0480 - 282 20, Kaggensg. 13, 392 32 Kalmar

Omdömen om Nikila

2012-05-04

Jessica W Jessica W

Mouche

Bästa studion jag piercat mig på, mycket trevlig personal :) Rekommenderas varmt!

2012-04-30

Annabelle S Annabelle S

Navelpiercing

Philip gjorde en navelpiercing på mig där 23/5-2009.
Piercingen läkte väldigt snabbt och blev snygg! Är fortfarande snygg nu 3 år och 1 graviditet senare..

2012-03-27

Christian

Piercat ögonbryn och underläpp

Riktigt nöjd med philips jobb. Rekommenderas starkt. =)

2012-03-23

Jesus

Tomtar

Ett gäng tomtar när det gäller tatueringar.

2012-02-16

Anne Sophie

Piercing bröstvårta

Riktigt bra utförd piercing, inget tjaffs utan det gick fort, förvånansvärt smärtfritt och väldigt trevligt bemötande. Återkommer nästa gång det blir en piercing, definitivt!

2012-02-11

felicia

piercade tungan idag!

var riktigt nervös innan jag skulle pierca mig men philip fick en att lugna ner sig ordentligt.
allt gick super fint och hålet blev fint!
tack för all hjälp!

2012-01-23

Tragus

Mycket nöjd och bra personal :) Nästa görs där också!

2012-01-14

Mli

Dermal anchor

Har gjort både Dermal anchor och läppen hos Philip. Han är bäst!

2012-01-06

Simon R Simon R

Piercing

mycket lugn å skön personal, gjorde min första piercing i ögonbrynet hos dom och är riktigt nöjd gick fort och mycket bra!

2012-01-05

Thea

Piercing

philip på nikila sviker en aldrig, väldigt bra gjord piercing! (medusa)

2011-12-21

Cornelia M Cornelia M

supernöjd!

Jag har piercat mouche där, var riktigt nervös men det gick jätte snabbt och det blev riktigt bra resultat.
Philip är jätte snäll och lugnande person man är säker och dom är helt klart bäst!

2011-12-15

Crille

Bästa stället, helnöjd!

Riktigt bra ställe, gjorde en off-center förut och kom på återbesök för att göra det till en snakebite för första blev så bra.
Philip är en redigt schysst grabb och professionell! Rekommenderas varmt!

2011-12-03

Saga

awesome

piercade naveln där nyss, riktigt bra tycker jag, snäll och bra bemötande mot kunderna, riktigt bra piercad också :) rekomenderas starkt för er som vill pierca sig :D

2011-12-02

rekommenderas

jag har gjort både tungan och läppen där och det har absolut inte varit några problem med dom :)

2011-10-30

Moa A Moa A

Piercing i underläppen på vänster sida

Jag tyckte det var ett toppenställe! Jag är väldigt nöjd med min piercing i läppen! :)
Rekommenderas verkligen för dom som vill pierca sig för första gången! :D

2011-10-03

Izabella

Bra!

Mycket bra kille, piercade tungan i lördags hos honom. Väldigt schysst och allt var seriöst! Rekomenderar honom starkt!

2011-09-29

Bex

Underläppspiercing

Piercade vänster sida på underläppen idag!
Grymt nöjd, Philip är så sjukt trevlig!

2011-09-15

Elin

Toppen!

Väldigt trevliga och proffsiga, rekommenderas varmt! :)

2011-09-11

Sofie

Tungpiercing

Jätte mysig studio med grym personal! Man känner sig riktigt välkommen! :)
Helt underbart!

2011-08-26

karin

Störtskön personal...sjukt bra!!!O:-)

2011-07-07

Mathilda

bemötandet och vänligheten är redigt bra! och duktiga på det dom gör båda två. kommer fortsätta gå dit vid nästa påhitt

2011-05-28

ebba

smiley

fruktansvärt bra bemötande och omhändertagande. Philip var mycket trevligt och jisses så fin. Nikila är ett självklart val för min nästa piercing, utan tvekan

2011-05-13

Victoria

Jag är jättenöjd, han är trevlig och duktig. Rent och seriöst. Blir det fler kommer jag gå dit igen :)

2011-05-03

Emelie Ö Emelie Ö

piercing i naveln av philip!

jag är riktigt nöjd med min piercing i naveln!
philip är riktigt duktig och väldigt snäll oxå!
om man vill pierca sig så tkr jag att man ska gå till nikila och philip!

