Sophies Cafe

Omdömen om Sophies Cafe

2009-01-10

söderbo

Otrevligt

Otrevligt bemötande, torr smörgås och gammalt kaffe. Nej inget att rekommendera.

2008-11-21

Sthlms mysigaste

2008-11-20

/leo

Ett Café med det lilla extra!

Mysigt, trendigt och hemtrevligt. Stället med fantastisk mat som uppfyller alla krav!

2008-11-17

//E

perfektion är inte bara ett ord

Sophies cafe visar att en stilren inredning, trevlig personal och underbart kaffe kan göra en mörk, regnig höstdag till en mysig upplevelse. Tack så mycket för att ni var det paraply jag missade att ta med mig!

hossa

Myshörnan!

Det absolut bästa alternativet för att koppla av efter ett arbetspass, eller också bara på lunchrasten då maten är mycket god. Caféet har en mysig stämning, är trevligt och har ett stort utbud av bakelser och dryck i mycket bra kvalitet. Prisvärt i jämförelse till andra caféen i området. Fräscha lokaler samt väldigt trevlig personal som erbjuder god service. Rekommenderar skarpt detta café.

Carina

Stans nya innecafé?

Kanonmysigt fik med bra öppettider! Mysig "hemmakänsla" och fantastiskt trevlig och serviceminded personal! Mycket mat för lite pengar. Mycket variation på maten och vill man bara fika så har man massor att välja på dryckesmässigt och bakverksmässigt. Inte nog med att mat/ dryck och myskänslan är 5 stjärnig så skulle personalen få en extra stjärna för servicen. Stans nya innefik?! Ser fram emot nästa besök.

söderbo

Litet och trevligt

Litet och mysigt ställe med mycket gott att välja på. Hit går jag gärna tillbaka. Ett plus är att det finns en liten uteplats där man under sommaren kan sitta länge och kolla på folk som passerar förbi.

MAJO

Torsdag hela veckan...

Äntligen ett ställe där man kan hitta pannkakor varje dag! Mysig inredning med bordellrödaväggar, tända ljus och småtokig dansant personal. Trotts att jag pluggar på universitetet åker jag gärna tvärs över stan för en fika. Ett plus för den snygga hemsidan.

hungrig

Sjukt gott!

Jag käkar lunchbuffén nästan varjedag den e grym!