Kategori: Livsmedel - Detaljister Livsmedel - Tillverkare, grossister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Lucu Food i Malmö AB
2011-08-04
MrChili
Mycket trevlig och fräsch butik. Bra sortiment och inte minst otroligt billigt frukt och grönt. Kul med så mycket udda kryddor och annat kul. Priser som gör att man blir glad! I'll be back!!!
2011-07-26
Malmö Bo
Finns saker från hela världen! Massa Polska saker, annat från balkan mm. Chark där inne oxå. Grukt och Grönt bättre och billigare. Jättebra affär! Inte stängt på helgdagar hehe
2011-05-29
Daniella
Hur stort sortiment som helst och FYFAN alltså att jag sparade över 100 lappen bara på enstaka frukt&grönt inköp.....bla nypotatis för 5.95 när jag köpte på maxi för 14.95
KANON BUTIK
2011-05-27
Polsk nöjd kund
Livsmedel varor från Polen i stort sortiment , och fräscha. Trevlig personal. Allt OK
2011-04-29
c.n
Jag håller med Eriksson inte billigt som de hävdar i slogan men många intressanta produkter som man inte hittar någon annanstans. storhandla får man göra någon annanstans
2011-03-28
Nana
Härlig blandning på utbudet med en massa varor man annars inte får tag på. Bra priser och trevlig personal.
2011-03-25
Eriksson
Trevligt med en konkurrent till Lidl tvärs över gatan! Bättre sortiment, men INTE alls särskilt billigt. Nackddel också med allt för långa köer i kassorna! Så mer av billigare varor och mindre och kortare köer i kassorna så kan det kanske bli något.
2010-02-16
Alex
Äntligen en butik som har stort utbud av livsmedel från Rumänien, Ungern, Polen samt Tyskland!
Mycket fräsch butik med trevlig personal!
Mycket bra priser!
2009-07-25
AMIR
Jag är mycket tacksam och nöjd över att vi har en sådan butik som LucuFood där man hittar mat från alla världens hörn samt mycket trevlig personal och fräscha varor.OBS!!! MYCKET BILLIGT.
Sjukt bra sortiment, mat från alla världens hörn,
mycket bra service, kunnig personal, Sjukt BILLIGA varor som man kan spara en hel del på genom att storhandla. den nya butiken är helt klart av världsklass så den som har varit på LUCU FOOD en gång kommer glömma både Maxi, Lidl, Abdos och Willys.