Omdömen om Restaurang Jungfrusund
2012-05-28
Ekerömamma
Min man och mina barn bjöd ut mig på Jungfrusunds restaurang i går kväll, där de serverade en speciell mors dag-meny. Det var länge sen jag åt så gott och fick ett så varmt bemötande av den underbara personalen. Vi åt grillad fisk, en jättegod ankleverförrätt och fick på rekommendation ett trevligt vinpaket till maten. Nu vet jag var jag, min familj och alla vänner ska "hänga" i sommar! Tack till Jungfrusund (och min fantastiske make förstås)!
2012-05-27
Ekeröfamilj
Vi besökte restaurang Jungfrusund förra året och var då väldigt missnöjda både på grund av den dåliga servicen och den dyra och inte speciellt goda maten. Men nu på mors dag, när det var så fint väder, bestämde vi oss för att ge stället en ny chans.
När vi kom dit fick vi besked om att det inte fanns några lediga bord utomhus, trots att vi kunde se flera tomma bord på trädäcket. Men tydligen var det bara en del av trädäcket som var avsett för servering. Vi hade sett fram emot att sitta ute och frågade om vi kanske kunde ta en drink på den sidan av däcket som inte var för matservering. Problemet var att de inte hade någon möjlighet att säga till när det blev ett ledigt bord. Vad är det för inställning?
Till slut fick vi ett bord. Nästa fråga från vår sida var om servitrisen kunde värma en barnmatsburk då vi hade med oss en liten bebis. Men nej, det fick vi göra själva. Vi är vana att göra det på ställen som Mc Donalds, men inte på en restaurang som tar så mycket betalt som Restaurang Jungfrusund. Maten som kom in var också under all kritik. Lammköttet var så fett att det nästan inte gick att äta, och portionerna var pyttesmå. Min dotter fick en potatisterrin som var i det närmaste rå. Vi såg dessutom att de andra gästerna fick bröd innan maten, men det fick inte vi på vårt bord. Jag tog upp detta med servitrisen, och jag vill understryka att vi inte bad om att få vare sig bröd eller en ny portion mat. Jag ville bara på ett trevligt sätt tipsa om att de borde
2011-10-09
Sanne
Jag blir helt chockad över bemötandet även på den här sidan av ägarna av restaurangen. Inget trevligt bemötande. Ingen servicekänsla ens i brev. Man käftar inte emot när en kund är missnöjd då försöker man svara/göra så att kunden blir nöjd igen! Sedan kan man tycka att kunden är en idiot, men det får man inte visa. Det blir fler ringar på vattnet.
2011-10-07
Över åren så har dom fått chansen igen gång på gång. Det har varit tillfällen där man väntat anvisning på bord och sedan "gett upp" vilket dock var en tidigare upplevelse. Senare tid så har attention blivit bättre. De senaste gångerna har personal varit positiv och välkommnade men ofta något underbemannade. Som som tyvärr är min största invändning är maten i sig som varken är katastrof eller speciellt intressant. Någonstans i nivån av ok som lunchrestaurant men inte mycket mer. Det rimmar inte med prisbild varför totalupplevelsen varje gång är en viss besvikelse.
Räddningen är ju miljön, en sensommarkväll på uteserveringen ursäktar mycket, med rätt mat och tillräcklig bemanning kunde det varit oslagbart.
2011-09-15
Johan T
För 10 dgr sedan var vi där på en stor företagsfest för 350 pers. Mat, service och underhållning (Gloria Gaynor live...) var helt perfekt. Vi blev mycket imponerade av nivån eftersom 350 pers är väldigt många gäster att hantera på en gång. Stort tack för en fantastisk kväll. Vår 50 års fest blir hos er:)
2011-08-21
Joseffson
Besöker spontant denna restaurant för att prova lite mat och dryck på menyn. Hade planer för att ta med några utländska affärsbekanta som kommer till Stockholm om två veckor. Men efter att ha fått vänta på service i 10 minuter, samt då blivit tillsagd vart man får äta, (som kund och den som betalar, får man tydligen inte själv välja vart man vill förtära maten, men detta är ett rätt så typiskt Svenskt "service" problem).. Finns ett stort trädäck med platser, men man skall tydligen bara ha service på en del. Lämnade väldigt besviken och blev på väldigt dåligt humör då vi var hungriga, använder nu samtliga våra sociala medier, twitter, facebook och etc., för att informera alla att inte ödsla tid på detta ställe.....
