Blå Kök & Bar

Omdömen om Blå Kök & Bar

2011-09-19

Anders

Mat och dryckupplevlsen på Blå

Var där en lördagkväll i augusti med mina två bröder. Mycket folk och bra stämning med trevlig och mycket kunngi personal. Förrätten var tonfisktartar med löjrom till vilken jag rekommenderades grüner veltliner. Perfekt kombination och en av de bästa förrätter jag någonsin ätit. Varmrätten var helstekt bergtunga med färsk sparris kokt färskpotatis och brynt smör med citron och persilja. Enkla smaker, jättebra råvaror och perfekt tillagning. Blev verkligen positivt överraskad av att få så hög kvalitet levererad och bra service en fullsatt sommarkväll på Karlstads krogstråk. Kan verkligen rekommenderas!

2011-08-21

Ms Obvius

Still going strong!

Besökte under semestern återigen denna restaurang & var väldigt nöjd med att ni fortfarande håller väldigt hög klass på mat service samt helhetsintryck! Vi kommer nästa sommar igen så fortsätt jobba hårt i samma anda

2010-11-24

"Duffy"

Utmärkt

Vi är några golfare i Karlstad som hade säsongsavslutning i början av november. På kvällen tog vi catering från Blå och fick som förrätt en läcker tonfisktartar följd av en välhängd oxfilé. Rikligt, prisvärt och mycket gott! Vi var helnöjda.

2010-11-02

Gudrun 52 år från götebor

Världsklass!

Har ätit på nästan alla av göteborgs "stjärnkrogar" och vill bara säga att Ni var i samma klass som dom om inte ett snäpp vassare! Åt en förrätt med grillade pilgrimsmusslor med anklever som var fantastisk! Bra jobbat!

2010-05-18

Nisse!

Nästan okej! Det blir en 2a

Att äta på ett mini disco är inte kul. Maten smakade bra, men den höga musiken störde. Vi lär inte gå tillbaka till blå. Servicen var dålig. Hoppas att dem lär sig av dessa misstag!

Svar från Blå Kök & Bar
2010-10-22

Hej Nisse och vad tråkigt att ni inte var nöjda med eran helhetsupplevelse hos oss. Vi har BarDJ´s på fredag lördag från 22 till 01. Alltid lugn "loungemusik" fram till ca 23.30 då volymen höjs lite. Detta kan för sena matgäster upplevas som störande och därför har vi nu inga högtalare i den sk Matsalen så att man kan samtala även framåt midnatt. Vi brukar alltid placera gäster efter 22 just där i matsalen men i detta fall så har vi misslyckas och ber givetvis Er om ursäkt för detta då våran avsikt är och förblir att ge gästen en riktig bra upplevelse. Då menar jag välkomnande,miljö,servis,mat, musik, stämning samt drinkar och vinlista i storstadsklass!
Källarmästaren

2010-04-26

greven!

Snygg uteservering!

Klart vackraste uteservering i stan! en 5 :a

2010-01-04

Stekarn!

Stå på Er!

Kul att någon restaurang vågar servera något annat än bearnaisesås,nacho,hamburgare! Fortsätt håll stilen. Vi kommer tillbaka då vi tyckte det var väldigt trevlig service samt miljö!
Ps. Bra barhäng!

Restaurnager, caféer och Pubar