Restaurang Pont Hägernäs Strand

Omdömen om Restaurang Pont Hägernäs Strand

2012-05-02

André

Meny

Syn att man inte kan läsa menyn på deras hemsida

2012-04-01

Ulrika

Avstå!

Förförs inte av läget.Maten slarvigt tillagad,fick skickas ut för att den var kall, smakade i vissa fall konserv. För de priser som PONT håller förväntar man sig oerhört mycket mer.

2011-10-20

Hans

Var där 19 oktober 2011. Stället ligger mycket bra och de har mestadels mycket bra mat. Men igår fick jag seg entreco´t, som jag inte kunde knappt skära eller tugga. Meddelade personalen detta och möttes av helt ointresse. De gjorde ingen min av att ersätta med annan rätt eller kompensation. Mycket nonchalant. Tråkigt på ett annars trevligt ställe.

2011-08-18

Bor på området...

Arrogant personal

Dåligt betyg enkom för personalens bemötande, arroganta och direkt otrevliga, helt ointresserade av kunden... Verklien trist då jag bor på området och skulle gärna gå dit om det inte var för bemötandet... Finns ett bättre alternativ :) Italienskt...

2011-07-06

Missnöjd

GÅ INTE HIT!!!

Åt middag med familjen, först får man ett bord med fläckig duk och smutsiga bestick. Servitrisen var det mest arroganta jag träffat. ställde sig bakom baren och drack cola, som sedan vid beställning "tyvärr var slut" när jag själv sett henne halsa i sig två flaskor! När vi sedan försökte få påfyllning av kaffet och efter en kvarts försök att få kontakt med servitrisen som mest tittade åt andra håll äntligen fick kontakt så nickade hon nonchalant och glömde sedan bort att ge oss påtår. Efter påkallning av hovmästaren så fick vi det till slut. Det enda som gick smidigt var självklart att betala.
Kanske fungerar bättre att komma hit och ta en drink eller bara äta en lätt lunch, men middag måste de nog jobba bra länge på för att bemästra. Synd på ett ställe med sånt guldläge!

2011-03-08

Skönt Ställe

Var på Pont i helgen och fick återigen uppleva en härlig brunch, försmaken på försommaren fick vi när solen tittade fram,snart är det dax för solen & uteserveringen och då är Pont oslagbart.

2010-11-05

Jeanette

Gårdagens mat

Var på brunch en söndag för några helger sen. När jag kom till efterrätten och morotskakan, var denna torr i kanterna och glasyren torr och sprucken. När jag talade med servitören berättade han att 'den stod framme på brunchen även igår, lördag'. Ingen ursäkt, ingenting, han tog inte ens direkt bort de andra framdukade bitarna som såg lika sjaskiga ut. Urtrist med tanke på Ponts trevliga läge och koncept egentligen.

Fler företag i Täby