Hej Josefsson
Det var tråkigt att du blev illa bemött och att du inte åt hos oss. Du ska självklart få välja var du vill sitta så länge det är på det trädäck som är öppet för servering. Innan du fortsätter att köra en misskrediteringskampanj i sociala medier så vore det kul om du gav oss en chans att servera en middag från a-ö. Om du sedan är missnöjd så är det bara att köra på igen. Men om du inte ens ätit hos oss så har du inte riktigt hela bilden. Välkommen åter. Ullis, Patrik och Stefan (ägarna)
2011-07-30
Kicki
Har varit 2 ggr på Jungfrusund denna vår/sommar. Första gången blev jag förvånad över hur bra det hade blivit både servicen och maten var exemplarisk. Förutom möjligtvis att hovmästaren hade en översittar attityd. Men hon som serverade oss var toppen (30 års åldern rödbrunt hår) Men mitt andra besök höll tyvärr inte måttet servicen inte alls lika bra, sommarmenyn var trist. Det här med servicen är ett ständigt problem på Jungfrusund och har varit sen starten. Man känner sig inte välkommen och sedd under besöket. Jag är gäst hos er och inte tvärtom. Trivs inte personalen på sin arbetsplats?
30 plus kvällarna är kanon men tyvärr börjar det bli för mycket människor, kanske möjligheten finns att utöka dessa till 2 ggr i månaden? Jag hoppas som Axek skrev att ni tar till Er av kritiken för Ekeröborna vill ha och förtjänar en bra krog på ön. Fortsatt skön sommar!
2011-07-13
Axel
Vi fick en smaklös ceasarsallad som vi bad att ÅTMINSTONE få riktigt parmesan till - vilket först utlovades för att sedan total-ignoreras. Vi sa till 2 olika servitörer.
Vid avdukningen visade vi missnöje, som ignorerades. Sen, när vi ville ha notan händer ingenting. Då går vi till utgången och frågar någon med hovmästarambitioner om vi får betala. ?Javisst? säger hon och försvinner med en bricka öl. 20 sekunder senare kommer hon tillbaka och frågar: "Hej. Kan jag hjälpa er med något?"
Jungfrusund. Ni har problem och inläggen på denna sida säger det mesta. Det är så illa att när man läser de få bra omdömena så känns de mest jäviga.
Gör något åt detta innan det är för sent. Ni har en vacker restauranglokal med ett ypperligt läge. Slarva inte bort detta. Allt SER rätt ut, med upplevelsen levererar inte.
Vill ni lyssna och förändra, ja då kommer det inte bara känns bra i kundens mage utan även i deras hjärtan.
Men mig och mina vänner har ni tyvärr förlorat som gäster.
Lycka till.
Hej Axel
Stort tack för ditt inlägg. Vi uppskattar det, även om det är trist att läsa om ert besök. På sommaren har vi ca 8 000 gäster per månad och vi kämpar för att alla ska få en härlig upplevelse och av all positiv feedback vi får så vet vi att vi oftast lyckas.
Men tyvärr misslyckades vi ordentligt när ni var hos oss och även ett antal gånger innan dess. Detta ber vi om ursäkt för. Och tro oss, vi vill ständigt bli bättre och du har fångat vår ambition då du skriver att det ska kännas bra både i mage och hjärta.
Vi vill gärna föra en dialog med dig. Vi vill även veta vilket datum det var så vi kan coacha våra medarbetare som jobbade just den kvällen. Vi har över 30 anställda på sommaren och vissa kanske behöver mer coachning än vad vi vet.
Hör gärna av dig till vår vd Ulrika på 070 966 01 21. Vi vill utöver ett samtal gärna bjuda dig och dina vänner på en ny kväll hos oss. För vi vore glada om ni gav oss en andra chans.