2011-03-31

Adam

Philip!

En riktigt professionell piercare! Han håller det väldigt rent, hygieniskt och det viktigaste: Sterilt!

Philip är väldigt trevlig, och omtänksam när man sitter i stolen då man är som mest nervös.

Stor tumme upp!

2011-03-04

Lina

Professionellt och trevligt bemötande.

2011-01-27

Dubbelgångaren

Tungan

Suveränt ställe! bra bemötande, information och piercare. :)

2011-01-20

Milla

Perfekt som alltid =)

Mycket nöjd Väldigt trevlig och omtänksam =)

2011-01-17

Dick

Kalas!

Mycket nöjd och väldigt trevlig! =)

2011-01-07

proffesionellt & vänligt

De hade bara de smyckena jag ville ha uppackade så på 40 minuter streiliserade de dem och jag fick dem i mina nya hål direkt istället för att behöva vänta. Alltid bra bemötande och de är noga med hygienen, det viktigaste när man piercar sig.

Bokar gärna in återbesök för att se så allt läkt. Jag har varit på andra studios i stan tidigare, men detta känndes på alla sätt bättre

2011-01-07

kajsa

bästa

den bästa bästa percaren ever man känner sej glad varje gång man kommer dit :)

2010-12-27

lollo

Nikila piercing

Gjorde min mouche idag, va nervös men det gick jättesnabbt, Men blev lite skakis efter. Men philip visade förståelse och man insåg vilken jättesnäll person han är. Du kan känna dig trygg med piercaren. Jag rekommenderar att ni går dit :)

2010-12-23

Medusa

!!!

2010-12-04

smiley

gjorde en smiley idag, supernöjd!! skön stämning, trevlig personal, snabb service och bra information!

2010-12-03

Malin

Navel

Piercade naveln idag. Är jättenöjd, philip är jätte trevlig och det gick snabbt och snyggt!

2010-11-20

Smiley

gjorde min smiley idag och jag har nog aldrig varit så nöjd med en piercing. super! har piercat mig innan på nikila och jag har alltid blivit supernöjd och det har läkt bra :)

2010-11-01

Sanna

Läpppiercing

Jag tyckte Nikila var jättebra, det var lätt att slappna av och inga konstigheter, allt gick jättebra, och efteråt fick jag skötselråden skickade via mail :D

2010-09-04

Rebecca

super nöjd!

Piercade tungan idag, och jag är super nöjd! philip är mycket duktig!:)

2010-08-19

angelica

Mkt nöjd :]

Härlig personal, okej lokal.
Philip är väldigt trevlig och är duktig på det han gör. Medusan var smärtsam (trodde inte det skulle kännas så mkt) men det var den helt klart värd =)

2010-08-13

tanten

Superbra

Jag gjorde en dermal anchor igår och är jättenöjd!

2010-07-16

Toppen!

Hur bra som helst! Duktiga & super trevliga:)

2010-07-04

Sanna Nilsson

Nikila, Kalmar

Mycket trevlig kille Philip, och mycket duktig på det han gör!

2010-06-29

Yasmin

Kanon!

Har piercat mig hos Philip 2 gånger tidigare och han är hur duktig som helst och supertrevlig!

2010-05-27

Rebecka

Mycket nöjd kund

Mycket snäll personal, Philip är mycket duktig.
Snabb service. Jag är jätte nöjd!

2010-05-25

Sebastian

Nikila, piercing

Va inne och piercade bröstvårtan idag. Är kalasnöjd, philip va en trevlig snubbe och man fick ett gott bemötande. Vänder mig hit när de blir dags för tungan;D

2010-05-21

Tilda D Tilda D

Nikila, piercing

jag gjorde nyligen 2 dermal anchors på nikila & jag blev supernöjd :)
philip är duktig & serviceinriktad!

2010-05-12

Jonas!

Tipsar verkligen folk att gå till Nikila. Fick riktigt bra bemötande när man kom dit, philip är en trevlig snubbe. Mycket duktig piercare!

2010-04-26

Nikila!

