Fler träffar Försäkringar Stockholm
Avanza Bank
Tel 08 - 562 250 00, Klarabergsg. 60, 111 93 STOCKHOLM6 omdömen för Avanza Bank:
RSS2010-01-27
Tidigare kund
Akta er för Avanza
Intressant spridning på omdömena nedan. De första två är uppenbarligen någon från företaget som skrivit. De senare speglar kundernas syn på avanza och jag kan bara hålla med dem.
2010-01-07
småsparare
vill bli stor
Bristande teknik, kompetens och kundservice.
Jag har varit kund hos avanza i snart ett år. Det har verkligen tärt på mitt tålamod. Vid tre tillfällen har deras teknik gjort att jag förlorat pengar. Jag börjar fråga mig skälv om jag kanske kan polisanmäla dem. När man sedan ber dom förklara vad som gått snett får man en gissning på vad i tekniken som felat och nöjer man sig inte med det så skapas ett ärende. Detta har skett i två av de tre nämnda fallen. Men ärendena besvaras aldrig. Jag har förlorat tillräkligt mkt på att vara kund där nu så jag gogglade för att se om andra var missnöjda och fann "storkunds" inlägg. Så jag tänkte passa på att varna andra utifrån mina erfarenheter. Men det är bara vad jag tycker förstås!Happy trading
2009-02-12
Storkund
Dålig kundservice
Jag har varit kund hos Avanza i flera år deras nonchalans är häpnadsväckande - efter att de orsakat en förlust för mig på 175.000 Kr. väljer jag att avsluta mina affärer och anmäla Avanza för Allmänna Reklamationsnämnden
2008-11-24
Robban
Rekommenderas varmt
Det är lätt att komma igång på Avanzas sajt. Tydlig information gör det enkelt att spara. Jag brukar rekommendera Avanza till alla mina vänner.
2008-11-04
Ingeborg
Perfekt hemsida
Avanza har en utomordentligt tydlig, informativ och intresseväckande hemsida med bra länkar till artiklar, diagram och översikter över aktier, fonder, analyser mm, allt mycket överskådligt och användarvänligt. Avanza inbjuder också till bra informationsträffar där man även får tillfälle att ställa frågor och känner sig väl omhändertagen som kund. Därtill måste Avanzas sätt att pressa priserna ju också uppskattas!
Före detta kund
Tyvär verkar att alla inom finnans branchen tagit över banditernas moral!!!!!!Äkta dig för sådana företag.Billigt=värdelös, inga kvalite alls. Men ändå bättre änn Nordnet!!!!!!