Kategori: Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om XL Vet AB
2012-02-07
Linnea
Vi är så lyckliga över att ha hittat den bästa veterinären och dessutom bara en bit från där vi bor!! Allt är toppen från personbemötande, kontakt med djuren och självklart själva vården. Bara massa plus.
2011-10-04
Nissans matte
Har varit till Per och Elna vid några tillfällen både med min katt och mina marsvin. De tar sig alltid tid trots att de har fullt väntrum. Känner allra största förtroende för dem. De har god hand med djuren och är mycket kunniga.
2010-12-07
Pontus husse o matte
Efter många år och många besök hos Per och Elna vill vi till 100% instämma i alla fina omdömen som skrivits. Vår hund fick bästa tänkbara omvårdnad.
2010-11-16
Bettie
Trygghet och kunskap i ett, vilket man behöver när ens små vänner är sjuka.
2010-10-12
Anette
De är supertrevliga, kompetenta, glada, välkomnande, engagerade. Det viktigaste för mig är att jag känner mig helt trygg...
2010-08-27
Flerhundsägare
Detta måste vara Sveriges bästa vet.praktik!! Man får alltid hjälp och förklaringar av Per och Elna, toppteam! Har varit till många veterinärer men detta är den allra bästa, alla kategorier. Har heller aldrig fått så bra förklaringar av nån vet, Per är otrolig på att få en att verkligen förstå allt han gör och han ger ju aldrig upp.
2010-04-06
matte
Ett mått på hur bra Per & Elna är - jag har funderat på att fråga om de vill bli min husläkare!!! Känner mig alltid upplyft när jag varit där, oavsett vilket problem vi sökt för.
2009-08-17
Fia N
Engagerade i både folk och fä. Det finns faktiskt inga bättre!
2009-08-11
A
Per & Elna, helt fantastiska. Superduper bra både för människa och djur. Aj Lööv
2009-05-04
en väldigt trevlig vetrinär som ställer upp och inte är rädd att ta i. han och hans fru är kanon.
2009-04-25
Marianne
Som uppfödare (katt) är det en nödvändighet att ha en veterinär man kan lita på till 100%. Per Eksell litar jag på till 200%. Kunnig, intresserad, engagerad, ansvarsfull och tar lika god hand om både djur och deras ägare. Med andra ord KOMPETENT ur alla aspekter! Hans fru Elna, som också arbetar på praktiken, gör bilden komplett! De är ett enastående team.
2008-09-12
Piffi
Omtänksam och duktig. Helt kanon.
2008-08-14
Hundägare
En bättre veterinär får man leta efter. Duktig och kan verkligen sitt yrke. Ställer upp så fort han kan under vilket klockslag som helst på dygnet om det är akut. Trevlig och glad och väldigt omtänksam. Hans fru som arbetar tillsammans med Per är också helt underbar.
2008-01-02
sara
Kan knappt beskriva med ord hur bra dom är. Bryr sig verkligen om djuren och ägarna. Bra priser och underbart nybakat kaffebröd hittar man i väntrummet. Helt enkelt underbara människor som är värda allt beröm som går att få. Aldrig att jag åker till någonannan vetrinär. Aldrig några problem att få komma akut.
2008-01-02
Ann o Gazza
Här finns kunskap och alltid tid för att ge sina patienter information. Det känns tryggt. Alltid ett vänligt bemötande.
2007-09-17
Hallonet
Han är en otroligt bra vetrinär. Ställer alltid upp om det på nåt sätt är möjligt. Man känner sig alltid välkommen och vi vet att hundarna får den bästa hjälp som finns att få.Suveränt
2007-09-03
SUSSIE
DOM ÄR SÅ HIMLA BRA! DUKTIGA PÅ DET DOM GÖR.OCH ATT PRATIKEN LIGGER HEMMA HOS DOM GÖR ATT DET BLIR SÅ HIMLA HEMTREVLIGT. JAG KAN VÄRKLIGEN REKOMENDERA DOM.
2007-08-30
Hanna
Per är väldigt duktig på smådjur ex. råttor, han håller sig välinformerad och behandlar dem inte som skadedjur som de flesta andra veterinärer. Alltid trevligt att gå dit, fantastiska!
2007-07-25
Tessan
Per & Elna är dom bästa veterinärer jag träffat på. Stället upp i vått å torrt, och tar väl hand om ens djur.
2007-07-11
Kenzo
En TOPPEN-VETERINÄR. Per och hans fru, Elna, tar mycket väl hand om både djur och ägare. Kan mycket och delar gärna med sig av alla sina erfarenheter. Verkar alltid ha tid för sina patienter, om det inte blir ett besök så är telefonrådgivning praktiskt taget alltid tillgänglig. De är mycket måna om att alla ska må bra och vill gärna veta hur det har gått efter en behandling.

Dom är toppen, har alltid fått den hjälp jag önskat med mina djur och dessutom lovord på mina hundar och valpkullar. Deras humor är också skön...