Däckcenter Service Löddeköpinge

Omdömen om Däckcenter Service Löddeköpinge

2011-11-25

Claus

Bra och snabb service!

Va inne där med bilen, och de tog ca 15 min och montera och balansera nya däck på bilen.

Toppen jobb pågar!

2011-10-29

Charlotte Strömstedt

Mycket bra service

Alltid serviceintriktade och trevliga. Ringer i god tid inför däckbyte och meddelar om däck behöver bytas.

2011-10-03

Mycket nöjd däckhotellare

Nöjd kund

Tack så mycket för ni ringer ang mina däck som jag har hos er och berättar att jag måste byta,har varit hos andra däckhandlare och där fick man veta att man behövde nya däck å hur kul är det....jätte bra service å trevliga killar

2011-01-27

Bosse med V70

Kanon nöjd

Behövde nya däck och beställde även bilvård,fick tillbaka bilen som va som ny.
Tack Lasse & Jimmy

2011-01-27

Bosse med V70

Kanon nöjd

Behövde nya däck och beställde även bilvård, fick tillbaka bilen den blev som ny.
Tack Lasse & Jimmy

2010-08-25

Mikael

Mycket bra service

Skulle köra på semester en söndag,upptäckte att jag hade punktering,ringde till DäckCenter Service som hjälpte mig Tusen Tack för hjälpen det är service det/Mikael

2010-08-05

Tomas

snyggt

Ibland kan det vara bra med nya ägare..kom till däckcenter för att köpa nya däck. Vilken ordning det har blivit med däckhyllor mm.Snyggt jobbat killar å trevliga va ni också,kommer tillbaka.

2010-03-19

Göran

Nya ägare

Var nere på Däckcenter för att beställa nya däck,där jag blev bemöt av nya ägare som va mycket trevliga som den förra ägaren.

Bil, båt och motor
R1000732;Däck, däckverkstäder - Detaljister