Ulrika, Patrik och Stefan? restaurangens tre ägare
2011-06-12
Anna med sällskap
Helt nöjd från det vi kom tills att vi gick, maten och personalen var toppen!
2011-06-02
Anita
Vi försökte boka ett bord via telefonen, men fick till svar att man bara tog emot bordsbokningar efter 21.30 på kvällarna - bedrövligt!
2011-05-21
Ekeröfamilj
Håller med om att service och bemötande är under all kritik. Vi fick vänta 40 minuter innan någon kom bort till vårt bord för att ta upp beställning, och därefter ytterligare över en halvtimme innan maten serverades. Otrevlig och ointresserad personal som stod och pratade med varann i stället för att ta hand om gästerna. Och maten var inte heller speciellt bra i förhållande till priset. Det är väldigt synd att ett så fint ställe förstörs av personalen - man får verkligen inte lust att gå dit på ett tag. Hoppas ägarna lyssnar tar till sig av all kritik och tar in annan personal.
2011-05-21
Ekeröfamilj
Håller med om att servicen är under all kritik. Vi fick vänta ca 40 min innan någon överhuvud tagit kom bort till vårt bord för att ta upp beställning. Om det hade varit mycket folk och lite personal kun de vi haft överseende med att vi fick vänta, men så var inte fallet när vi var där. Och priserna är höga i förhållande till den mat som serveras. Nej, det stället rekommnderas inte, trots att miljön är fantastisk. Hoppas ägarna kan ta till sig av all kritik och anställa personal som kan ta hand om gästerna på ett bättre sätt.
2011-04-30
Lasse Wiberg med familj
Nu får ägarna se till att anställa kompetent personal som vet hur hur man behandlar en kund. Fler personal behövs! Förstörde hela restaurang besöket sist tack vare allt väntande. Vill Ni behålla era kunder får ni skärpa till Er! Ekerö är litet.
2010-12-18
Petter K
För ett par veckor sedan var vi ett gäng på deras +30 kväll. Oj oj vilken kväll. Det var minst lika bra som vilket inneställe i stan som helst. Det härliga var blandningen av folk. Kostymnissen dansade bredvid snickaren osv. Man behöver inte lämna ön för att ha kul en kväll. Idag åt vi julbord hela släkten (på +30 åt vi inte), och det var riktigt bra. Inte minst sillen och janssons.
2010-11-28
Bosse
Lite tidigt, men igår åt vi julbord på där. Det var verkligen myckt bra. Allt kändes riktigt hemlagat och personalen var verkligen trevlig. Detta etablisemang står i en klass för sig på Ekerö. Resten är ju bara lunchhak och pizzerior. Jag kan hålla med om vissa kommentarer nedan i deras uppstartsskede. Men jag tycker alla Ekeröbor borde äta här för vi är värda en riktigt bra sjökrog.
2010-08-10
Besviken
Vi beställde vår mat 18:30 klockan 19:45 anade vi oråd då vi fortfarande inte hade fått in någon förätt.
Vi påtalade detta och vid 20:00 så fick vi återigen beställa om med löfte om att det skulle ta högst 5 minuter. Efter 20 minuter och flera löften om att maten snart skulle komma började vi tappa humöret och gick därifrån trötta och hungriga två vuxna och tre barn varav en fyllde år .Alla kan göra fel men vi kände att vi efter nästan två timmars väntan inte var på topp längre. Desutom skulle vi upp tidigt dagen därpå så barnen började bli trötta. En tråkig erfarenhet på en annars trevlig restaurang.
2010-08-02
Besviken
Jag har aldrig varit med om så nonchalant serveringspersonal. Det är som om gästerna är där för dem och inte tvärtom. Extremt nonchalanta och otrevliga. Det är synd för ett sådant läge och trots allt, ok mat. De första åren tycker jag att det var bra trots att man ibland fick vänta på maten. På den tiden var personalen ändå trevlig. Nu har det bara gått utför. Nej, jag går inte dit längre och jag rekommenderar mina vänner och bekanta att ej göra det heller. Riktigt tråkigt!
2010-07-21
Gentleman
När klockan var 19.30 en vardagkväll stod 2 st ur serveringspersonalen och drack vin innanför bardisken.
