Akvarie-Hobby

Omdömen om Akvarie-Hobby

2011-10-23

Sandra

Var glada

En butik som specialiserat sig på akvarium med bra kunskap och alltid villiga att hjälpa till. De försöker inte försöker inte sälja på mig saker som jag inte behöver vilket känns riktigt seriöst och tacksamt som kund. full poäng ifrån min sida.

2011-10-07

Tommy

Dom va bra förut...

Tyvärr har det blivit endast en kille kvar på Regngatan som är mycket kunnig men verkar inte som han vill sälja något... Han kan inte ens sätta sig för att skriva ner vad han har i den "lilla" saltavdelningen då man frågar på tex mail... Det tycker jag är väldigt tråkigt då jag bor en bit bort och har Stockholm som alternativ till Uppsala. Jag sitter inte och åker 15 mil till en butik som är så ointresserad som han är på Akvariehobby. Detta var en butik som va så bra förut.

2010-12-30

Bara bra!

Kul att det finns en butik som bara riktar in sin på akvarium och fiskar. Till skillnad mot arken och andra zooaffärer som har akvariefiskar och tillbehör bara för att det ska finnas i sortimentet. Tycker personalen och utbudet är bra, vettiga priser och personal som bryr sig om fiskar, kunder och inte bara ser till att göra vinst.

2010-11-23

Jämför sjäv!

Bra butik, inget snack.

Till skillnad från en del andra butiker frågar personalen ofta mindre kunniga om vad de redan har för fiskar och andra förutsättningar innan de säljer fisk som ställer särskilda krav. All personal ligger kunskapsmässigt klart över genomsnittet på personal i andra butiker.

De som hittils inte givit 5 solar är saltnördar, vad är ni? Noll komma nånting % av marknaden, var glada att det finns en butik med så stort sortiment i en så liten stad med så relativt låga priser på våra breddgrader i stället, saltnördar köper ju ändå sitt via saltspecialister eller importerar själva, så tacka A-hobby i stället att de bjuder på att hålla på med salt, det lär knappast gå att driva med vinst här i Uppsala.

Vi i Uppsala har ju gott om butiker där inte ens nån i personalen kunskapsmässigt når upp till de minst kunniga på akvariehobby, med priser som ligger generellt 50-200% över akvariehobby, som inte ens har någon saltavdelning, skriv ner dom i stället!

2010-05-11

Bug

Kunniga på sötvatten, ej på saltvatten

Bra och kunnigt folk på sötvattensfisk. Mindre kunniga på salt - lite bilförsäljning, tvärsäkra uttalanden som kanske inte är riktiga. Ingen karantän på salt. Tar hem allt du undrar om och är bra på garanti.

2010-05-07

En riktig nöjd kund.

Vet vad de pratar om.

Efter att ha besökt diverse zoo butiker i Uppsala då det var dags för mig att införskaffa mitt första akvarium, var detta den enda affären som visste vad de pratade om. Trots att jag bara är nybörjare hade jag större och bättre koll på antal fiskar till akvariets storlek, vilka fiskar som går ihop m.m än vad många andra zoo butiker i Uppsala hade. Fick ett underbart bemötande med mina miljoner frågor och funderingar. Allt till mitt akvarie är inköpt hos AkvarieHobby och fungerar utmärkt! Fiskarna är pigga, glada samt att de växer så det knakar! Rekommenderar alla som har eller funderar på att ge sig in i akvastikens underbara värld att vända sig hit.

2009-10-06

girly

kanon

kanon trevlig affär!underbart trevlig personal!
den bästa fiskafffären i uppsala!lätt

2009-09-01

Annika

rekommenderas...

.... bra och kunnig personal. Bra för mig som inte kan så mycket om detta och måste få fråga om allt möjligt, både "dumma" och "konstiga" frågor. Kanonbra service och trevligt bemötande,. Såvitt jag förstår så har de också bra och friskt sortiment. Så verkar det, tycker jag

Sport och fritid
R1001496;Zooaffärer