Rejta.se
Välj rätt företag utifrån 515 628 omdömen
Sveriges sajt för omdömen
Vald plats Sverige Välj ort

Koppar Fiket Smörgåsbutik

rating
Snitt 5,00 (16 omdömen)
Skriv omdöme!
042 - 21 03 90, Nedre Långvinkelsg. 79, 252 34 Helsingborg

Mer information

Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsida
Bilder på Koppar Fiket Smörgåsbutik
Lägg till bild

Omdömen om Koppar Fiket Smörgåsbutik

?

2011-03-08

NY KUND

räksmörgås

jag fick tips att köpa räkmackor på koppar fiket och det är jag glad för nu . supergoda och färska.

?

2011-02-20

Bosse

Landgångar

Landgångarna jag beställde till mitt kalas var superba och blev mycket omtyckta.

?

2011-02-08

semle älskare

semla

vill berätta att jag köpte goda semlor på koppar fiket .

2010

?

2010-05-29

Emma

snittar

kund som köper olika snittar varje fredag till kvälls TV måste berätta att maten på koppar fiket är så gott och färskt så jag vill berömma personalen som kan göra dessa goda smörgåsar.

?

2010-05-24

C.L

Mycket gott !

Har ätit det mesta på Kopparfiket och jag säger att det är lyxigt att kunna köpa så goda smörgåsar till ett sånt billigt pris.
Pajerna är inte helt fel dem heller tänk så gott
med vitlöksdressing över pajen. Mmm har ni inte smakat det så gör det.

?

2010-05-04

Eva

Helgmat

Detta har blivit mitt nya ställe att köpa mina helg mackor på. Köper alltid 1 räkmacka o 1 laxmacka varje fredag. Dom är så saftiga o fina. Mina varmaste rekomendationer.

?

2010-04-30

ELSA

SMÖRGÅSTÅRTAN

vi blev rekomenderad att köpa smörgåstårta på koppar fiket
och det ångrar vi inte GUD VAD GOD DEN VAR. TACK NYA STAMKUNDER.

2008

?

2008-12-01

FOORENING

jultallrik

VILL GÄRNA BERÖMMA JULMATEN VI KÖPTE PÅ KOPPAR FIKET GOTT OCH FINT UPPLAGT. REKOMENDERAS STARKT.

?

2008-08-13

JOHAN

GOD MAT

GOD MAT FÖR BILLIG PENG. BRA SERVICE.

?

2008-08-13

Fredrik

Första klass

Här är det första klass på maten. Snart har jag gott igenom allt i mat väg och jag kan bara säga " TOPPEN ". Det är ett ställe att rekomendera.

?

2008-08-13

Magdalena

Mmmm så gott

Här måste man gå förbi och äta deras goda hemlagade pajer. Mmmm så goda.

?

2008-08-13

KRISTINA

BAKPOTATISAR

Måste bara få berätta att dom har stan godaste bakpotatisar.

?

2008-08-02

LEIF-HENRY

SMÖRGÅSTÅRTAN

VILL GÄRNA BERÖMMA SMÖRGÅSTÅRTSHJÄRTAT VI KÖPTE PÅ KOPPAR FIKET GOTT OCH FÄRSKT.

?

2008-07-13

Per-Arne

Landgångar

Hade blivit rekomenderade till kopparfiket och det ångrar jag inte. Det är första klass på deras landgångar. Tänkte prova deras smörgåstårtor nästa gång. Så jag rekomenderar detta ställe till alla som vill ha något gott och frächt. Bättre finns inte.

?

2008-06-21

förening

räkmackan

prova räkmackorna på Koppar fiket helt underbara och färska.

?

2008-06-13

FIRMA

TREVLIGT BEMÖTANDE

VILL TACKA FÖR TREVLIGT BEMÖTANDE VI FICK . OCH DEN UNDERBARA MATEN.

Rejta i din mobil!

  • - Sök där du är
  • - Skriv omdömen i din smart phone
  • - Dina vänners omdömen

Fler företag i Helsingborg

Rejta Close
Mejladress Den här mejladressen är ny för oss!

Godkänn den genom att klicka på länken i mejlet som du får av oss. Ditt omdöme visas på Rejta.se så snart det är klart!

Ändra mejladress
NB: Din mejl kommer inte synas eller användas i andra syften.