Kategori: Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Gamlegårds Djurklinik
2012-02-02
Nathalie
Någon som verkligen inte ger sig förrän dem har svar på varför hunden är som den är.
Visade sig att vår tik som 6 månader redan hade problem med sköldkörteln och demodex, där vi gick innan sa bara att vi skulle byta foder.
Bästa veterinären vi varit hos och väldigt trogna kunder, nackdelen är att vi bor i malmö och det är liten bit att köra men det är värt det eftersom vi litar på dem, dem gör mer än bara sitt jobb, dem ger så mycket och hundarna ser framemot godiset dem får varje gång dem är där.
2011-09-08
Tinka & Mats
Vi fick för 5 år sedan nys på att det skulle öppna en ny klinik i Skivarp, tänkte att det ska vi testa, var inte nöjd med var vi gick !! Och det kan jag bara säga var det bästa vi har gjort, dom har stöttat, hjälpt, lagat o fixat, dom går alltid in med "att detta ska vi försöka att lösa", allt går inte men dom gör sitt absolut yttersta, och då speciellt Staffan som är vår veterinär, vi har alternativ som är mycket närmre, men skulle inte ens tänka tanken att inte köra dessa 10 mil fram och tillbaka.Nu finns det bara 5 stjärnor Staffan, men dom är du värda i renaste guld. Tack för att ni finns
2011-09-08
Åse
Sett ut i från mina erfareheter är detta den bästa veterinärklinken, alltid ett bra och lugnt bemötande, kunnig personal som ser till djurets bästa, inte ute efter att bara få så mycket betalt som möjligt utan ser i stället till att djuret får den bästa behandling och vård.
Ett gott betyg är när mina hundar ylar, skäller, viftar på svansen och är glada när vi kör in på parkeringen !!!
Ja.. Det är vårt mål och önskan på Gamlegård. Djuren är & ska vara nummer ett, djurägare ska vara & är också nummer ett! Det är vår filosofi! <3
2011-06-15
M-C-katt
Tack för allt stöd, all hjälp & och all förståelse. Det finns ingen bättre djurklinik än Gamlegård, jag vet, jag har farit runt till många... Ni finns där, ni stöttar och framförallt ni är, kan, stöttar, hjälper inom allt inom djursjukvård. Tack för att ni finns. Jag kommer såklart tillbaka till er med mina andra katter, ni är bäst
2011-03-31
"Fralle - Husse"
Vi tackar till gudarna att vi fick tips om att åka till Gamlegård, då allt såg så mörkt ut för våran älskade familjemedlem. En diagnos ställdes ganska snabbt av en erfaren veterinär, vi var skeptiska till en början då vi besökt många veterinärer och djursjukhus och alla har gett os olika svar. På Gamlegård ritade och förklarade veterinären varför vår älskade fralla var sjuk. Efter operation som planerades 2 veckor fram har vi på nytt fått tillbaka vår älskade familjemedlem. Nu har det gått ca 6 månader och livet leker för oss och vår Fralla. Tusen tack. Gamlegård REKOMMENDERAS VARMT. De har allt man kan önska sig som djurägare, OCH otroligt trevlig personal i övrigt!
2011-02-03
Petra
Hunden är lugn hos dem och de kan dessutom reptiler!
2010-04-06
Matte till 4 katter
... föregående talare. Har aldrig tidigare upplevt ett sådant maximalt engagemang och kunnande och bemötande under ett och samma tak i veterinärvårdssammanhang. En trygghet och en lättnad för både djur och mattar och hussar.
2009-10-27
Melvin
Nu har jag äntligen hittat ett ställe där man kan känna sig trygg! Tid samma dag =O)
Har varit på flera olika veterinärskliniker och alltid känt samma kyla. Här finns personal med humor och medkänsla, hyfsade priser och god vård. Kommer fortsätta här!
2009-07-26
Mollgan
Och det är Ni =)
Tack för att ni alltid finns till för oss!!
2009-07-03
Axling
Trevligt bemötande av all personal. Staffan har opererat en av mina tikar flera gånger med strålande resultat.
En nackdel är kliniken kan vara svår att hitta
2009-06-04
Karina.
