Omdömen om Bilakuten i Skåne AB
2009-11-18
Mats
Jag är väldigt nöjd, förutom utomordentlig hjälp med bilen fick jag skjuts hem emellan och tillbaka till verkstaden när bilen var färdig.
2009-11-18
Karin (med den gamla Volv
Jag har varit på många verkstäder genom tiderna där det har varit dåligt - dålig info om vad som ska göras och varför, och alldeles för dyra priser som lämnat dålig smak i munnen. Så var det inte alls på Bilakuten, jag fick en förklaring på vad det faktiskt var som var fel, prisuppgift innan något gjordes (har tidigare fått en del "överraskningar" där de gjort annat också utan mitt godkännande och sen begärt pengar för det). Riktigt förvånad blev jag när det sen blev billigare än det beräknade priset jag fått först, de hade hittat billigare delar! Tusen tack för det! /Karin (med den gamla Volvon)
2006-10-31
Linda
Mycket hjälpsam personal! Snabbt tid och hjälp.
2006-09-28
xandra
(Omdömet avser Bilakuten)
Jag lämnade in min bil på service. Vi kom överens om ett pris. Och kom överens om att han skulle ringa om nåt annat behövdes fixas.
När jag hämtar bilen så kostar det ett par tusen mer, då hade han bytt ut en del grejor, och ljög mig rätt upp i ansiktet att han försökt nå oss. Vilket var skitsnack för vi har nummerpres på både mobilerna och hem.
Vi vägrade betala dessa extra frejor, så han fick plocka av det han satt ditt.
Vi kommer aldrig lämna bilen där igen.
Tack killar, vi ses nästa gång!