Omdömen om Pizzabageriet
2010-08-16
Fredrik
Helt klart de godast glutenfria pizzorna jag ätit någonsin.
2009-11-19
Ogillar bluffsajter
Som man ser nedan och på många andra ställen på denna sajt så kan t ex en anställd gå in och ge samma betyg varje gång.
Hela denna sajt är en bluff!
2009-10-24
daniel
dem har bytt ägare bara några månader sedan men dem har redan lckades med jättegott meny. Min favorit är den nya nya kebab pizza nr 5 med stark sås.
2009-05-22
1234
Vad vi än gör för er svenskar så är ni ändå aldrig nöjda! Vafan ska man begära när vi kör fram till dörren? Aja, Vi har iaf många nöjda o tacksamma kunder med.. en före detta pizzabagare som jobbat på bagariet!!
2009-01-01
hungrig
Man kan få vänta i upp till 3 h och 40 min. Och de är otrevliga.
2008-09-06
Chrille
Alltid snabb utkörning, och mycket goda pizzor.
2008-01-01
illamående
Flera stycken som pratar i munnen på varandra... Sa det skulle ta 40 min men tog typ 70... Pizzan var kall och smakade inte mycket... Och så tar de inte kort vid utkörning, kass ,om jag ändå ska behöva gå och ta ut pengar så kan jag lika gärna hämta själv...
2007-12-08
Bagern
Dålig Utkörning, dom sa 30 min men det tog 70min. Pluss att det står i telefonkatalogen att om man beställer tre pizzor ä det gratis utkörning... Stämmer inte =( Fick betala för den också... Ett pluss ikanten dock var att pizzasalladen va faktiskt jätte god=)
2007-12-05
aladin
kanaon bra pizzeria trevligt personal och bra pizza
2007-12-02
Kalle
Lägger på i örat på en när det inte passar att köra ut!
2007-08-18
V.L
Som sagt dyrt och otrevliga, dom ville ha 20 kr för extra skinka.
2007-04-30
Oakfield
Enda pizzerian som gör GOD pizza i hela innerstan. Jag alltid går dit och beställer direkt av den trevliga personalen. Och jag har aldrig haft några problem.
2007-02-14
Martin
De är nonchalanta här. När vi på Nyårsdagen skulle mumsa Pizza som sig bör så fick vi betala normalpris för en pizza som var barnstorlek på, smått och hafsigt. Dessutom hade de tomat kvar i kebaben som var beställd UTAN TOMAT pga allergi.
2006-12-18
Dem har fantastiskt goda pizzor där rekommenderar starkt pizzabageriet. Dessutom bra personal.
2006-10-10
Su/s
Pizzabageriet väljer sina kunder själva. I helgen ville de inte ta emot en beställning med hem körning från 20 personer för det var för krångligt. DÅLIG SERVICE kan man säga!
2006-09-29
JJ
Säkert jättegott, men att det tar 45 minuter för att leverara 500 meter är ju snudd på gapflabb. Tyvärr är det så att inte bara Pizzabageriet är så slöa men även andar Pizzerior.
Pizzabageriet har helt klart den bästa pizzan i hela Göteborg och en väldigt trevlig personal.