kommer att avråda bekanta från att gå till Studio West också!
Hej besviken kund!Mycket ledsen att höra att du blev besviken-jag Erika som äger salongen skulle vilja att du hör av dig igen.Det är första gången jag hör en kund bli så besviken,sen är det apsolut inte ok att vi -frisören inte fixade till din frisyr så att du blev nöjd.HÖR AV DIG ÄR DU SNÄLL! ERIKA
2010-09-05
Jag har klippt mig många ggr på Studio West och har alltid blivit nöjd. Har även fått behandling av reflexologen som hjälpte mig att lösa mitt hälsoproblem (infertilitet) ! När jag gick till deras hudvårdsterapeut blev jag dock mkt besviken/lurad. 500 kr för att få lite ånga i ansiktet, inte vad jag kom för...
2008-02-15
Emma
Varje gång jag klipper mig här får de mig att må riktigt bra och känna mig sedd och ompysslad!! (Förutom att jag blir kanonnöjd med klippningen.) Kan verkligen tipsa alla om att gå hit!! Härlig miljö och personal som har nära till skratt och mycket kunnande!!
2007-10-15
Jonna
Gjorde brudmake och uppsättning där och resultatet blev fantastiskt bra! Så duktiga!
2007-06-02
Jeniffer
Påkostad och härlig miljö! Komplett Spa - med underbar personal!!
2007-05-22
Yvonne
Jättebra service och miljö. Frisörerna är både kunniga och trevliga.
Jag har klippt mig här i många år och har alltid fått precis som jag har velat haft det, om inte bättre ! hela familjen går här och vi alla stormtrivs med våran frisör. Jag rekomenderar att komma till den här salongen.