Omdömen om Thai Massage Norrköping
2011-10-13
Putte
Jag har gått regelbundet för min onda rygg. Ägarinnan till massagen är väldigt duktig att massera och jag känner att den gör nytta. Får alltid ett gott bemötande och stämningen i lokalen är mysig och thailändsk. Jag kan gott rekommendera denna massage och det efter lång erfarenhet av olika massörer. Avslappningen är total och jag känner mig nyvaken men samtidigt energifylld efteråt:)
2011-08-01
Per Hagberg
herregud vilken bluff..Wat PO utbildade massöres my ass!!! fått fotmassage säkert 60-70 tillfällen runt om i världen (singapore,malysia,indonesien,ungern samt thailand och då vid Wat Po templet vid 7 tillfällen samt phuket och andra ställen i Thailand 20-30 ggr) och aldrig fått nått så dåligt som på detta ställe, tjejen hade ingen som helst aning om vad hon höll på med...30 min. petande med en pinne under varje fotsula thats it...var i hela friden var massage från knät till fotleden (grunden i fotmassage) var var inlindningen av knät nedåt av varm handuk innan och efter massagen ??? människan visste inte ett dugg...jag lovar att ja hade klarat det hela bättre...om Wat Po templets massageakademi visste att dom använde deras namn i annonsen skulle dom bli stämda,dom stackars djäklar som gått dit och tror att de ska vara så här kommer bli grymt förbannade när dom kommer till någon som faktist vet vad dom gör. skäms tamefan skäms. 350 kr som ja kunde skänkt till behövande istället.
2009-05-13
ingli876
Helt underbar massage, lämnade lokalen som en ny människa! Var värt varenda krona och jag kommer att gå dit igen.
2007-06-21
Himmelskt
Hade aldrig gått på massage förut och funderade länge och väl på vart jag skulle gå och beslutade mig sedan för att testa Thai Massage. När jag kom dit blev jag väldigt vänligt bemött och fick en tid direkt. Jag kan säga så här mycket: Det var bland det bästa jag har gjort i hela mitt liv! Jag kommer ihåg att när jag låg där så tänkte jag att den dagen jag kommer till himmelen så är det precis såhär jag vill att det ska vara!Jag befann mig i något gränsland mellan vaket tillstånd och sömn när hon sa att timmen hade gått. När jag sedan gick hem kände jag hur alla stora knutar jag haft i min rygg var som bortblåsta och jag kände mig lätt som en fjäder. Kan varmt rekommendera Thai Massage och jag lovar er, ni kommer inte att ångra er!
Jobbar på landstinget och skriver mycket, då blir man stel och thaimassagen hjälpte. Blev väl omhändertagen och jag kan gärna tala varmt om denna massage!!