Den manlige tog sig en rejäl hutt. Sedan gick han ut och serverade gästerna.
Den spontana känslan är att serveringspersonalen borde få en kurs i vett och etikett.
2010-07-08
Nisse Hult
Tröttare serveringspersonal får man leta efter.
Ingen idé att satsa på trerättersmiddag för det tar en hel evighet.
Maten är dock bra och vällagad.
2010-05-27
Nicole
Var på Jungfrusund senast förra veckan och jag bara älskar stället, maten är fantastisk och servicen är super! Keep up the good work! Jag kommer definitivt tillbaka igen!
2010-05-26
Fredrik
Vi åt hummersoppa och Vildsvin förra helgen. Restaurangen har snäppt upp sig. Det var delikat och servicen var faktiskt ok! Priset ok. Läget som vanligt suveränt.
2010-05-22
Ekerö familj
Bra läge men håller helt klart inte standarden för de priser som är i menyn. Husets vin syrligt nästan odrickbart, barnpannkakor, 3st små ynkliga microvärmda, vi får inget bröd innan maten som resten av borden får, vi påtalar detta 3 gånger utan resultat. Barnhamburgaren hemgjord kostar 95:- rena skämtet, Jakob 7 år blir inte mätt. Det tar 45min att få maten. Näst intill omöjligt att få in notan, när notan kommer är den för fel bord. Läget är bra, lokalen utmärkt, maten ok neb prisbilden för den maten skulle vara 20% lägre. Det känns som detta ställe skulle behöva foka på kunderna och skulle då lyfta direkt.
2009-10-28
Ankie
Jag har hört så gott om stället men blev som de flesta inläggen besviken. Vi åt en torr clubsandwish, eller kycklingen i var torr. Personalen var inte särskilt service-minded. Det enda positiva var utsikten. Kommer tyvärr inte gå dit igen.
2009-10-27
Dahlqvist
Glömde bort oss helt. Tänkte beställa efterrätt men vi fick nog. Maten halvdan. Flera av våra kompisar varit där och upplevt likadant. Skärpning! Killen i baren vad är det för arrogant typ?
2009-10-16
bo
Personal som inte kan restaurangspråket, dvs ser kunder som vill beställa etc, underligt på ett ställe med bra mat och atmosfär.
2009-09-16
Bättring
Trots halvfull restaurangen så väljer personalen att helt ignorera nyanlända gäster. Inte heller speciellt trevligt bemötande.
2009-07-07
Sophie
Helt underbar mat, men sämsta servicen någonsin. Mycket personal som verkar ha som måtto att ignorera gästerna. Vi fick gå och beställa och betala i baren trots att restaurangen inte ens var halvfull.
2009-02-04
Otroligt bra, och ett fantastiskt läge.

Egentligen vet jag inte var jag ska börja, resturangen har ett fantastiskt läge och de bästa förutsättningar man kan få som restaurang, men tyvärr fick vi ett uselt bemötande av personal och hovmästare.
När jag var där med min familj i Söndags för att fira min första Mors dag hade jag sett fram emot resturangbesöket hela dagen, men det blev inte alls som jag hoppats.
När vi kom till resturangen stod vi och väntade på att någon skulle komma och ta emot oss länge. Sedan ville vi gärna vänta på ett ledigt bord, men under tiden ta något att dricka vid de bord där det inte var någon matservering, men detta var inte möjligt då man var tvungen att stå vid hovmästaren och vänta.
Väl vid bordet hade man sett fram emot en kall cola innan maten, men drycken serverades bara minuter innan maten som också lät vänta på sig. Dessutom var den varm.
Efter huvudrätten ville vi äta efterrätt, men efter en diskussion med servitrisen angående att hon glömt servera bröd och den dåliga servicen vi fick blev det så dålig stämning att vi bad att få notan istället.
Det är nog den värsta servicen och inställningen jag sett i någon resturang överhuvudtaget.
Jag tycker att det är oerhört synd då läget och lokalerna är hur fina som helst. Men såvida inte resturangen gör stora förändringar i kundbemötande kommer jag inte sätta min fot där igen, tyvärr!
Det blev så dålig stämning att vi valde att inte äta efterrätten där