Liz Tattoo & Piercing

Omdömen om Liz Tattoo & Piercing

2011-10-11

Ula

Skit bra;)

Jag är skit nöjd med min tatuering;)Kommer säkert att göra mer,såklart hos Lis:D Hon har också piercat mitt öra,och jag är också nöjd med det.Om det kommer att bli mer tatueringar eller piercingar,ska bara gå till henne.Hon hjälper alltid om jag har någon fråga när det gäller piercingarna;) Va kan jag säga mer-LIS ÄR TOPPEN :d

2011-09-14

Love Ashati

Helt ok

Men inte väfdlsklass, menjag är nöjd

2011-07-13

Patte

Tack Liz

har gjort mina 2 första tattos en liten och en stor på revbenen! Grymt nöjd nu såhär efter 2 år :) många plus!

2011-02-18

Katharina

Hon är mycket duktig!

Liz piercade min dotter i naveln för ett år sen ca,hon va noga med att tala om hur det skulle skötas efteråt och sa att om det händer nåt med den så kontakta mig.Detta läkte så bra och snabbt att detta förvånade mig,hon är lyhörd och mycket noga med att det ska va rent och sterilt!

2010-11-09

Suzi

Jätte nöjd!

Jag fick tid hos Liz jätte snabbt.
Är super nöjd med mina tatueringar. Det blir säkert fler inom snar framtid...

2010-09-06

Inte alls nöjd

Jag ser att dom flesta e jättenöjda men det e inte jag. Hon var försenad o stressad så hon snabbade sig m min tatuering, den tog bara 20 minuter att göra. Inte rakade hon armen heller. O sen när jag efteråt skrev ett mail så svarade hon inte. Idag e det ca en månad sen jag gjorde den o den e inte ok än. Skrynklig o saknas färg på vissa ställen. O nä, jag ryckte inte, jag satt still.

Svar från Liz Tattoo & Piercing
2010-09-07

Hej Maria! Tråkigt att du inte är nöjd med tatueringen. har dock INTE hört av dig eller sett ngt mail ang detta. (Du når mig alltid via mail förr eller senare eller min mobil) Om tatueringen bara tog 20 min, lär den inte ha varit särskilt komplicerad i sin design, inte heller lär placeringen av din tatuering vara särskilt hårig, gissar jag på. Om färgen ej fäst pga dålig ifyllning eller dålig läkning, ska tatueringen fyllas i tidigast efter 2 månader. Dock vet jag inget om "skrynkliga" tatueringar....

2010-08-31

Den gaddade

Enormt skicklig!

Mkt duktig och lyhörd för vad kunden vill ha. Tecknar upp som man vill ha det och lyssnar på ens idéer. Resultatet blev dessutom mkt bättre än förväntat. Har tatuerat mig där flera gånger och kommer att fortsätta gå till Lis. Tryggt och snyggt!

2010-03-31

Lindamarie

kanonbra

Är jättenöjd. Hade ritat min första själv och Liz gjorde den precis som jag ville ha den. Varmt rekomenderad.

2010-02-13

Stellan Ekman

Fett nöjd!

Både jag och min dotter har tattat oss hos Liz och snart skall frugan och grabben också gå dit. Liz är en trevlig, skicklig och helt underbar person som skall få göra resten av mina framtida gaddningar - rekommenderas varmt!

Hälsa och skönhet
R1001390;Tatuering