Omdömen om Kharma Hårstudio
2011-09-23
Student 2010
När jag skulle ta studenten förra året så slog jag till och gick till Kharma för att bli fin i håret. Jag grät när jag cyklade därifrån för hon hade klippt min lugg jättebred så att håret ovanför öronen var 0.5 cm långt. Numera vågar jag inte gå bort och klippa mig utan låter mamma sköta den saken.
2011-04-29
Aldrig mer dit! Avråder er att besöka hårstudion då jag blev extremt missnöjd med hårfärgen!
2011-04-16
C
Blir alltid lika nöjd när jag går till karma
2011-04-07
sa
Personalen är otrevliga och lyssnar knappast på vad kunden vill ha utan gör det dem själva tycker, söker man däremot något billigt kan man söka sig hit! / missnöjd
2011-01-03
Tina
Jag går hos Hanna och har aldrig blivit besviken, en super duktig tjej. Att hon dessutom är makalös trevlig och gullig gör ju sitt till. Bra priser.
2010-11-02
E
Jag har aldrig blivit så illa klippt nån gång som hos Kharma och dessutom hade hon som klippte en tråkig attityd. Att de är billiga hjälper föga. Stormvarning!
2010-10-16
Micke
trevliga och otroligt duktiga tjejer. Kan verkligen rekommenderas.
2010-09-25
Pia
ingen annan i vårat avlånga land kommer någonsin få vidröra mitt hår förutom tjejerna på kharma!! sån klass, sån expertis upplevs inte någonstans i Sverige.
2010-06-20
Angel
Blev tipsad av en kompis om Hanna och hon är verkligen jättebra. Kommer att återvända regelbundet! X-tra plus att de håller så bra priser.
2010-04-26
Jenny
Alla tjejerna är väldigt duktiga och trevliga. Det spelar inte någon roll hos vem av dem man hamnar, de håller samma klass! Salongen har väldigt bra priser i jämförelse med andra, jag hoppas de fortsätter på det spåret och inte söker sig närmare centrum med ökade priser. Jag är alltid nöjd när jag lämnar Kharma.
2009-08-18
erik
blev. rek. att gå dit av en vän o har vart jätte nöjd med mitt hår sen dess.
2009-02-09
EL
Brukar klippa och färga mig hos Hanna. Tycker hon har gjort ett bra jobb hittills, är alltid nöjd när jag går därifrån. Ett plus i kanten för de humana priserna!
2008-07-29
Tes
Var osäker på hur det skulle bli första gången men efter att de klarade att ordna mitt eget jätte misslyckade försök att slinga mitt hår så återkommer jag dit. Har sagt till många av mina vänner att gå dit. Visst kan man tycka att de är lite dryga till en början men det släpper. De är väldigt trevliga och proffsiga tjejer, hjälper en med ideér när man själv är rådlös.
2008-04-14
Jossan
Blev väldigt missnöjd med min lugg. Frisörskan var otrevlig och fruktansvärt oengagerad!Fanns ingen lyhördhet alls.
2008-04-02
missnöjd
otroligt dryg frisörska, klipptre inte alls som jag ville, och när jag påpekade detta så svarade hon med - det tar ett tag innan du vänjer dig !, när jag sedan påpekade att det såg ojämnt ut svarade hon - ja, men du har sidbena vettu ! Herregud, detta kallar jag urusel service
2007-08-22
Riktigt duktiga tjejer som vet vad de gör ;)
Alltid bra frisörer som klipper bra till ett bra pris.