Makan til Dyrlege finner mann ikke andre steder. Staffan ville det andre ikke ville. Han ville gi en siste sjanse til en min "KJÆRE hund"
OG HAN GA HENNE ET LIV :-) andre sa det ikke var håp lengre. TAKK...!!!!
Vil aldri glemme hva Dere på Gamlegården gjorde for Min lille Vakre Fralle.
Veien var lang 54.Mil en vei (Norge-Sverige) ikke noe mann tenkte på. Det ble 3 turer ned hvor vi ble tatt imot av FANTASTISKE mennesker. Staffan og Lotte med fam.
Så hvis det en gang i fremtiden vil være behov for hjelp fra noen mann vet står på hele tiden og alltid vil/ønsker å finne en løsning/hjelp til et problem andre gir opp håpet så er det bare en ting å gjøre. :-) Sette seg i bilen og kjøre til GAMLEGÅRDEN igjen.
TAKK for all hjelp,forståelse og støtte.
Karina med fam.
2009-06-04
carina
Den trevliga och kompetenta personalen som verkligen bryr sig om alla djur och inte ger sig förrens dom kommit på en lösning på ditt älskade djurs problem. Guld värda!
2009-06-01
Åse
På Gamlegård känner man sig trygg och vet att man får allra bästa vården. Kan inte tänka mig någon annan veterinärklinik !!!!
2009-05-25
Jacques
Staffan han bara ÄR - duktig vet som man bara kan respektera och högakta. Det är dock lite knepigt att hitta dit, och när man väl gör det vet man inte om man gjort det, då inget, eller nästan inget, säger att det här är en vet-klinik och inte en vanlig fyrlängad gård. Parkeringen är kaos, där borde bringas någon ordning. Tunga hundar att bära på eller tung hundmat att bära ut i en stor röra av bilar - där jag misstänker Staffan satt dit några extra bara för att retas...=)
Tack för dina ord!
Det hjälpte oss att bli av med vår "hemmablindhet". Parkeringen är åtgärdad ( Staffan har inte satt dit egna bilar :) utan det är våra patienters!), skyltar kommer vecka 38 och även entrén är ombyggd.
Vänliga hälsningar från oss alla på Gamlegård
2008-07-29
En mycket positiv upplevelse på Gamlegårds djurklinik. Behaglig, lugn och omhändertagande personal. Tack till Staffan! Kan verkligen rekommendera alla att söka sig hit.....
2008-05-29
Olsson
Äntligen har jag hittat min veterinärklinik. Varmt mottagande, trevlig personal, mycket bra och intresserade veterinärer, tar sig tid till patienterna. Vad mer kan man säga? KANON!
2008-05-12
lena
vill tacka er djupt för ert yttersta försök att rädda chilly och ert stöd när hon var tvungen att avlivas. rummet och vetrinärens stöd var helt otroligt. Tack till er alla underbara människor.
2007-12-20
ValdeAnnan
Så här ska det vara hos veterinären, bra lokaler, trevlig men ändå effektiv personal. Tid fick vi snabbt... samma dag, vi ringde på morgonen. De tog bra hand om katterna och det kändes proffsigt. Det kändes inte som att det blev speciellt dyrt heller, 450 kr för undersökning av två katter med kräkningar.
2007-06-17
Helena
Underbar djurklinik, proffsig och jätttrevlig personal!
2007-04-19
Tinka
Vi är så glada att vi har hittat er! ni e bara bäst.
2007-03-21
Jönsson
Jag har gått till Vet. Staffan i 23 år och är jättenöjd med allt ! Familjär miljö,vänlig personal,humana priser, proffsig behandling och framför allt ingen stress.Veterinär Staffan har många års erfarenhet även inom forskning. Man känner verkligen att allt görs för ens djur ! Rekommendars starkt !
Otroligt hjälpsamma och sätter djuren i centrum.
Helt klart värt att köra från Dalby.
Dom var helt underbara mot vår katt som blivit på körd när andra ville bara avliva honom. Idag har han tre ben och jagar möss och sork. Man hinner inte med han fast hans enda bakben också var allvarligt skadat. Det är så rolig när han är och hälsar på för han känner sig som hemma. Personalen riktigt engagerar sig för att hjälpa. Alla är guld värda där. Kram till er alla och tack för att ni finns!!