ABC Flytt

Omdömen om ABC Flytt

2011-01-01

AS

Oväntat bra

Jag bokade en flytt i sista minuten och fick ett timpris som var mycket rimligt. Killarna arbetade på i bra tempo vilket jag tidigare har dålig erfarenhet av just när man beställer ett jobb och betalar per timme. Jag fick oerhört snabb service per mail och ibland undrade jag om det satt någon på kontoret dygnet runt! Mycket tryggt och bra i allafall, så när jag själv ska flytta så kommer jag att garanterat vända mig till Abc Flytt igen!

2010-11-26

Alfa Inredningar AB

Flyttkonsult/projektledare

Vi har vid ett flertal tillfällen använt ABC-flytt vid kontorsflyttar.

De har alltid agerat korrekt, kunnigt och med stor ansvarskänsla, även vid de fåtal tillfällen något inte har gått helt enligt plan.

Vi kan varmt rekommendera ABC-flytt, dels för privata flyttar men också i samband med kontorsflyttar.

2010-09-16

M&A

Långflytt som funkade jättebra

Mycket nöjd med vår långflytt fr. Stockhom till södra Skåne! Inföll mitt under värsta värmeböljan i juli, men killarna jobbade på jättebra. Allt kom fram i helt skick och packmästaren var noggrann. De tömda packlådorna hämtades sedan som bestämts. Rekommenderas varmt!

2010-03-27

Marita o Janne

toppen flytt

ABC genomförde vår flytt så smärtfritt och proffsigt. Vi fick ett trevligt bemötande av alla inblandade trots att vi var ganska "tjatiga" med våra frågor :)
Firman rekommenderas till alla som är oroliga för sin flytt.
Ett stor TACK!

2010-02-02

Jens

Ännu en nöjd kund

ABC Flytt hjälpte oss med flytt nu i helgen och vi kunde inte vara mer nöjda. Super seriös firma med nogranna och trevliga flyttkillar som det var lätt att kommunicera med. Kan varmt rekomendera ABC Flytt till alla som vill ha en flyttfirma att lita på och detta till ett bra pris.

2009-11-12

Marie

Super från början till slut

Denna firma utförde min flytt på ett mycket snabbt, proffsigt och trevligt sätt.
Rekommenderas varmt.
Spindel i nätet, Leila, ska ha en extra kram för fantastiskt bemötande när det gällde logistiken.
Tack alla inblandade!!