Animera Veterinärklinik

Omdömen om Animera Veterinärklinik

2012-02-03

Anki o Chanelle

Helt fantastiskt!

Ska du gå till en veterinär i Lund så ska du utan tvekan gå hit! Otroligt trevligt bemötande, bra priser och framför allt inget stressande. Tack och lov att du finns i Lund, Torsten!!

2012-01-29

Mellow Yellow

Simply the best!

Torsten för verkligen en dialog både med djur och människa. Förklarar alltid förståeligt vad man som djurägare behöver göra för att hjälpa sitt djur. Blir aldrig stressad eller irriterad fast man ibland är orolig för sitt djur och ringer (för) ofta. Jag kan inte tänka mig att gå till en annan veterinär.

2011-12-22

Hans "Hansing" Hansson

Såååååå fint!!

Nyss hemkommen från Animera och Torsten Strand. Skickade min trogne följeslagare sedan flera år till de sälla jaktmarkerna.
Otroligt värdigt och lugnt och fint.
Tack Torsten med medhjälpare.

2011-10-19

Mia

Världens bästa veterinär

Torsten är en fantastisk veterinär, och en underbart medkännande människa och djurvän (vilket inte borde vara så ovanligt bland veterinärer, men det verkar det tyvärr vara). Har tagit fantastiskt väl hand om vår hund genom åren.

2011-10-05

Lena Jonsson

Bäst!

Lugnt, proffsigt och tryggt. Min hund slipper en stressig veterinärmiljö och blir väl omhändertagen. Trevlig och inlyssnande veterinär.

2011-10-02

Han har både svarat och ringt tillbaka då jag sökt honom.
Använder man Torsten, då har man gjort ett val,
antingen stort djursjukhus med många anställda (24/7) service=mindre personlig känsla.
eller Torsten, ingen anställd, ej 24/7 service, men ett otroligt engagemang för varje "case".
Dessutom är Torsten en veterinär som har vett att anmäla begränsning om han inte är 100 % säker på diagnosen, detta borde fler veterinärer praktisera!!

2011-09-06

Bra

2011-06-06

Katja

Han ignorer sine kunder!

Det er fuldstændigt umuligt at komme i kontakt med ham! Jeg har forsøgt at ringe i 14 dage (!) og har lagt flere beskeder på hans telefonsvar, uden at han tager telefonen eller vender tilbage.

Det kalder jeg for dårlig service!

2011-03-29

Hoppas

Bra, när man väl får tid

Jag tycker att han är fantastiskt duktig med djuren, och att vi har haft en bra dialog angående behandling. Priset är också MYCKET bra. Det enda som drar ner betyget är att jag har upplevt det som hopplöst att komma fram på telefon, det ska inte ta flera dagar och 20-30 telefonsamtal innan man får tag på sin veterinär. Jag fick byta veterinär mitt under behandlingen med strul med försäkringsbolaget som följd. Jag hoppas att detta var en övergående period, för när jag ringde senast fick jag svar direkt :). Bra, för han är mitt förstahandsval till min nya vovve.

2011-03-04

mikaela

duktig på det mesta

Men inte på kattögonsjukdomar,...Annars är han väldigt duktig, skämmer bort min katt, skrattar, trevlig , riktig djurvän...

2011-02-05

piwa

Torsten är super !

Jag har alltid fått super bra hjälp av Torsten på Animera vetklinik.
Bäst i stan!!

2010-11-24

Roger P

Absolut Bäst i Lund

En veterinär i den gamla stilen...väldigt bra, omtänksam och duktig med djur. Det är tydligt att Torsten älska djur men kanske viktigaste är att djuren älska honom också!!! Bäst i lund utan tvekan!

2010-11-22

Sebastian

Bästa veterinären i Lund

Billig, och har en otroligt bra hand med djuret. Trevlig assistent numera också. Helt klart bästa veterinären i Lund med omnejd.

2010-10-26

AC

bäst

Min stora hund har aldrig gått in till en veterinär frivilligt förrän här, och inte ens orolig för att visa magen - högsta poäng!!!!

2010-09-17

Karin

Toppen!

Jag och min hund är jättenöjda med Animera Veterinärklinik! Ingen dramatik, ingen nervositet hos hunden eftersom Torsten verkligen tar sig tid och är lika lugn och trygg, både när det gäller attityden gentemot hunden och (den mer nervösa) matten. Högsta betyg!

2010-08-09

Nina, Imma &lilla Saba

Verklig djurvän!

Torsten är en av få veterinärer som jag upplever faktiskt ser individen i sin patient och inte bara åkomman. Han har stor respekt för att djuret kan ha rädslor från tidigare erfarenheter och låter undersökningen ta den tid den tar utan att stressa. Allt för att djuren ska må bra. Båda tummar upp!!

2010-05-19

Jonas

Får lov att instämma med de övriga

Jag hade ett väldigt trevligt besök på Animera med mina två katter idag, åker gärna dit fler gånger.

2010-05-18

s.

Superbra!

Helt underbar vetrinär som lyssnar på ägarna o ger sig tid till djuren. Jag är jätte nöjd o rekomenderar Animera varmt!

2010-03-12

Kompetent, engagerad och tillgänglig

Den bästa veterinären hittills, har mycket stort förtroende för honom. Tar sig tid att lyssna, släpper inte ett fall förrän åkomman är löst och är tillgänglig per telefon. Har telefonsvarare och ringer alltid tillbaka. En toppenveterinär!

2009-09-06

Monica

Kanonveterinär!

Min katt är som en helt annan katt. Han fick fixat sina tänder och lite annat. Nu är han som förbytt äter som bara den och tar sin medicin utan större problem. Dit kommer jag igen, fick ett mycket gott förtroende för både veterinär och övrig personal.

2009-08-22

Spraymatte

Den bästa veterinären!

Från och med det första besöket har min hund älskat att komma till Animera på besök! Hon har haft ett par otrevliga möten med andra veterinärer tidigare och efter det har hon alltid backat när någon som luktar "doktor" ska röra vid henne, men Torsten blev för första stund hennes bästa kompis :)! Torsten är en helt fantastisk veterinär, som alltid tar sig tid för frågor och funderingar och som verkligen tycker om sina patienter och tar hand om dem på bästa sätt!

Sport och fritid
R1001496;Zooaffärer