Har gjort två piercingar där och är jätte nöjd, har inte haft några problem, philip gör alltid ett bra jobb;) supernöjd!!!!

2010-04-19

Zai

Så jädra duktig !

Måste bara säga, gjort några piercingar och träffat några piercare i mina dagar..OchPhilip på Nikila är en av de bästa.. sjukt trevlig, noggran och snabb! me like alot!

2010-03-27

Läppen

Sjukt nice personal samt stämning^^

2010-03-22

Thimmie

Nikila

Jag kan med gott samvete rekommendera Nikila. Har piercat tungan och tre st i ögonbrynet (även en impulstatuering på fingrarna i form av ett hjärta), är nöjdare än någonsin med dom. Gjorde bröstvårtan på ett annat ställe och den blev sne. Fick reda på av philip att jag inte skulle haft nån rak stav som jag fick där. Blev infekterat så tog ut den. Blir snart en ny i bröstvårtan, en till i tungan och troligen implantat på halsen också. =)

Bra service och shysst personal som vet vad dom gör =)

2010-03-10

Fanny

tatuering och piercing

skön personal och lokal, har både piercat mig och tatuerat mig där.
tatueringen blev jag sjukt nöjd med och ögonbrynet också men min industrial läkte aldrig riktigt så den fick jag ta ut men det kan ju vara att jag inte skötte den som man ska annars topp!

2010-02-17

Robin

NIKILA!

Philip jag vill med ha dreads HIHI:)

Svar från Nikila
2010-02-18

haha det är inte långt kvar nu robin =)

2010-02-09

johan

piercing

tog det lugnt och och var allmänt glad! Bra jobb och väldigt nöjd

2010-02-08

Emelie

Tatuering

Har gjort första sittningen av två på en väldigt fin tatuering. Älskade bilden från första gången jag såg den och tatueringen gör jag för två personer som betyder väldigt mycket för mig och jag kan inte annat än säga att Alle gör tatueringen och personerna rättvisa, är verkligen glad att jag gör den hos honom som vet vad han gör. Har hittills Bara fått bra respons på tatueringen!

2010-02-07

Marcus

Supernöjd

Gjorde min första piercing på Nikila. Jag är SÅ nöjd med den! Philip var så lugn och gjorde ett mycket proffsigt jobb^^

2010-01-25

Sofie

Jättenöjd!

Väldigt bra bemötande, lugn och trevlig kille. Rekommenderas starkt!

2010-01-22

Felicia

Bröstvårta

jättenöjd med nikila , det blir att besöka dom igen för fler piercingar :)

2010-01-22

Anton

Bröstvårta

Suverän bemötning av philip , jag gjorde min första piercing där och jag kan säga att det va proffsigt gjort.
Härliga lokaler och bra musik

2010-01-10

Simon Swenson

Industrial

Philip är en mycket duktig och trevlig piercare som kunde sin sak och gjorde jobbet snabbt och smärtfritt. Duktig på att säga precis vad han gjorde innan han gjorde något. Har inte haft några problem med den hittils och den sitter jättebra!

2010-01-04

Andreas

Piercade Tungan

Duktig Grabb, han vet vad han gör, var lite nervös i början men kändes ingenting, har töjt öronen där med utan några problem. Nikila rekommederas starkt från min sida :)

2009-12-29

TT

piercing-ögonbrynet

gjorde en piercing hos dom idag, skitskön personal, och han visste vad han gjorde liksom, rekommenderas starkt!

2009-12-29

Nikila

Gjorde min piercing där, den första jag gjort och var då grymt nervös. Philip lugnade dock ner mig och berättade exakt vad han skulle göra och hur han skulle göra det, steg för steg. Han gjorde de klockrent och de blev jättebra! Rekommenderar Nikila, sjukt trevligt ställe :)

2009-12-19

Nikila

Nikila är ett mysigt ställe där man kan pierca sig o tatuera sig, dom är mycket härliga!!

2009-12-16

piercing

Gjort tre piercingar hos Philip och kommer göra mina resterande där också. Det är skön stämning och Philip är jätte trevlig. Inte varit problem med någon utav piercingarna så Nikila rekommenderas hårt!

Hälsa och skönhet
R1001390;Tatuering